Проектирование мебели: как научиться самому

Дизайн інтер'єру квартири, будинку, як красиво і правильно розставити меблі, поради, загальні питання щодо ремонту
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

FilosoF

Повідомлення FilosoF » 29 квітня 2019, 22:09

Хочу попробовать с маленького гардероба, а потом если получится может и больше. Но пока именно гардероб, мебель буквой П, полки, вешалки, возможно дверки, как и может с помощью чего, может есть программа специальная или литература почитать, видео посмотреть по теме. Нужно нарисовать с размерами, а порезку уже не я буду делать, я буду только собирать. Но чтобы правильно собрать главное размеры нарисовать вот и думаю, как да чем рисовать, чтобы не ошибиться

ellochka

Повідомлення ellochka » 24 липня 2019, 18:07

Мне в этом деле помог сайт вияр. У них типовые конструкции, я по ним училась и разбиралась. А еще тематические форумы мебельщиков.

Maestro

Повідомлення Maestro » 15 березня 2020, 17:06

скорее всего что есть какие-то простецкие программы.. в которых легко разобраться

ellochka

Повідомлення ellochka » 16 червня 2021, 14:15

Определенно да, хорошо если и разметку отверстий для просверловки тоже можно сделать там. Это удобно! Аесли все это дело интегрировать с вияр, то сразу и закажете.

Ви переглядаєте гілку форуму: Проектирование мебели: как научиться самому

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти