ЖК RYBALSKY. Рибальський півострів

Обговорення новобудов на правому березі Києва. Моніторинг та відгуки про будівництво і роботу забудовника.
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

gitlo.in.ua
Site Admin

Повідомлення gitlo.in.ua » 10 грудня 2018, 20:58

Житловий район RYBALSKY - це масштабний житловий комплекс, що складається з 9 будинків-кварталів. Оздоблення будинків буде виконане в різних техніках, але, незважаючи на це, комплекс буде виглядати цілісно і сучасно.
ЖК "Рибальський" - масштабний проект, планується як сучасний житловий район, який буде втілювати в собі ідею гармонійної і комфортного життя у води. На півострові посеред Дніпра з'явиться міська територія, сформована житловими кварталами з насиченою інфраструктурою і ретельно продуманим пристроєм. Взяті досвід Барселони, Амстердама, Копенгагена та інших міст світу.
Рибальський півострів - це частина Подолу, і буде використана властива старим Подолом стратегія забудови, але з новим змістом. Ніяких хмарочосів і гігантських проспектів: тільки пропорційна людині архітектура і розвинена мережа вулиць, частина з яких пішохідні. Одна з головних особливостей Рибальського - унікальна система каналів з проточною водою, які пронизують квартали. Уздовж кварталів буде розташована мережа широких прогулянкових набережних, а також перший міський пляж в житловому районі центру Києва.
Об'єкт буде багатий інфраструктурою. На перших поверхах комплексу зосереджені комерційні приміщення, в яких будуть працюватимуть: продуктові магазини, ресторани, медичні установи, офіси і ін.
Кожен метр прибудинкової території максимально функціональний. Для активного відпочинку і занять спортом тут обладнають зони з батутами, скейт-рампами, тенісними столами, спорткомплексом, майданчиками для воркаута, бігові та велосипедні доріжки. Для самих маленьких встановлять безпечні ігрові майданчики, а також побудують унікальний освітній заклад, що об'єднує школу, дитячий сад, спортивні секції, студії розвитку, гуртки, сімейний коворкінг. Подбав забудовник і про домашніх вихованців, організувавши спеціальні зони для вигулу і встановивши мийки для лап.
Все це і багато іншого незабаром буде реалізовано в житловому районі RYBALSKY.

Об'єкт: ЖК "RYBALSKY"

Адреса: м Київ, Набережно-Рибальська дорога, 3, 9

Забудовник: SAGA DEVELOPMENT та Perfect Group
::: Сайт проекту
::: Сайт забудовника

Faradey27

Повідомлення Faradey27 » 26 грудня 2018, 07:35

З темпами будівництва цього ЖК біда і навіть біда не в тому що довго будують, а в тому що ставлять не реалістичні дати здачі в експлуатацію будинків
Перша затримка на рік сталася думаю через судові справи (Рибальський виграв верховний суд в результаті, тепер документи залізні) + безвіз який підрізав число робочих.
Потім вони заявили введення у 2-му кварталі 2018-го, потім перенесли на 3-ий, зараз на 4-ий.
При цьому коли я приходив до них у липні (ще прицінювався), говорив що все виглядає так, як ніби можна здати до нового року (і все до цього і йде), але сага говорила що будуть намагатися раніше, на жаль не встигли. Ну і судячи з усього це проблема всіх об'єктів Саги.
Я цього очікував, тому сильно не засмутився.
На будівництво катаюся кожні 2 тижні, в цілому всередині будинків роботи йдуть активно, 5-йй будинок активно будують начебто теж, начебто забудовник париться про дрібниці.
В цілому я очікую:
- до літа оформити права власності (основний договір купівлі продажу)
- почекати рік поки добудують хоча б 6 будинків
- зробити ремонт
- жити в зручному жк з адекватними сусідами
І начебто поки все йде за планом)

Tani_a

Повідомлення Tani_a » 30 липня 2019, 17:30

Faradey27 писав:
26 грудня 2018, 07:35
З темпами будівництва цього ЖК біда і навіть біда не в тому що довго будують, а в тому що ставлять не реалістичні дати здачі в експлуатацію будинків
Перша затримка на рік сталася думаю через судові справи (Рибальський виграв верховний суд в результаті, тепер документи залізні) + безвіз який підрізав число робочих.
Потім вони заявили введення у 2-му кварталі 2018-го, потім перенесли на 3-ий, зараз на 4-ий.
При цьому коли я приходив до них у липні (ще прицінювався), говорив що все виглядає так, як ніби можна здати до нового року (і все до цього і йде), але сага говорила що будуть намагатися раніше, на жаль не встигли. Ну і судячи з усього це проблема всіх об'єктів Саги.
Я цього очікував, тому сильно не засмутився.
На будівництво катаюся кожні 2 тижні, в цілому всередині будинків роботи йдуть активно, 5-йй будинок активно будують начебто теж, начебто забудовник париться про дрібниці.
В цілому я очікую:
- до літа оформити права власності (основний договір купівлі продажу)
- почекати рік поки добудують хоча б 6 будинків
- зробити ремонт
- жити в зручному жк з адекватними сусідами
І начебто поки все йде за планом)
А ви все ще слідкуєте активно за Рибальським? Як там із ним зараз справи? Сам проект у них досить красивий має бути. Мене приваблює, що висотність не така вже й велика. Але оці затримки в здачі... Продовжуються вони ще чи все ж вирівнялися?

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 26 серпня 2020, 21:38

Триває благоустрій каналу. На секції 3 будинку №5 здійснюється монтаж навісного вентильованого фасаду з боку вул Електриків, а на секції 2 будинку №5 монтується клінкер. У будинку № 11 вже залито плиту перекриття 8-го поверху. А в будинку № 9 відбувається заливання стяжки паркінгу на -1 рівні та облицювання частини фасаду комерційних приміщень мокрим клінкером з боку будинку № 11.

триває благоустрій каналу. На секції 3 будинку 3 здійснюється монтаж навісного вентильованого фасаду з боку вул Електриків, а на секції 2 будинку № 5 монтується клінкер. У будинку № 11 вже залито плиту перекриття 8-го поверху. А в будинку № 9 відбувається заливання стяжки паркінгу на -1 рівні та мокрим клінкером з боку будинку № 11.

Roman Rudnik

Повідомлення Roman Rudnik » 27 липня 2021, 08:06

що не подобається - громадський транспорт, представлений 114-м, який вічно забитий вщент і страждає від пробок. 53-й автобус їде в об'їзд і довго.
Рітейл. Так, я живу в 3 хв від Рівермолла, окрім нього представлені в пішохідній доступності усі супермаркети, окрім Ашана, Метро і різних біч-мереж. Звісно, коли звик до такого, Блокбастер в 15 хвилинах пішки - це взагалі ні про що.
Подільсько-Воскресенський міст і прилеглі розв'язки, абсолютно беззмістовні для мешканців Рибальського півострова. Місце на землі займають, толку 0 навіть в кінцевій перспективі.
Кузня на Рибальському забудовуватиметься довго, цілком реально, що років 20 ще

Денис Бутков

Повідомлення Денис Бутков » 19 червня 2024, 16:07

Хочу залишити відгук стосовно етапу будівництва. Хоча може і здається, що ЖК розбудовується активно, АЛЕ! 11 дім чекає на квартири з 2018 року. І побудували тільки 1 фасад, щоб зробити гарні фото для свого сайту та реклами. Далі почали будувати інші будинки, щоб знов заробити бодай якісь кошти.

Але чи не кинуть інвесторів інших будинків – питання! Я б надалі задумався чи інвестувати сюди.
По факту ЖК стоїть недобудований, що перетворює всю архитектуру Києва в перманентну НЕДОБУДОВУ!

Ви переглядаєте гілку форуму: ЖК RYBALSKY. Рибальський півострів

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти