ЖК Сучасний квартал (Современный квартал), просп. Космонавта Комарова, 9б.

✔️ Форум ЖК Сучасний квартал. ✔️ Обговорення недоліків та переваг купівлі квартири в ЖК Сучасний квартал на форумі. ✔️Хід будівництва, ціни, документи.

Обговорення новобудов на правому березі Києва. Моніторинг та відгуки про будівництво і роботу забудовника.
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 28 квітня 2019, 18:02

Процитую декілька витягів з документів стосовно цього ЖК
«На земельній ділянці за адресою просп. Космонавта Комарова, 9б розташоване нерухоме майно, яке згідно свідоцтва про власність 19.01.1994 № П-164 належить спеціалізованому управлінню «Київпромзв’язокбуд» (реєстраційне посвідчення БТІ від 04.02.1997 №218-з)»
Тобто реставрація цілком може бути
І щодо земельної ділянки
«Згідно детального плану території в межах просп. Космонавта Комарова, залізничної колії, вул. Академіка Каблукова, бульв. Івана Лепсе, вул. Гарматної у Солом’янському районі м. Києва, затвердженого рішенням київської міської ради від 21.04.2015 №423/1288, територія за функціональним призначенням належить до території громадських будівель і споруд, частково до багатоповерхової житлової забудови»
І ще цитата з Дозволу на будівництво, викладеного на сайті ЖК Сучасний квартал:
Вид будівництва - Реконструкція (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт)

contra

Повідомлення contra » 28 квітня 2019, 22:39

Реконструкция существующих зданий - это реконструкция существующих зданий.
Строительство - это строительство.
По этому я не совсем понимаю как может быть совмещена реконструкция существующих зданий со строительством новых.

Да, действительно - в разрешении указано:
Вид будівництва - Реконструкція (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт)

Но вы не там делаете акцент) Там чётко указано вот так:
Реконструкція
(нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт)
В этом можно убедится - https://skvartal.com.ua/pro-proekt/?lang=ru#images-1
Т.е. перечень в скобках - это то на что может быть выдано разрешение. А разрешение выдано не на все виды работ, а только на реконструкцию.
Но не на новое строительство)

Теперь насчёт земельного участка. "Згідно детального плану території... територія за функціональним призначенням належить до території громадських будівель і споруд, частково до багатоповерхової житлової забудови»
А кто сказал что это относится к нашему участку?
Как бы - вот:

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 29 квітня 2019, 06:57

Погоджусь, що формулювання у дозволі розпливчате, й тому викликає стільки питань, і саме головне може виникнути під час здачі в експлуатацію.
А щодо функціонального призначення земельної ділянки то так вказано в пояснювальній записці до проекту рішення про передачу ділянки в оренду ТОВ Київпромзв’язокбуд.

Jiord

Повідомлення Jiord » 29 квітня 2019, 08:56

Контра – це такий собі представник нової генерації заробітчан, які ладні стояти з палатками під відділами продаж з плакатами про незаконне будівництво, зраду й порушення вимог чинного законодавства з вимогами все знести, прикриваючись намірами застерегти інвесторів свої реальні плани заробітку на таких забудовниках, які не можуть за себе постояти. Чомусь ніколи немає таких активістів біля житлових комплексів потужних забудовників, наприклад КМБ чи Укрбуд

OpanYki

Повідомлення OpanYki » 01 травня 2019, 13:42

Наша власть до сего момента считала своим долгом контролировать весь бизнес и недвижимость особенно, потому что там речь идет про большие суммы. А должна бы та самая власть помогать строить, а не палки в колеса в виде запрета на строительство в связи отсутствием необходимых бумажек. Задача застройщика качественно строить, а не бумажки получать, а у нас главное для застройщика - это получить бумажки. И в цену квартир, которые оплачивает покупатель, то есть мы с вами, уже заложена цена тех бумажек, выдаваемых государственными мужами. Сами те «мужи» пользы то никакой не несут, как мухи слетаются туда где можно урвать побольше, они паразитируют за нас счет, и некто им в этом помогает. В чем суть нарушений застройщика ЖК Современный квартал, неправильно сформулирована фраза в бумажке? Может с приходом новой власти таких трутней-паразитов станет меньше и простым смертным станет легче жить и строить

Катерина

Повідомлення Катерина » 08 травня 2019, 13:47

В мене тільки одне запитання до контри. Чого ви придовбались до нормального забудовника? Я працюю за кордоном, у 16му році купила однокімнатну квартиру на троєщині в жк Район під оренду, будинок здали раніше на три місяці, документи получила разом з ключами, зараз цю квартиру здаю вже другий рік. Все працює, квартиранти довольні, охорона, парковка, ще пошукаю фото території і поставлю тут щоб всі бачили, бо навіть не розраховувала що так гарно зроблять.
Зараз хочу брати ще одну квартиру, вибрала цей квартал бо не далеко від НАУ і КПІ, здавати буде легко студентам. Зашла подивитись відгуки, а тут така брехня, пропоную вам контра поїхати до мене на Троєщину і подивитись як у мене там, а не придумувать тут. Ще й сусідів наших попрошу написать відгуки на всіх форумах, а до вас контра ще одне прохання, спочатку поїдьте подивіться на те що цей забудовник построїв, а потім вже гадьте!

Катерина

Повідомлення Катерина » 08 травня 2019, 14:17

Ні, ну не можу заспокоїтись, контра, ви ж такий розумний, все знаєте, давайте напишіть мені що в мене погано на троєщині, мені аж цікаво!
Чекаю відповіді.
А то ви такий розігрітий, як ви самі написали, то я дуже хочу знати, бо бач маю квартиру нормальну вже два роки здаю, а тут пишуть що маю не таку!

Jiord

Повідомлення Jiord » 08 травня 2019, 14:24

Тут бачу зібрались одні представники забудовників, ті що конкуренти розповідають як все погано, а тут вже й працівники ВП Сучасного кварталу підтягнулись. Катерино, переконаний що не підтвердите документально, що ви власник квартири в ЖК Район, а тому вам оцінка за вашу роботу «неуд». Забудовник за таке не заплатить

Катерина

Повідомлення Катерина » 08 травня 2019, 15:26

От добре що я зараз не занята, маю час і натхнення вам відповісти. Як ви хочете щоб я підтвердила? Конкретно напишіть, бо я не полінюсь, а ще пропоную приїхати до мене, їй Богу попрошу квартирантку пустити, щоб ви все подивились на власні очі і не розводили тут дурниць, а писали по суті

Катерина

Повідомлення Катерина » 08 травня 2019, 15:27

Тільки побачила що це не контра, хоча тут хіба розбереш. Понапидумують собі кличок, хоч напишіть як вас звати

Jiord

Повідомлення Jiord » 08 травня 2019, 15:52

Скан любого документу на право власності, комунальних платежів і інше, тим більше ви пишете що маєте бажання, а можливості, переконайте що маєте

Катерина

Повідомлення Катерина » 08 травня 2019, 16:34

Добре зараз попробую, скан точно ні, а фотографії скину, і дома також, побачите про що мова, як гарно, як, не вийде, то дочка скине

Катерина

Повідомлення Катерина » 08 травня 2019, 16:35

А ви готуйтесь витирати слину від заздрості

contra

Повідомлення contra » 08 травня 2019, 17:21

Ваш дом введён в эксплуатацию как какой дом?
Мне абсолютно не интересны ни фотографии территории, ни фотографии охраны, как там всё аккуратно итд.
Дом введён как что? Вы владеете чем?

P.S. Мне вот интересно - как "бывшие инвесторы" обсуждаемого застройщика дивным образом организовываются здесь на форуме?
Ну то есть что меня, проживающего в своём готовом доме может заставить открыть интернет, зайти на не самый популярный форум, найти новостройку моего застройщика? Как это объяснить?!

Постойте! Не отвечайте! Я знаю. Вы просто благодарный инвестор! Вам всё нравится в этом стрёмном застройщике. Более того. Вы даже подумываете инвестировать в его новый проект - ЖК Сучасный квартал!

Я бьюсь об заклад что именно такое объяснение даст Екатерина. Потому что я уже слышу этот аргумент не первый и не второй раз)
Правда на другом форуме - (остройке)

Monros - "Я являюсь, инвестором ЖК "Тихая Гавань" и уже 2 года там проживаю.....
Мы также с большой радостью купили квартиру в ЖК Современный квартал. Смотрю на ход строительства и уверена, что и этот ЖК сдадут намного раньше."

Golodova82 - "я особисто живу у будинку на корчуватій........загалом я зайшла сюди, оскільки придбала квартиру і у сучасному кварталі"

Luri82 - "Уважаемые участники форума, я так же приобрёл квартиру в этом комплексе. Более того , у меня так же есть квартира в жк Тиха Гавань, в которой я проживаю."

:roll:

Катерина

Повідомлення Катерина » 08 травня 2019, 22:07

Ви мені гидоту про мій будинок на Лісківський не пишіть, на свій дивіться! Це по перше. По друге дочка приїде і допоможе скинути документи на квартиру, щоб ви закрили свою пащеку!
По третє ще раз кажу купували квартиру на Троєщині, ціни були просто смішні, за 17000 доларів купила квартиру 30 метрів, тех паспорт теж покажу, документи і ключі отримали на три місяці раніше ніж у договорі було. Пана Венглюка бачила за цей час два рази, коли підписувала договір інвестування і коли отримувала документи, все по нього нічого сказати не можу. Про пана Юрця взагалі нічого не знаю, перший раз від вас почула. Мала звязок по своїй квартирі із Сергієм з відділу продажів, то на таку увагу я навіть не розраховувала, постійно скидував фото у вайбер скільки поверхів побудовано і які роботи ведуться, і штукатурку запропонував, і за заміри, і за встановлення лічильників тепла за все сам телефонував, за що йому велике спасибі.
Працюю за кордоном, приїзжаю в Київ раз на декілька років, за цей час від забудовника на вайбер надходили інші пропозиції, пропонували на Радужному, на Троєщині інший будинок, і на Комарова. Назбирали грошей думаємо знов купувати, то і цікавимось у тому місці де вже брали.
От і все.
Побачила ці противні відкуки і не можу спокійно цей брєд читати, тому дякую що підказали, ще зареєструюсь і на інших сайтах і там напишу як є насправді. І сусідів попрошу, я вже писала.
І квартиру ще поки не купила, а тільки збираю

Катерина

Повідомлення Катерина » 08 травня 2019, 22:09

Юсь, ще не вибрала планування, ті що студіі не подобаються, а ті що великі, грошей не вистачає.
До речі пан контра, бачу ви так розбираєтесь у всьому, а яку б новобудову ви б мені порадили?

Jiord

Повідомлення Jiord » 14 травня 2019, 14:41

Негоже пані Катерино використовувати такі негарні слова, вони вас не прикрашають. Але швидше за все ви вже не прочитаєте мій монолог, бо зробили свою роботу та й пішли геть. Я був переконаний що ніякі документи ви не зможете показати, бо стиль ваших повідомлень дуже схожий з тими хто продає квартири, а не купує. І легко можна перевірити ваші слова щодо того що ви зараз за кордоном – запитати адміна щоб подивився ваш ай-пі звідки ви пишете, і відразу все стане на свої місця. Й до речі ви з дочкою вайбером не спілкуєтесь, і вона не може вислати документи, якщо ви так палко захищаєте забудовника і горите бажанням доказати який він пушистий

contra

Повідомлення contra » 14 травня 2019, 19:32

Как раз хотел напомнить об обещании, так как прошла уже неделя...
В общем вот такие вот "реальные" владельцы квартир желающие купить ещё одну квартиру, "реальные документы" на ввод в эксплуатацию, "реальные платёжки". Реально прикольно)

Но я не теряю надежду. Всё таки учитывая активность "реальных владельцев квартир" желающих купить ещё одну квартиру на этот раз в ЖК сучасный квартал - можно надеятся на то что кто то, да сподобится добавить на форум ну хоть что то правдоподобное.

Катерина

Повідомлення Катерина » 16 травня 2019, 14:08

Не знаю навіть які слова вас так образили. І читайте те що написала уважніше, хто вам сказав що я зараз за кордоном, я там працюю, назбирала грошей, і із оренди в тому числі, приїхала ще брати, зараз вибираю квартиру. Контра ще раз питаю, де краще брати? ви ж не кажете
А з приводу документів, не виходить щось, я пикріпляю фото, а воно не публікується, але буду пробувать ще, краще підскажіть як зробить щоб воно опублікувалось?
А про надто ємоційні висловлювання скажу так, ви, грубо кажучи зашли в мою квартиру і забруднюєте все грязюкою, щей лаєтесь, а я повинна мовчати, це вже я про Троєщину.

Катерина

Повідомлення Катерина » 16 травня 2019, 14:23

Вкладення
може так вийде
може так вийде

Ви переглядаєте гілку форуму: ЖК Сучасний квартал (Современный квартал), просп. Космонавта Комарова, 9б.

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти