Професійний дизайнер: ваш досвід, рекомендації, ціна

Дизайн інтер'єру квартири, будинку, як красиво і правильно розставити меблі, поради, загальні питання щодо ремонту
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 17 жовтня 2018, 19:01

Заздалегідь прошу вибачення, якщо така тема є. В цьому випадку прошу перенести моє запитання в ту тему.
У нас буде маленька однокімнатна квартирка - 35 кв.м. З одного боку, немає грошей на дорогий ремонт. З іншого боку, є відчуття, що власного смаку, досвіду і знань сучасних оздоблювальних матеріалів не вистачить. Хотілося б звернутися за рекомендаціями до досвідченого дизайнера. Дуже цікавить Ваш особистий досвід роботи з професіоналами в цьому питанні: скільки коштували послуги? залишилися ви задоволені результатом? чи можете рекомендувати кого-небудь?
буду всім дуже вдячний за увагу до моєї теми! Дякую!

Denis

Повідомлення Denis » 18 лютого 2021, 20:25

знакомые/друзья, которые работают с дизайнерами тратят на ремонт больше, так как дизайнер и мебель предлагает не из дешевых и разные моменты, которые ему больше для портфолио важны, чем для экономии или практичности)
я могу и сам подизайнерить)

Ви переглядаєте гілку форуму: Професійний дизайнер: ваш досвід, рекомендації, ціна

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти