До речі, на сайті почали активніше викладати новини про хід будівництва.
Останній за кінець вересяня (думаю, що за кілька днів має бути свіжий за першу половину жовтня):
- Ведуться роботи по установці захисної конструкції фундаменту (форшахти),
- Ведуться роботи по початку виконання «стіни в грунті»,
- Виконуються бурові роботи по шпунтовій огорожі,
- Ведуться роботи по підключенню трансформаторної підстанції.
Останній за кінець вересяня (думаю, що за кілька днів має бути свіжий за першу половину жовтня):
Регулярные отчеты - важный элемент и хороший знак для проекта
Съездил на локацию, посмотрел все своими глазами. Несется!
Съездил на локацию, посмотрел все своими глазами. Несется!
О, я теж не так давно інспектував будівництво) Навіть локацію звідки фотографували впізнав. Погоджуся, що жваво там у них на майданчику.
Тим часом будівельні роботи продовжуються. Черговий звіт з майданчика:
- Тривають роботи по влаштуванню огороджувальних конструкцій «стіни в грунті», залито глибиною 21 м 26,5 м погонних бетону,
- Ведуться роботи по влаштуванню металевих каркасів,
- Закінчено роботи з підсилення конструкцій стіни житлового будинку №91 по вулиці Антоновича.
Отличные новости! В догонку, еще и встречу с инвесторами провели. Неплохой новогодний подарочек)
Я вважаю, що було б добре, якби подібні зустрічі проводилися час від часу. Як на мене - це дійсно хороша практика розповідати про те, що зроблено, що планується, давати можливість людям перезнайомитися.
Монреаль на сайт тоже кучу фоток залил. Я боялся, что стройка теперь тормозить будет, но они наоборот - нормальный такой темп взяли
Мені здавалося, що роботи припиняти не будуть. Добре, що мої сподівання підтвердилися.
Здорово ещё, что они в последнее время стали активно фото и видеоотчёты в телеграме постить. Во время карантина это реально спасало от соблазна пойти посмотреть, движется ли строительство
Кстати, на сайте тоже часто обновляют информацию. 18 мая, например, выкладывали отчёт:
• Тривають роботи по влаштуванню «стіни в ґрунті».
• Виконано роботи по обв'язувальній балці з боку вул. Великої Васильківської.
• Виконано 5 з 6 дослідних кущів паль.
• Виконується монтаж обладнання для випробування дослідних паль.
Вчора у телеграмі додали звіт про роботи за половину серпня: Шановні інвестори, до вашої уваги хід будівництва ЖК Montreal House станом на 13.08.2020 р. 🏗🛠
Виконано 90% обв'язувальної балки, роботи тривають;
Виконано 40% робіт по влаштуванню пальового поля, роботи тривають;
Ведуться роботи по відкопуванню котловану до позначки влаштування фундаментних ростверків нижче котловану;
Ведуться роботи по влаштуванню розпірної плити;
Ведуться роботи з монтажу крана № 1;
Розпочато роботи з влаштування гідроізоляції «стіни в ґрунті»;
Виконано в'їзд № 2 на ділянку.
Останні новини з майданчика:
Виконано 100% обв'язувальної балки;
Виконано 70% робіт по влаштуванню пальового поля, роботи тривають;
Виконано 100% робіт по відкопуванню котловану до позначки влаштування фундаментних ростверків нижче котловану;
Виконано 90% робіт по влаштуванню розпірної плити, роботи тривають;
Виконано 100% по гідроізоляції «стіни в ґрунті»;
Захід підрядника на виконання робіт по влаштуванню фундаментних ростверків і монолітного залізобетонного каркаса.
Ви переглядаєте гілку форуму: ЖК Montreal House. Київ, вул. Велика Васильківська, 102у / вул. Антоновича, 83
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України.
Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект.
Читати далі
Інвестиція в нерухомість - популярна практика в усьому світі. Ціни на нерухомість достатньо стабільні.
Почнемо з того які бувають цілі для інвестицій в нерухомість
Для перепродажу:
Покупець нерухомості (його ще називають інвестором), купує нерухомість в новобудові на старті продажів або на етапі будівництва - ціна на неї мінімальна. Ближче до здачі будинку він перепродує її, так як ціна на цю квартиру вже піднялася в середньому на 20-30%.
Для здачі в оренду:
Купівля квартири для подальшої здачі її в оренду (подобово або довготривало). Необхідно обрати квартиру, на яку буде попит у орендарів. Тобто відразу визначитися, кому буде здаватися квартира, як часто, за якою ціною і т.д.
Купуючи нерухомість - важливо правильно вибрати забудовника, а також розташування об'єкта.
Крім того, є різні типи нерухомості:
Комерційна - дорожчий тип нерухомості. Але і окупається швидше. Менше вкладень в ремонт і техніку. Не потрібно купувати меблі і т.д.
Житлова - дешевше. Зрозуміліше кому здавати.
Ще раз нагадаємо відому істину. Інвестиція = ризик. Безризикових інвестицій немає, але ці ризики можна намагатись звести до мінімуму, й саме для цього ми запрошуємо ділитись думками на нашому майданчику.