Бывают готовые модульные кухни до потолка?

Дизайн інтер'єру квартири, будинку, як красиво і правильно розставити меблі, поради, загальні питання щодо ремонту
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

Aleksiy

Повідомлення Aleksiy » 05 березня 2021, 14:19

Или я плохо ищу, или не знаю где нужно это делать, но хочу найти готовую модульную кухню до потолка. Как вижу это новые бренд, и при стандартном потолке практически во всех многоэтажках 2.7, кухни максимум с верхними ящиками 92 см будут 2,4. Чем закрыть 30 см? Неужели ни один производитель не делает верхние тумбочки высотой 1,2 м?

Aleksiy

Повідомлення Aleksiy » 07 березня 2021, 08:04

Готовых не встречал, разве что готовые могут предложить вам мебельные компании изготовляющие мебель на заказ. Я с кухней пошел в Аякс, мне дизайнер сделал чертёж, расчёт, материал...и выдал цену) я тот же чертёж послал ещё в несколько компаний и выбрал где дешевле))) вышло долго и с проблемами, но сэкономил 40к) только на кухне) в итоге понимаю, что готов экономить меньше, но получить всё в срок и с первого раза)

Ви переглядаєте гілку форуму: Бывают готовые модульные кухни до потолка?

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти