✔️ Форум ЖК Illinsky House ✔️ Обговорення недоліків та переваг купівлі квартири в ЖК Illinsky House на форумі. ✔️Хід будівництва, ціни, документи.
Обговорення новобудов на правому березі Києва. Моніторинг та відгуки про будівництво і роботу забудовника.
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами
-
_Uris_
Повідомлення
_Uris_ » 16 жовтня 2020, 16:41
gitlo.in.ua писав: ↑16 жовтня 2020, 13:06
На нашому ресурсі дозволяються і навіть вітаються посилання на першоджерела інформації й офіційні ресурси. Посилання ж на подібні сайти, які Ви намагаєтесь старанно втиснути, ще й в тему, яка не відноситься до нього, будуть й надалі видалятись з винесенням попереджень про недопустимість цього
Тобто посилання на цілу статтю про ЖК Іллінський з купою фактів/документів які легко перевірити у гілці про ЖК Іллінський, просто вказавши на їх некоректність, ви без зайвих слів вилучаєте і говорите, що вона не має ніякого відношення до ЖК Іллінський?
Це ви так знущаєтесь та глузуєте?
Ви дійсно думаєте, що всі навколо такі дурні і самі не можуть знайти необхідні факти і розібратись що правда?
Витирання посилань як раз і є отой самий фактор який грає проти вас!
Замість написати і вказати на брехню іншого ресурсу ви просто вилучаєте посилання...
До речі, зробіть нарешті можливість витирати свої ж пости: тоді це буде справедливо для всіх.
-
gitlo.in.ua
- Site Admin
Повідомлення
gitlo.in.ua » 16 жовтня 2020, 17:05
Спочатку Ви розмістили посилання на даний ЖК Іллінський в гілці форуму зовсім іншого ЖК, я його видалив, вказавши на недопустимість розміщення посилань на неперевірені ресурси. Но Ви з наполегливістю, яка, погодьтесь, викликає подив, розміщуєте це ж посилання вже в гілці ЖК Іллінський. На мій погляд, за посиланням сайт не є першоджерелом, якому можна вірити, тому я й надалі буду такі посилання видаляти.
Щодо думок, що навколо всі дурні – не мав таких ніколи, й про Вас так не гадаю, й вдячний Вам за спілкування на даному ресурсі.
Всього найкращого!
-
Tani_a
Повідомлення
Tani_a » 27 жовтня 2020, 17:21
Sponsor писав: ↑07 жовтня 2020, 07:01
Зрозуміло, що автор цієї теми й єдиний в ній дописувач представник ЖК, тож питання до нього:
Як будівництво житлового комплексу узгоджується з умовою продажу земельної ділянки, де вказано першим пунктом – використання за цільовим призначенням, яке, нагадаю, звучить так «для будівництва, обслуговування та експлуатації готельно-офісного комплексу»?
Друге, чи погоджено історико-містобудівне обґрунтування, адже ділянка потрапляє в межі «історичного ареалу, охоронні зони і т.д.» і без такого обґрунтування будувати не можна.
Третє – чи є висновок щодо проектної документації від органів охорони культурної спадщини?
Четверте – отримано висновок Інституту археології НАН щодо наявності археологічного культурного шару і заходів щодо його збереження?
Все що я перелічив, то не мої вимоги й побажання, а чітко прописані умови в отриманих вами Містобудівних умовах та обмеженнях.
Здається, зважаючи на відсутність жодного документу на вашому офіційному сайті, ви дасте відповідь, що з усіма перерахованими документами можна ознайомитись у відділі продажів – так кажуть всі ті, хто з якихось причин не впевнений у дотриманні законності будівництва й наявності всіх необхідних документів.
Я перепрошую, але ваш висновок щодо авторства хибний.
Далі - ви самі ж відповіли на свої питання у своєму коментарі - всі дозвільні документи мають бути у відділі продажу. Це логічно, враховуючи той факт, що не всі ці документи є у відкритому доступі.
Тому я вам дуже рекомендую звернутися до відділу продажів. Бажано, прихопити свого юриста, який допоможе розібратися з документами. Я свого часу зробила саме так.
Взагалі, я вважаю, що це прямо дуже важливо - вивчати не тільки електронні версії документів, а знайомитися з оригіналами документів, які можуть бути тільки у забудовника. Звісно, якщо ви зацікавлені саме інвестувати у будівництво, а не просто прийшли смуту посіяти на форумі.
-
TuzemUn
Повідомлення
TuzemUn » 19 листопада 2020, 10:17
ХІД БУДІВНИЦТВА СТАНОМ НА 16.11.2020 р.
🏗 Ведуться роботи по влаштуванню монолітного каркаса:
Будинок № 1

Ведуться роботи по влаштуванню перекриття паркінгу над комерційними поверхами (секції 3-4);

Ведуться роботи по влаштуванню плити перекриття 1-2 секцій першого поверху.
Будинок № 2

Ведуться роботи по влаштуванню плити перекриття першого поверху.

Ведуться роботи по влаштуванню вертикальних елементів каркаса другого поверху.

Ведуться роботи по влаштуванню монолітних сходів і пандуса.
Паркінг

Ведуться роботи по влаштуванню вертикальних елементів залізобетонного каркаса в районі 4 секції будинку № 1.

Ведуться роботи по влаштуванню плити перекриття паркінгу між секціями 3-4 будинку № 1.
-
Вкладення
-

-

-

-

-

-
Tani_a
Повідомлення
Tani_a » 30 листопада 2020, 23:17
Добре, що звіти на сайт додають з фотографіями. Але все ж хотілося, щоб ще камеру на майданчик додали.
-
Sponsor
Повідомлення
Sponsor » 29 грудня 2020, 19:58
Tani_a писав: ↑27 жовтня 2020, 17:21
Далі - ви самі ж відповіли на свої питання у своєму коментарі - всі дозвільні документи мають бути у відділі продажу. Це логічно, враховуючи той факт, що не всі ці документи є у відкритому доступі.
Тому я вам дуже рекомендую звернутися до відділу продажів. Бажано, прихопити свого юриста, який допоможе розібратися з документами. Я свого часу зробила саме так.
Взагалі, я вважаю, що це прямо дуже важливо - вивчати не тільки електронні версії документів, а знайомитися з оригіналами документів, які можуть бути тільки у забудовника. Звісно, якщо ви зацікавлені саме інвестувати у будівництво, а не просто прийшли смуту посіяти на форумі.
Звичайно ваша відповідь прогнозована мною, не буду сперечатись далі. Але погодьтесь, якби було що показувати, то кожен забудовник поспішив би викласти для широкого загалу всі дозвільні документи, щоб люди бачили законність підстав для будівництва, а так лише будемо придумувати причини чому їх немає.
Щодо цікавості: спочатку дивимся в інтернеті, вивчаємо всі переваги та недоліки і лише після того їдемо у відділ продаж – логічно робити саме так, а не так як ви пишете їдемо у відділ продаж і бачимо що документів немає. А законність будівництва для більшості одне з головних питань при виборі ЖК
-
Tani_a
Повідомлення
Tani_a » 30 грудня 2020, 15:20
Sponsor писав: ↑29 грудня 2020, 19:58
Tani_a писав: ↑27 жовтня 2020, 17:21
Звичайно ваша відповідь прогнозована мною, не буду сперечатись далі. Але погодьтесь, якби було що показувати, то кожен забудовник поспішив би викласти для широкого загалу всі дозвільні документи, щоб люди бачили законність підстав для будівництва, а так лише будемо придумувати причини чому їх немає.
Щодо цікавості: спочатку дивимся в інтернеті, вивчаємо всі переваги та недоліки і лише після того їдемо у відділ продаж – логічно робити саме так, а не так як ви пишете їдемо у відділ продаж і бачимо що документів немає. А законність будівництва для більшості одне з головних питань при виборі ЖК
Я не згодна з вами. Більшість людей не зовсім розуміє, як перевіряти законність. Для цього ті, кому дійсно важливо перевірити законність, за гроші наймають юристів, які їм у цьому допомагають і дають свої висновки. І законність можна перевірити тільки тоді, коли є можливість ознайомитися із оригіналами документів. А це можна зробити тільки у забудовника. Мій юрист свого часу це перевіряв. Погодьтеся, що при бажанні дозволи онлайн можна "намалювати". Тому, як мене свого часу переконали, тільки візит у відділ продажу може допомогти ухвалити остаточне рішення.
До речі, є документи, які не викладають у відкритий доступ ніколи. Технічна документація, наприклад. Вони дуже важливі, але онлайн їх не знайти.
-
Tani_a
Повідомлення
Tani_a » 18 січня 2021, 18:55
Тим часом комплекс будується. І на кінець грудня 20 року роботи велися в обох секціях на рівні 4 поверху в деяких секціях.
-
Tani_a
Повідомлення
Tani_a » 15 лютого 2021, 17:31
Кілька нових фото з будівництва. Це біля мансарди з боку Набережно-Хрещатицької.
-
Вкладення
-

-

-
Tani_a
Повідомлення
Tani_a » 26 березня 2021, 17:14
На останніх фотозвітах видно вже, що вимальовується зовнішній вигляд комплексу. Не тільки на рендерах можна уявити, яким буде будинок.
Ще порадувала новина про те, що завезли ліфтове обладнання для 12 ліфтів.
-
Вкладення
-

-
Tani_a
Повідомлення
Tani_a » 21 квітня 2021, 20:27
Судячи з паркану зліва - це перший поверх (припускаю, що лоббі може бути чи приміщення під комерцію).
Ви переглядаєте гілку форуму: ЖК Illinsky House (ІЛЛІНСЬКИЙ). Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 21. Cityconsult Development
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України.
Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект.
Читати далі
Інвестиція в нерухомість - популярна практика в усьому світі. Ціни на нерухомість достатньо стабільні.
Почнемо з того які бувають цілі для інвестицій в нерухомість
Для перепродажу:
Покупець нерухомості (його ще називають інвестором), купує нерухомість в новобудові на старті продажів або на етапі будівництва - ціна на неї мінімальна. Ближче до здачі будинку він перепродує її, так як ціна на цю квартиру вже піднялася в середньому на 20-30%.
Для здачі в оренду:
Купівля квартири для подальшої здачі її в оренду (подобово або довготривало). Необхідно обрати квартиру, на яку буде попит у орендарів. Тобто відразу визначитися, кому буде здаватися квартира, як часто, за якою ціною і т.д.
Купуючи нерухомість - важливо правильно вибрати забудовника, а також розташування об'єкта.
Крім того, є різні типи нерухомості:
Комерційна - дорожчий тип нерухомості. Але і окупається швидше. Менше вкладень в ремонт і техніку. Не потрібно купувати меблі і т.д.
Житлова - дешевше. Зрозуміліше кому здавати.
Ще раз нагадаємо відому істину. Інвестиція = ризик. Безризикових інвестицій немає, але ці ризики можна намагатись звести до мінімуму, й саме для цього ми запрошуємо ділитись думками на нашому майданчику.