Стабілізований мох в інтер'єрі – гарна вигадка чи практична річ?
- Dolonkli
Побачив в холі однієї з новобудов, поцікавився що то таке, то менеджер навіть не знала, як воно зветься. Знайшов в інтернеті, на ОЛХ, наприклад, продається по ціні 8 тис за метр квадратний – недешево, але ж гарно виглядає, оригінально та незвичайно. А ще начитував що його можна зробити самостійно, на форумах інформації нуль, може хто пробував сам робити, чи купував, де саме, які враженні від використання. Й як я зрозумів, це ж цілком жива рослина законсервована спеціальним способом, тобто років 10 і таку композицію доведеться викидати
- Вкладення
-
- 9pin
Стабилизированный мох очень красиво выглядит и вживую просто хочется его потрогать, что и делают все, кто видит его впервые. Правда я и не подозревал что это так называется и даже бы не предположил, что это действительно натуральный мох, вот прочитал и сам задумался, как его обыграть в интерьере. Сразу предложу отзывы про компании, что торгуют им и возможно, предлагают, так сказать, эту опцию «под ключ». Потому что на ОЛХ сразу выдает кучу предложений купить стабилизированный мох всех цветов радуги, но хочется еще и с услугой доведения его до ума и с разработкой макета с учетом моих пожеланий.
- Антон
Самому лучше такое не делать точно. Тут же и система полива должна быть и все остальное. Да, сейчас это модно и часто вижу это как примеры интересных дизайнерских решений. Но через пару лет мода может пройти, а мох останется с вами надолго))Dolonkli писав: ↑05 вересня 2019, 11:36Побачив в холі однієї з новобудов, поцікавився що то таке, то менеджер навіть не знала, як воно зветься. Знайшов в інтернеті, на ОЛХ, наприклад, продається по ціні 8 тис за метр квадратний – недешево, але ж гарно виглядає, оригінально та незвичайно. А ще начитував що його можна зробити самостійно, на форумах інформації нуль, може хто пробував сам робити, чи купував, де саме, які враженні від використання. Й як я зрозумів, це ж цілком жива рослина законсервована спеціальним способом, тобто років 10 і таку композицію доведеться викидати
Я бы себе такое в квартире не делал.
- Mara
Вы правы, система полива действительно не требуется - достаточности влажности воздуха и редкого опрыскивания, если воздух сухой. У нас в переворке стоит уже пару лет.
- Mara
"9pin писав: ↑05 вересня 2019, 19:00Стабилизированный мох очень красиво выглядит и вживую просто хочется его потрогать, что и делают все, кто видит его впервые. Правда я и не подозревал что это так называется и даже бы не предположил, что это действительно натуральный мох, вот прочитал и сам задумался, как его обыграть в интерьере. Сразу предложу отзывы про компании, что торгуют им и возможно, предлагают, так сказать, эту опцию «под ключ». Потому что на ОЛХ сразу выдает кучу предложений купить стабилизированный мох всех цветов радуги, но хочется еще и с услугой доведения его до ума и с разработкой макета с учетом моих пожеланий.
А как он красив в вертикальном озеленении, ммм) я тоже видела в офисе одного застройщиков, которые я посетила за последние несколько месяцев. Очень здорово смотрится. "
- Kiot
Гарна штука. Подивився на Розетці – 500 грам коштують 550 грн. Але на скільки такої кількості вистачить в описі ні слова. Як його чіпляти до основи, яку краще основу вибрати, хочеться спробувати самому, точніше жінка хоче спробувати, бо бачила десь і просто в захваті
Ви переглядаєте гілку форуму: Стабілізований мох в інтер'єрі – гарна вигадка чи практична річ?
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі