Війна з Росією або «Руський крабль іди нахуй!»

Ринок нерухомості в Україні. Аналітика та прогнози на майбутнє. Вибір та порівняння міст для інвестицій у нерухомість
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

Stella

Повідомлення Stella » 22 березня 2023, 08:49

Для путіна це вже необхідність, в іншому випадку його чекає Гаага, або смерть від кувалди, він не зупиниться за власним бажанням бо крапка невозврата давно пройдена й назад дороги в нього немає. В мене лише питання, чому в усьому світі ніхто не може організувати спеціальну операцію по знищенню цього диявола, адже це при любих розкладах дешевше ніж зараз витрачається на війну та уберегло би тисячі, якщо не сотні тисяч людей. дуже сподіваюсь що знайдуться відчайдухи і відправлять плєшивого до кобзона та жириновського

Serhii Ishchuk

Повідомлення Serhii Ishchuk » 03 квітня 2023, 19:23

та на московії такі бюджети тратяться на охорону того плєшивого що нам й не снились

Rep

Повідомлення Rep » 13 квітня 2023, 09:32

на счёт прогнозов это все глупо пока не закончится война, а когда она закончится никто не знает, кто-то говорит летом в Крыму будем отдыхать, кто-то что осенью падёт правительство оркостана, я лично в это все не верю, там экономика работает, денег там много, человеческого ресурса дофига, а если не хватит возьмут в Сирии и Африке, партнёров тоже много, может весь цивилизованный мир и за Украину, но остальной, типа "нейтральный" мир, он имеет огромный потенциал и орки самолётами возят деньги в Иран, Египет, Африку есть у них с кем дружить, они даже в 2022-ом году третья страна в мире по экспорту оружия, я не понимаю откуда прогнозы о быстрой победе, даже если бы Израиль со своими 4-мя тысячами танков, флотом и тысячей боевых самолётов и вертолетов воевал бы с Россией это была бы война на годы, сегодня Eurocontrol сделал прогноз что небо над Украиной будет закрыто до 2029-го года, какие тут могут быть прогнозы, я вижу войну на истощение запасов и человеческих ресурсов, тенденции к росту с такой в такой ситуации не может быть, может быть локальный временный рост, допустим в Киеве при определенных обстоятельствах, это если объективно, отбросив эмоции, а не вот это все методички, москали итд

Ви переглядаєте гілку форуму: Війна з Росією або «Руський крабль іди нахуй!»

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти