ЖК Dibrova Park (Діброва Парк). Вул. Північно-Сирецька. IB Alliance

Обговорення новобудов на правому березі Києва. Моніторинг та відгуки про будівництво і роботу забудовника.
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

gitlo.in.ua
Site Admin

Повідомлення gitlo.in.ua » 21 жовтня 2019, 09:27

Адреса новобудови: Київ, Подільський р-н, вул. Північно-Сирецька. Клас житла: комфорт. Заявлене введення в експлуатацію: будинки 1,2 - 1 кв. 2022.

Хто будує:
Замовник: ДП "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "ПУЩА-ВОДИЦЯ", код ЄДРПОУ
Генпідрядник: ТОВ "СТАНДАРТ КОНСТРАКШН", код ЄДРПОУ 41261220
Проектувальник: ТОВ "КУБ АРХІТЕКТС", код ЄДРПОУ 42366745
Девелопер: IB Alliance

Характеристики новобудови: 10 будинків (23, 26 поверхів). Паркінг - наземний багаторівневий (1787 паркомісць). Технологія будівництва монолітно-каркасна. Стіни – цегла. Опалення - автономне (в будинку). Утеплення – базальтова вата.

Ціна за квадрат: від 15 500 до 18 600 грн/м²

Переваги:
Spoiler
Кожна людина прагне комфорту – це природньо. Природньо відчувати себе впевненим у своїх рішеннях і вчинках, бути собою. Водночас, природньо – це відчувати себе в безпеці, порозумінні з сусідами, гармонії з оточенням.
Діброва Парк створений на виваженому досвіді фахівців, які знаються на потребах людини, що живе в ритмі великого міста.
Своя станція метро* в декількох кроках від комплексу - це природньо. Плануйте свій день, не витрачайте час, стоячи в заторах! Присвятіть його спілкуванню з близькими людьми, проведіть його з користю для себе.
* Станція метро Мостицька будується відповідно до проекту будівництва, затвердженого Розпорядження КМДА від 11 липня 2018 року № 1216
Свій торговий центр поруч з будинком - це природньо. Все необхідне - від розваг до вирішення побутових питань - тепер зосереджено в одному місці, залишається тільки насолоджуватися.
Свій оазис на території - це природньо. Сучасні дитячі та спортивні майданчики, велика кількість зелених насаджень, місця для відпочинку, затишні алеї для вечірніх прогулянок - продумано все, щоб Ви могли відволіктися від метушні міста
Дозвільні документи:
Spoiler
Документи на земельну ділянку
Згідно з інформацією з Державного земельного кадастру, земельну ділянку (кадастровий номер 8000000000: 91: 066: 0102) площею 55,2225 га, знаходиться у державній власності. Цільове призначення ділянки - для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, з об'єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Вид використання даної ділянки - для здійснення комплексного будівництва та громадської забудови з об'єктами торговельного, соціально-побутового призначення та об'єктами інженерної, транспортної інфраструктури та дорожнього господарства.
Згідно наказу Департаменту містобудування та архітектури КМДА від 22 квітня 2019 року № 484, ДП "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат" Пуща-Водиця "(ДП" Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця") були видані ДУО на комплексну забудову IV, V (2 пусковий комплекс), III (2 пусковий комплекс), VIII мікрорайонів в багатофункціональному житловому районі по проспекту Правди (навпроти проспекту Василя Порика) в Подільському районі Києва.

Документи на будівництво
Дозвіл на будівельні роботи ІУ 113192211127 від 09 серпня 2019 року
Контактний телефон: 067 120 98 93

Сайт ЖК Dibrova Park
Вкладення
Візуалізація ЖК Dibrova Park
Візуалізація ЖК Dibrova Park

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 21 жовтня 2019, 11:55

Думка каналу "Дневник Инвестора" про ризики інвестицій в ЖК Dibrova Park, гарна робота, подяка від інвесторів

Deripaska

Повідомлення Deripaska » 22 жовтня 2019, 12:18

Виходячи з відео саме через високі ризики не варто інвестувати в ЖК Діброва Парк, а згідно сервісу bild.ua який виставляє оцінку надійності ЖК то цей ЖК має майже найбільшу з тих ЖК що будуються недалеко. Так що не все так погано й недарма люди в чергах стоять у відділах продажу – чуйку мають

Kiot

Повідомлення Kiot » 22 жовтня 2019, 14:35

Навкруги промзона й метро лише в обіцянках нашої влади, і як мінімум років на 10-15 навкруги буде йти активне будівництво. Густота населення при виконанні запланованого в цьому та ті шо поруч ЖК буде зашкалювати, дитячих садків та шкіл поруч практично немає, бо то не спальний район, а поки він таким стане доведеться миритись з тимчасовими неприємностями, як я писав років 10-15

Erema

Повідомлення Erema » 04 листопада 2019, 06:48

Що цікаво, то що роботи стоять, працює лише реклама, а ціни вже встигли два рази підняти, такими темпами ціна дуже швидко дожене сусідніх ЖК

Tani_a

Повідомлення Tani_a » 14 листопада 2019, 17:28

Deripaska писав:
22 жовтня 2019, 12:18
Виходячи з відео саме через високі ризики не варто інвестувати в ЖК Діброва Парк, а згідно сервісу bild.ua який виставляє оцінку надійності ЖК то цей ЖК має майже найбільшу з тих ЖК що будуються недалеко. Так що не все так погано й недарма люди в чергах стоять у відділах продажу – чуйку мають
Якщо чесно, то оцінка надійності жк від більда трохи незрозуміла, як на мене. Там є деякі пункти, які доволі суб"єктивні.

Saratsin

Повідомлення Saratsin » 22 листопада 2019, 20:16

аэросъемка 10.11.2019

Saratsin

Повідомлення Saratsin » 22 листопада 2019, 20:19

22.11.2019

Пока только фото:

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

ФедорГ

Повідомлення ФедорГ » 01 грудня 2019, 22:41

Erema писав:
04 листопада 2019, 06:48
Що цікаво, то що роботи стоять, працює лише реклама, а ціни вже встигли два рази підняти, такими темпами ціна дуже швидко дожене сусідніх ЖК
Ну судя по аэросьемке ниже - техника на площадке есть, даже движение можно заметить. Но я, пожалуй, соглашусь с другими комментаторами - место пока скорее перспективное.

Tani_a

Повідомлення Tani_a » 11 грудня 2019, 16:30

Kiot писав:
22 жовтня 2019, 14:35
Навкруги промзона й метро лише в обіцянках нашої влади, і як мінімум років на 10-15 навкруги буде йти активне будівництво. Густота населення при виконанні запланованого в цьому та ті шо поруч ЖК буде зашкалювати, дитячих садків та шкіл поруч практично немає, бо то не спальний район, а поки він таким стане доведеться миритись з тимчасовими неприємностями, як я писав років 10-15
Я б не загадувала на 10-15 років вперед))
Щодо проблем шкіл та дитячих садків - тут погоджуюся. Але мені здається, що на це мають найближчим часом почати звертати увагу (чисто суб"єктивне припущеня).

ФедорГ

Повідомлення ФедорГ » 20 грудня 2019, 15:38

Tani_a писав:
11 грудня 2019, 16:30
Kiot писав:
Щодо проблем шкіл та дитячих садків - тут погоджуюся. Але мені здається, що на це мають найближчим часом почати звертати увагу (чисто суб"єктивне припущеня).
Судя по обсуждениям нового негплана - действительно собираются обращать на это внимание. Вот только вопрос в другом - когда это начнет меняться. Потому что одно дело говорить и признавать проблему, а другое дело - решать эту проблему.

Tani_a

Повідомлення Tani_a » 17 січня 2020, 13:12

ФедорГ писав:
20 грудня 2019, 15:38
Tani_a писав:
Kiot писав:
Судя по обсуждениям нового негплана - действительно собираются обращать на это внимание. Вот только вопрос в другом - когда это начнет меняться. Потому что одно дело говорить и признавать проблему, а другое дело - решать эту проблему.
А що там за генплан? Де дивитися? Прийняли новий генплан?

Ccc

Повідомлення Ccc » 17 січня 2020, 18:24

В цену уже явно заложено метро, которое только планируют построить. И если метро придется ждать еще долго, то цена неоправданно высока

ФедорГ

Повідомлення ФедорГ » 23 січня 2020, 17:02

Tani_a писав:
17 січня 2020, 13:12
ФедорГ писав:
20 грудня 2019, 15:38
Tani_a писав:

А що там за генплан? Де дивитися? Прийняли новий генплан?
Генплан пока только обсуждают. И что-то мне подсказывает моя чуйка, что долго его будут мусолить. Смотреть - я думаю, что на сайте КМДА должно быть.

ФедорГ

Повідомлення ФедорГ » 23 січня 2020, 17:03

Ccc писав:
17 січня 2020, 18:24
В цену уже явно заложено метро, которое только планируют построить. И если метро придется ждать еще долго, то цена неоправданно высока
Ну что-то там уже строят. Вопрос когда закончат.

Zula

Повідомлення Zula » 24 січня 2020, 14:48

ФедорГ писав:
23 січня 2020, 17:03
Ccc писав:
Уже вроде не строят. Там какие-то вроде разборки по тратам денег. Возможно, быстро разберутся с этим всем. Возможно нужно будет больше времени подождать это метро.

Tani_a

Повідомлення Tani_a » 31 січня 2020, 17:03

Zula писав:
24 січня 2020, 14:48
ФедорГ писав:
23 січня 2020, 17:03
Ccc писав:
Уже вроде не строят. Там какие-то вроде разборки по тратам денег. Возможно, быстро разберутся с этим всем. Возможно нужно будет больше времени подождать это метро.
Ну одні пишуть, що не будують, інші через кілька днів пишуть, що роботи продовжуються за графіком. Перевірити, мабуть, можна хіба на місці. Але я там не буваю навіть проїздом останнім часом.

Deripaska

Повідомлення Deripaska » 12 лютого 2020, 08:06

Будують і викладають фотозвіти. Мене все дивує такі ЖК, де ще жодного поверху не побудовано, а продані вже всі, як в даному випадку, 1-кімнатні квартири. Явний прорахунок маркетологів й надзвичайно низька ціна була виставлена на старті продаж

ФедорГ

Повідомлення ФедорГ » 12 лютого 2020, 17:30

Deripaska писав:
12 лютого 2020, 08:06
Будують і викладають фотозвіти. Мене все дивує такі ЖК, де ще жодного поверху не побудовано, а продані вже всі, як в даному випадку, 1-кімнатні квартири. Явний прорахунок маркетологів й надзвичайно низька ціна була виставлена на старті продаж
Может наоборот. Цель была продать, чтобы деньги накопить.

Deripaska

Повідомлення Deripaska » 12 лютого 2020, 22:02

Що значить "накопіть", і втекти з грошима? А інакше сенс таких накопичень? Схода ситуація була колись з Еврикою від Аркади, коли розкуповували 1-кімнатні, були черги, квартири розлітались, і покупців приваблювала в першу чергу ціна біля метро. Але Аркада була відомою компанією, на відміну від Альянс

Ви переглядаєте гілку форуму: ЖК Dibrova Park (Діброва Парк). Вул. Північно-Сирецька. IB Alliance

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти