ЖИТТЯ - як вижити в умовах тотальної мобілізації

Актуальні питання про інвестування. Вибір варіанту для інвестицій, порівняння, обмін досвідом та знаннями. Як інвестувати без ризиків, теоретичні основи та практичний досвід
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

Uhilyant

Повідомлення Uhilyant » 28 червня 2024, 08:14

Гадаю інвестують й переймаються цією темою найбільш розумні та перспективні для розвитку країни люди. І зараз самим головним стає питання виживання при тій мобілізації, яку розгорнула наша влада. Зрозуміло, що мобілізація потрібна, але є багато питань: як буде воювати той, хто не хоче цього робити, в кого інвестиції, бізнес-плани, реалізовані та заплановані, робота, бізнес, ФОПи й т.д. Особисто я воювати не хочу. Відкуповуватись хабарями від мобілізації - для мене неприйнятно, а офіційно немає такої законної можливості. Хочу працювати й сплачувати податки, але мене штовхають уходити в тінь від всього що пов’язано з державними структурами. Лишається варіант перейти кордон й працювати на економіку іншої країни і моя країна все робить щоб підбурити мене саме на цей варіант. Які думки інших, хто не бачить себе зі зброєю в окопі, але хоче допомогти Україні й не ховатись від кожного поліціянта?

Valerynich

Повідомлення Valerynich » 05 липня 2024, 13:02

Чи не ухилянти-втікачі через кордон скупили всі квитки на потяги до Чопу та Ужгороду - на жоден потяг, ні з пересадками, ні без немає квитків

Valerynich

Повідомлення Valerynich » 05 липня 2024, 13:40

Пост вище навіяний ось цією новиною:
Ухилянт вистрибнув з потяга за порадою з тг-каналу. Зі зламаною ногою та розбитою головою його знайшли за 2 км від кордону з Польщею, — ДПСУ.
Щоб незаконно залишити Україну, купив квитки на поїзд «Київ-Чоп» і запасся туристичним спорядженням — спальником, карематом, трекінговими кросівками, дощовиком та мотузкою. Натомість «подорож» завершилася в кареті «швидкої», яку йому викликали прикордонники. Також чоловіка притягнуто до адмінвідповідальності.

Tuyr

Повідомлення Tuyr » 05 липня 2024, 18:54

Интересно, все те кто выехал в ЕС за много лет и не лишился гражданства, купил жилье и много лет работает - многие ли поедут в Украину обновлять данные зная что назад они не выедут?

AleksndR

Повідомлення AleksndR » 05 липня 2024, 18:57

З 18.05 без ідеальних військово облікових паперових документів (з кью ар кодом) з повним співпадінням даних в оберіг ніхто нікуди не виїзжає, хіба що в місцевий тцк, їм теж треба покращувать статистику, бо напр в одесі білих квитків напродавали стільки що тепер мобілізовувати нема кого, тому там так і хватають всіх кого тільки можна і в бус

Uhilyant

Повідомлення Uhilyant » 07 липня 2024, 08:17

Через пару міс в тцк буде завал справ і сотні тисяч штрафів штампувати будуть зайняті і вони і суди, а їм ще мобілізовувати треба крім штрафів.

VLsmall

Повідомлення VLsmall » 13 липня 2024, 11:51

Держприкордонслужба запровадила суворі обмеження на відвідування туристичних маршрутів в смузі місцевості вздовж державного кордону в Івано-Франківської області
Як йдеться на сайті ДПСУ, туристам заборонено відвідування наступних туристичних маршрутів в межах Івано-Франківської області: урочища Погорілець, Гаджина, Подороватий, Угорські Скелі, полонини Кринта, Луковиця, Широка та Веснерка, гори Чавчин, Смотрин, Вухатий камінь, Піп Іван, Беребенскул, Пожижевська Мергул, Туркул, Мала Говерла, Берскул, Кострич, Явірник, Попадя, Масний Присліп, Гоїчна, Дуконя, Пніє’в, озеро Марічайка та Кривопільський перевал.

Ви переглядаєте гілку форуму: ЖИТТЯ - як вижити в умовах тотальної мобілізації

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти