Барна стійка на кухні в однокімнатній доречна чи ні?
- TuzemUn
Роблю ремонт у своїй однокімнатній квартирі. Хочу зробити з кухні міні-бар: встановити барну стійку, створити атмосферу бару. Тільки не знаю, чи не буде це виглядати вульгарним? Хочеться просто зробити щось в сучасному стилі і більше нічого не приходить на ум
- Serrius
Барна стійка як правило влаштовується в спільній кухні-вітальні. Не забувайте, адже вона барна, тобто виріб на який ставлять напої, який закриває робочі поверхні кухні від гостей. А в окремій кухні, на моє переконання, збочення. Вона буде лише займати простір та створювати перешкоди для вільного пересування по кухні
- Sergey
барні стійки підходять добре для бару. У квартирі, тим більше однокімнатній такі стійки ніхто розміщувати не буде. Хіба що хтось вирішить відкрити бар у себе вдома. Я бар відкривати не збираюся, тому мені барна стійка не потрібна, вино зберігаю в холодильнику, п'ю сидячи за столом на кухні.
- Mag
Почему нет? Она уместна будет только не из кирпича, а легкая и с просветом, куда можно поставить ноги. Также барная стойка будет служить и обеденным столом и разделять кухню и жилую комнату – это отличный вариант для студий, когда кухня и комната имеют общую площадь.
- kraVchukM
Не варто розглядати доречність окремого елементу в приміщенні. Все має розглядатись виключно в комплексі, як воно буде виглядати разом і лише виходячи з загального вигляду й приймати рішення про доречність того чи іншого елементу в дизайні помешкання
Ви переглядаєте гілку форуму: Барна стійка на кухні в однокімнатній доречна чи ні?
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі