Подскажите, пожалуйста, какую-то бесплатную программу для проектирования интерьера и для подготовки технических чертежей для строителей (свет, раскладки плитки и пола, план розеток и т.д.).
Хочу сам подготовить такие технические чертежи, как делают профессиональные дизайнеры. Хочу проверить свои силы в этом направлении, дизайна особенного не будет, а мне интересно самостоятельно попробовать в ходе подготовки к ремонту.
Посоветуйте программу для проектирования и дизайна интерьера
- Ityu
Користуюсь Sweet Home 3D для тих хто не займається професійно дизайном, а хоче спробувати намалювати для себе особисто й потрібна легка у розумінні програма, то підійде дуже добре. Є можливість завантажити програму ,а можна робити онлайн і щоб зберегти варто илше зареєструватись
- UUU
Я намагався розібратися в 3д максі, навіть знайомі програмісти допомагали але на жаль на це потрібно витратити багато часу щоб розібратися в цій програмі, вона для новачка занадто складна ,і щоб намалювати дизайн однієї квартири чи кімнати точно не варто її вивчати, поки вивчите програму на легших вже можна й ремонт закінчити згідно намальованого дизайну на більш легкій програмі.
Випадково також натрапив на Sweet home 3D, скачав русифікований, знайшов відео з поясненням як робити. Все легко й зрозуміло швидко можна намалювати
Випадково також натрапив на Sweet home 3D, скачав русифікований, знайшов відео з поясненням як робити. Все легко й зрозуміло швидко можна намалювати
- Fiona
Для меня главное в программе для проектирования была ее простота, и возможность показать кому-либо без использования специального софта, я к тому что искала чтобы лучше программа работала онлайн, без установки. Возможно она ограничена по функционалу, но легка в освоении, и для одного раза ее мне лично хватает вполне, можно все расставить по своим местам и увидеть, как это будет выглядеть в конечном результате - floorplanner.com – не нужно ничего качать и устанавливать, регистрация и рисуйте свою квартиру, а дизайнеры отдыхают
- alacran3d
Дивлячись, що саме ви вкладаєте в поняття "проектування інтерєру". Бо зробити планування, це одна задача, а зробити візуалізацію приміщень, геть інше. Профессіонали роблять це в різних програмах. Для початківця нормально буде щось типу 3D HOME. Навыть і не розглядайте варіант з 3d max, це дуже складно навіть для профі. Ви просто змарнуєте час, а результату не буде.
Ви переглядаєте гілку форуму: Посоветуйте программу для проектирования и дизайна интерьера
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі