ЖК Республіка, Велика Окружна дорога, 1. КАН Девелопмент
✔️ Форум ЖК Республіка. ✔️ Обговорення недоліків та переваг купівлі квартири в ЖК Республіка на форумі. ✔️Хід будівництва, ціни, документи.
- Opium
КАН – надійний забудовник? Так. Але тут правильно підмічено що КАН лише забудовник, а ось замовник та сама компанія, яка є замовником житлового комплексу Республіка, а й була замовником ТРЦ Республіка, і де зараз ТРЦ, яка доля його спіткала і, до речі, КАН там також був забудовником, допомогло це вчасно здати ТРЦ? Ось тож дай Бог щоб тут не повторилась доля злощасного ТРЦ з однойменною назвою
- Opium
У них і так ціна була не дуже маленькою, куди вже вище, той самий Метрополіс куди більш приваблює ніж ці убогі коробочки від КАНу
- Rosomaha
Ничего там еще не может строиться, покупатель еще даже денег не перечислил за актив, хотя если не перечисли на протяжении 20 дней, то потеряет залоговую сумму в 100 млн. За год думаю достроят и будем иметь самый крупный в Украине ТРЦ - красота
- MamayYaponaMat
Я рахую, що дуже добре що продали цей ТРЦ, сам особисто дуже сумнівався, адже в цього активу цілий візок дуже солідних проблем у вигляді великої кількості судів по ньому, власних та впливових минулих власників, які невідомо як ставляться до покупки новим власником їхнього активу, ну і зрозуміло, що інвестори, які мають такі кошти, люди далекоглядні й звикли скурпульозно прораховувати можливі ризики, яких тут вистачає. Нам залишається споглядати з боку як то воно буде розвиватись далі, хотілось би щоб його все ж добудували й ТРЦ Республіка почав працювати.
- Resdit
Прийшло повідомленні про підвищення цін у всіх проектах KAN включаючи й Республіку з 1 березня. Й так ціни не дуже низькі у КАНу, але попит є, завдяки репутації забудовника, сподіваюсь що у Республіці він не підведе і підтвердить свою репутацію
- Svitolina
Початок продаж нової черги, гарний вигляд будинків, близькість до метро, але засмучує автовокзал, який зараз не працює, але ж то питання часу, й як то жити біля автовокзалу, коли будуть їздити великі автобуси, чи буде то напрягати, не знаю, ніколи не жила біля такого специфічного місця, тож саме це питання для мене головне у виборі цього ЖК, і до речі КАН взагалі мені подобається, його підхід й самі будинки
- Андрей
Являюсь инвестором в ЖК Республика и мне недавно дали клубную карту, которая даёт скидку 2% при покупке недвижимости в этом ЖК. Эту карту можно передавать другим лицам. Поэтому обращайтесь, если хотите сэкономить при покупке. Мои тел.: (096) 565 56 73 либо (063) 923 21 10, Андрей
- gitlo.in.ua
- Site Admin
Будівельна компанія KAN Development з нагоди Дня Києва робить інвесторам приємний подарунок - знижку в розмірі 20% при покупці квартири в ЖК Respublika. Cпеціальна пропозиція поширюється на 15 будь-яких квартир за умови повної оплати. Забудовник зазначає, що знижка актуальна до 30 травня 2019 року.
Дізнатися докладні умови, а також доступні планування і вартість житла можна у відділі продажів по телефону: +38 (044) 391 77 77.
Дізнатися докладні умови, а також доступні планування і вартість житла можна у відділі продажів по телефону: +38 (044) 391 77 77.
- Антон
Там вопрос с торговым центром был в финансировании. Когда продают квартиры - это одно дело. Есть как минимум деньги инвесторов. Когда строят трц - ну торговые площади заранее в аренду не сдашь. Ну там еще был, если не ошибаюсь, политический вопрос. Так что сравнивать строительство торгового центра со строительством домов лично я бы не стал.Opium писав: ↑21 січня 2019, 21:25КАН – надійний забудовник? Так. Але тут правильно підмічено що КАН лише забудовник, а ось замовник та сама компанія, яка є замовником житлового комплексу Республіка, а й була замовником ТРЦ Республіка, і де зараз ТРЦ, яка доля його спіткала і, до речі, КАН там також був забудовником, допомогло це вчасно здати ТРЦ? Ось тож дай Бог щоб тут не повторилась доля злощасного ТРЦ з однойменною назвою
- Weresk
Лично я ожидал большего от Республики, фасады – стандартная штукатурка, за такую цену могли бы что и получше, тот же Метрополис рядом с ценой ниже раза в полтора обещает быть не менее интересным и фасад покруче и посовременней. В КАН всегда уделяют должное внимание территории тут согласен - молодцы
- Антон
О планировках никто и не спорит. И правда в Новой Англии часть не самых удачных. Но цена действительно ниже. Для кого-то это будет плюс, для кого-то минус. Кто-то будет готов заплатить больше просто потому что тут застройщик кан, а кто-то нет.UUU писав: ↑08 грудня 2018, 11:21Високі ціни то чого ви тут робите – йдіть у тему про свою Нову Англію і хваліть їхні планування, які вражають дотепністю – вагони, а не квартири, довгі і вузькі, і до метро від НА далі.Graf писав: ↑08 грудня 2018, 11:18Ціна на сьогодні в квартирах ЖК Республіка навіть враховуючи їхні знижки куди більш високі ніж в тому самому Метрополісі, і особливо якщо порівнювати з Новою Англією. Я розумію надійний забудовник, але місце – таке собі (автовокзал, дорога кільцеві, гаражі перед вікнами, з вікон вид на вікна сусіда, те що з квартир лишилося або на вікна сусіда, або на північ і автовокзал. Особливо якщо здавати в майбутньому в оренду я би більше придивився до Нової Англії, ближче до центру, значно дешевше – два головних козиря нової Англії.
- Mudik
Відділ продаж та відділи маркетингу цього комплексу працюють на відмінно. При ціні більшій ніж в півтора рази зробити такий ажіотаж навколо цього комплексу здавалось би доволі складно. А ні, купують і добре. Я розумію, гарні невисокі будинки, надійний забудовник… - фсьо, переваги закінчились. А далі йдуть одні недоліки – матеріали дешеві, далеко від центру, поруч автовокзал й відповідний контингент, і при цьому ціна, якби не ціна мовчав би. Поруч Метрополіс – матеріали кращі, ціна нижча, до центру ближче, планування дуже вдалі
Ви переглядаєте гілку форуму: ЖК Республіка, Велика Окружна дорога, 1. КАН Девелопмент
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі