Апарт-комплекс Wood Apartments. Яблуниця

✔️ Форум Апарт-комплексу Wood Apartments. ✔️ Обговорення недоліків та переваг купівлі готельного номеру в Апарт-комплексі Wood Apartments на форумі. ✔️Хід будівництва, ціни, документи.

Обговорення новобудов в Івано-Франківську та області (новостройки Ивано-Франковска). Моніторинг та відгуки про будівництво і роботу забудовників.
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

gitlo.in.ua
Site Admin

Повідомлення gitlo.in.ua » 28 квітня 2021, 19:50

Адреса новобудови: Яблуниця, вул. Героїв Майдану
Заявлена дата введення: 2 кв. 2021 та 2 кв. 2022 р.
Клас житла: бізнес

Замовник: Фізична особа
Генпідрядник: ТОВ "СТРОЙІНВЕСТ ХЕРСОН"( 36329433 )

Характеристики новобудови:
Будинків 2. Поверховість 4. Технологія будівництва: монолітно-каркасна. Стіни: газоблок. Кількість квартир - 100. Опалення – індивідуальне.

Переваги Апарт-комплексу Wood Apartments
Spoiler
Колосальна відвідуваність курорту
На сьогоднішній день Буковель відвідують понад 2 мільйони туристів на рік
Друга Швейцарія
За 15 років Буковель виріс до одного з кращих гірськолижних курортів в Європі. Ви можете уявити, що станеться з курортом за майбутні 10 років?
Самий перспективний регіон України
Раніше 1 сотка землі в с. Яблуниця коштувала 100 $. На сьогоднішній день її вартість становить від 3000 до 15000 $ в середньому.
Керування Online
Керування вашою нерухомістю можливо на відстані, за допомогою нашої керуючої компанії на місці. Це абсолютно прозорі процеси, і ви самі контролюєте свій бізнес, навіть якщо ви перебуваєте в іншій країні. Зручно, надійно, вигідно.
Високомаржінальний бізнес
Стабільний річний прибуток від 5 550 $. Зростання туризму і висока ліквідність даної сфери створюють оптимальні умови для інвестицій.
Вид за вікном
Ви колись замислювалися про власне житло десь посеред гір з красивим видом з вікна? Це дуже просто втілити в реальність. Ви можете купити квартиру в горах!
Дозвільні документи:
Spoiler
Документи на землю:
Кадастровий номер земельної ділянки 2611093001:16:008:0081
Цільове призначення 02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
Категорія земель Землі житлової та громадської забудови
Форма власності приватна
Площа земельної ділянки 0.12 га

Документи на будівництво:
Повідомлення про початок виконання будівельних робіт ІФ 051201007620 від жовтня 2020 року
Експертний звіт
Експертний звіт
Експертний звіт
Експертний звіт
Сайт Апарт-комплексу Wood Apartments
Візуалізація Апарт-комплексу Wood Apartments
Візуалізація Апарт-комплексу Wood Apartments

Kotok

Повідомлення Kotok » 29 квітня 2021, 06:53

Я бы проверил другие отели в портфолио данного застройщика, вроде в Херсоне уже работающий и поинтересоваться отзывами владельцев номеров там про доходность и т.д. В целом место хорошее и концепция нравится, смущает немного целевое назначение земли, как оно с отелем согласуется.

Vorohta

Повідомлення Vorohta » 29 квітня 2021, 07:44

У них у відео на Фейсбуці є вже розрахована дохідність. Можливо й взимку коли працює Буковель буде заповненість номерів, а весна, літо, осінь хто там буде зупинятись? Ніхто, або по ціні вартості комунальних послуг... Й логічне питання, яке задають більшість, чому продають якщо так вигідно здавати, займались би готельним біщнесом, не було б потреби ділитись з інвесторами

Oituyj

Повідомлення Oituyj » 30 квітня 2021, 07:01

Красиво расписали про преимущества сдачи номеров в отеле возле Буковеля, но вопрос простой – зачем делиться с инвесторами? Ставлю себя на место застройщика и думаю, что иметь финансовые обязательства с сотней инвесторов, платить каждому из них, а они будут выносить мозг почему так мало и т.д. Как по мне сомнительное удовольствие.
Будет успешный опыт работы подобного отеля от данного застройщика, вот тогда стоит инвестировать, а пока только видим хотелки, а как будет реализация никто не знает. И в период последних двух лет знаю как минимум несколько отелей, которые прекратили свою работу в данном регионе

Finansist

Повідомлення Finansist » 03 травня 2021, 06:57

Зацікавило питання інвестування саме в готельний бізнес. Причин тому багато, одна з головних в тому, що квартир занадто багато зараз купується саме інвесторами й питання хто там буде жити. Щодо готелів в цілому в Україні розглянув варіантів з десяток - Чорноморськ, Трускавець, Поляна й т.д. Варіант Карпат самий вдалий в плані інвестицій. Поясню чому: Трускавець має дуже багато новобудов, як готелів так і звичайних житлових комплексів, ціна фактично не росте. На морі сезон лише 2 місяці, 10 місяців простою, треба ставити ціни космічні на сезон, щоб окупити інвестиції. Поляна, Моршин – низькі ціни на проживання, туди їдуть пенсіонери за здоров’ям і їм головний фактор перебування там – ціна.
Отже Буковель, Паляниця, Татарів – супер. Але питання в нашій ментальності. Ось візьмемо даний комплекс Wood Apartments. Як я зрозумів, забудовник й буде займатись здачею в оренду, поселенням, прибиранням, рекламою й т.д. і в нього тут також буде частина номерів, для прикладу 25 відсотків. Питання просте. Моделюємо ситуацію, коли заселення ті самі 25 %. Куди забудовник буде селити? У свої номери, чи у мої, щоб віддати мені частину прибутку? Що йому буде заважати поселити в мої номери, а зареєструвати у своїх і зі мною не ділитись прибутком, використовуючи мої номери?
Я читав договір з керуючою компанією, там інвестор має право вимагати виписку щодо даних про здачу номерів. І все… Як перевірити реальний стан зі здачею? Ніяк. Й в цілому подібне нагадує мені особисто колгосп, в якому все спільне й відповідно не дуже варто за нього турбуватись.
Що робити інвестувати чи ні? Не знаю. Дуже багато "якщо"

Pkis

Повідомлення Pkis » 04 липня 2021, 14:36

Дуже цікавий готель, підкажіть хто інвестував як то відбувалось, чи не змінилась думка про таке рішення.

Vorohta

Повідомлення Vorohta » 21 жовтня 2021, 20:54

Що там з термінами здачі "під ключ"? Рік назад обіцяли здати через 9 місяців, тобто уже затримка біля 3 місяців, а роботі ще кінця не видно

Tymya

Повідомлення Tymya » 04 листопада 2021, 12:47

Vorohta писав:
21 жовтня 2021, 20:54
Що там з термінами здачі "під ключ"? Рік назад обіцяли здати через 9 місяців, тобто уже затримка біля 3 місяців, а роботі ще кінця не видно
Затримка у 3 місяці для наших реалій то нічого, недавно проїжджав поруч - ззовні готовий рпактично повністю і виглядає стильно, шкодую що раніше не купив, зараз вже думаю задорого

Сергій95

Повідомлення Сергій95 » 19 березня 2022, 20:06

вирішив цього не робити, бо тут працює така дівчина, як Аліна. Насправді, її зверхня поведінка була помітна з самого початку. Але те, як вона зі мною спілкувалася коли забронювали мій номер – виходить за всі рамки професіоналізму. Таке відчуття, що дівчина ніколи не працювала у готельному бізнесі, не чула про поняття "сервісу" та загубила десь просту людяність.

Ви переглядаєте гілку форуму: Апарт-комплекс Wood Apartments. Яблуниця

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти