Ціни на квартири в столичних новобудовах – аналітика та прогнози

Ціни на житло у столичних новобудовах. Що буде далі з ринком нерухомості в Києві. Коли зупиниться зростання цін на квартири в Києві?

Ринок нерухомості в Україні. Аналітика та прогнози на майбутнє. Вибір та порівняння міст для інвестицій у нерухомість
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

benbenlol

Повідомлення benbenlol » 23 вересня 2023, 15:06

Всім привіт. Я розглядаю можливість придбати квартиру в новобудові. Проте моя фінансова ситуація дозволяє придбання лише в кредит. Я готов до виплату, з цим не буде проблем. Але все одно думаю про ризики. Хто може заспокоїти мене порадою?

AlexAlex2

Повідомлення AlexAlex2 » 23 вересня 2023, 23:17

Ціни на квартири зараз доволі виросли, тому люди все частіше беруть кредити, що є нормальною практикою. На сьогоднішній день існує безліч різних сервісів, які пропонують кредити. Проте, обираючи фінансового партнера, потрібно бути обережними.

Skripka

Повідомлення Skripka » 21 жовтня 2023, 16:12

Ізраїльтяни й до початку війни в них активно скупали у нас квартири, а зараз їх здається будуть "пресувати" в багатьох країнах, а Україна їм стане після закінчення нашої війни дуже вигідним варіантом для не лише інвестицій під здачу, а й для проживання, як на мене, а гроші в них є. Так що ще один з факторів на "виріст" ціни

Andruha

Повідомлення Andruha » 22 жовтня 2023, 07:58

Україні за рахунок іноземців й у тому числі євреїв доведеться покращувати демографічну ситуацію, бо вона думаю катастрофічна, але працювати останні не дуже люблять, а Україні будуть потрібні робочі руки, щоб відбудовувати зруйноване й знищене, тому потрібно шукати варіанти приваблювати людей з країн де більш роботящі

Karolina

Повідомлення Karolina » 15 листопада 2023, 13:17

цікаво, чи в курсі хтось, чому деякі ЖК все ще в мовах війни продають голі стіни по 2800-4 к€ за квадрат. мені за квартиру на палаці Україна, новий жк, новий ремонт. ніхто не жив, меблі не з епіцентру. техніка мілє, сантехніка джессі, все решта теж на рівні. кликала ріелторів… пропонували за 2500-2800€ кв.м. продавати🤯 і це з ремонтом…
чим керуються продавці ставлячи такі ціни на голі стіни?

VanTana

Повідомлення VanTana » 19 листопада 2023, 07:38

Я думаю, что после войны цены в Киеве будет европейские, Киева примерно будет на уровне восточноевропейских столиц по цене. Стоит ли сейчас инвестировать вопрос открытый, например если есть стабильный устраивающий доход, то еще есть смысл придержать деньги под подушкой, но если же надо думать где и как заработать, то сейчас время искать что-то. Очень много вариантов с перспективой..но и с рисками. Нет риска - нет перспективы.
Например, Креатор сити 3й дом, там сейчас есть сливы инвесторов, но там и есть риск что стройка будет еще на 2-3 года. А цену дают по переуступке сейчас с перспективой х2, если не остановятся и все сделают как в первом доме.

lisovoi

Повідомлення lisovoi » 04 грудня 2023, 22:13

Наразі інвестувати в житлову нерухомість в Україні не дуже вигідно. Ціни не конкурентні відносно інших, більш безпечних країн заходу

Valerynich

Повідомлення Valerynich » 28 січня 2024, 08:52

Все або практично все що було з дисконтом через війну розпродали, реально хороших варіантів за недорого немає, через це не падає ціна! Нового житла не вводять, добудовують старі будівництва, якщо коротко 2-3 року буде дифіцит

Izrsaikl

Повідомлення Izrsaikl » 28 січня 2024, 08:54

По украинскому рынку даже приблизительно не берусь прогнозировать, очень много вариантов развития событий и больше вопросов чем ответов, как демографических и социальных, так и политических и экономических, да и не только от Украины все зависит, так что сказать что-то это как пальцем в небо

Aida

Повідомлення Aida » 28 січня 2024, 18:25

вы знаете сколько будет доллар в Украине через год 30 или 60, вы знаете если откроют границы люди начнут продавать так как найдут альтернативу, чего сейчас нет и только тода начнется обвал или не начнется, а если НБУ снимет ограничения вы знаете как это повлияет на ситуацию, я знаю много инвесторов, которые только из-за этого не выходят с инвестиции, вы знаете какая будет политическая ситуация в Киеве через год? Про военные действия я молчу, сейчас +- стабильные обстрелы в Киеве не влияют на цены, вы знаете будут ли они влиять через год ? Для меня все это загадка, я знаю одно сегодня рынок намного хуже чем был в 21-ом, его практически нет. Пока это все

Valerynich

Повідомлення Valerynich » 28 квітня 2024, 21:04

Якщо ви запитуєте мою думку , то я вважаю що бетон уже просів на скільки було потрібно і далі падати не буде . Бо це столиця ,бо багато людей потребують квартири , бо мало будують , бо Львів не може коштувати як Київ і якби війна закінчилась сьогодні то ціни в Киеві пішли б вверх . Але дуже багато АЛЕ …Війна це форс мажор -які тут прогнози ? Дуже багато загроз . А якщо збільшаться обстріли ? А якщо війна підійде ближче до Києва? Я не володію головною інфо про закінчення війни

Leva

Повідомлення Leva » 28 квітня 2024, 21:15

Зараз фактично немає тих хто правий або ні, ситуація на ринку знаходиться в фазі невизначеності, ціни і попит формуються на очікуваннях людей і ситуації в країні. Люди чому знімають житло, або не мають можливості купити, або не хочуть зараз вкладати кошти і ризикувати. Як одна з цих обставин зміниться так і ціни підуть вверх.

Valerynich

Повідомлення Valerynich » 29 квітня 2024, 08:29

принаймні не ростуть з осені 2023
2023 - був ріст цін на хвилі деоккупації восени 2022 та завищених очікувань від контрнаступу 2023
Хвиля переселенців - закінчилась
Хвиля повернень з-за кордону - закінчилась
Оптимізм війни - перейшов в реалізм війни
Фінансування з-за кордону - зменшуються
Всі фактори росту вичерпались
Падіння стримує поступове знецінення гривні, обмежена пропозиція новобудов та розширення іпотечних програм

VLsmall

Повідомлення VLsmall » 09 травня 2024, 20:28

Рынок встал походу в ступор. Думал быстро скинуть однушку в Диброве. Деньги на ремонт других квартир нужны. Выставил по самой низкой цене со всей выборки. В диброве выборка квартир более 100. Пару звонков от риэлторов которые прицениваются и всё. Две недели, один просмотр. При том что самая дешевая квартира. Понижать тожe смысла нет, и так самая дешевая. Пару месяцев назад ниже 50к такие улетали за неделю. Приехали.

Ви переглядаєте гілку форуму: Ціни на квартири в столичних новобудовах – аналітика та прогнози

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти