ЖК Сирецькі сади, вул. Маршала Гречка, 10б. Інтергал-Буд

Обговорення новобудов на правому березі Києва. Моніторинг та відгуки про будівництво і роботу забудовника.
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

infobot

Повідомлення infobot » 25 лютого 2019, 00:44

Адреса новобудови: Київ, вул. Маршала Гречка, 10б. Клас житла: комфорт. Заявлене введення в експлуатацію: 2 кв. 2019; 3 кв. 2019; 4 кв. 2019; 3 кв. 2020.

Хто будує:
Генпідрядник: ТОВ «Будівельна компанія «Інтеграл-буд»
Замовник: ТОВ «ВК-Інвестбуд»
Девелопер: Інтергал-Буд

Характеристики новобудови: 5 будинків (12; 14; 16; 22 поверха).Паркінг - гостьовий. Технологія будівництва - монолітно-каркасна. Стіни - газоблок. Утеплення - мінеральна вата.
Мінімальна ціна за квадрат: від 16 300 грн.

Переваги ЖК Сирецькі сади: Житловий комплекс «Сирецькі сади» в Києві, що знаходиться в Подільському районі по вулиці Маршала Гречка, 10Б, розташований у півтора кілометрах від станції метро «Сирець».
Неподалік автобусна і тролейбусна зупинка, по сусідству є школи, магазини, аптеки і дитячі садочки. Поблизу знаходиться супермаркет, ринок, спортивний комплекс, відділення банків і автозаправка. У радіусі кілометра розташована лікарня та поліклініка.
«Сирецькі сади» – житловий комплекс категорії «комфорт». Він складається з чотирьох будинків висотою двадцять два, шістнадцять, чотирнадцять і дванадцять поверхів. Каркаси корпусів створюються з монолітного залізобетону, стіни заповнюються газоблоками.
У ході будівництва здійснюється утеплення фасадів мінеральною ватою, проводиться скління віконних блоків двокамерними склопакетами. Застосування сучасних енергозберігаючих технологій гарантує мінімальну вартість комунальних послуг, і забезпечує високий рівень комфорту.
На території комплексу споруджується паркова зона з власним водоймищем, обладнується дитячий садочок, виконується авторський ландшафтний дизайн. Жителі новобудови зможуть користуватися плодами свого фруктового саду, послугами хімчистки, СПА-центру та салону краси.

Дозвільні документи:
Spoiler
Документи на земельну ділянку
Земельна ділянка площею 18.6757 га. Кадастровий номер земельної ділянки: 8000000000:91:064:0001.
Рішення Київради № 36/3127 вiд 02 лютого 2006 роки про передачу ТОВ «ВК-Інвестбуд» земельної ділянки для будівництва житлового комплексу з об'єктами соціально-громадського призначення на вул. Маршала Гречка, 10-б;
Договір оренди земельної ділянки № 85-6-00288 від 26 вересня 2006 року (рядок на 15 років).

Документи на будівництво
Декларація про початок будівельних робіт серії КВ № 083171513336 від 31.05.2017 року.
Декларація про початок будівельних робіт серії КВ № 083171513336 від 31.05.2017 року;
Декларація про початок будівельних робіт серії КВ № 083171513336 від 31.05.2017 року;
Дозвіл на будівельні роботи № ІУ 113190600932 від 14.03.2019
Схеми фінансування: Попередній договір купівлі-продажу квартири (підписується договір з юридичною особою).

Контактний телефон: +38 044 299 57 78

Сайт ЖК Сирецькі сади
Вкладення
Скріншот головної сторінки сайту ЖК Сирецькі сади
Скріншот головної сторінки сайту ЖК Сирецькі сади

Rumb33

Повідомлення Rumb33 » 14 липня 2020, 22:22

Всім доброго вечора. Так як зараз йде приймання квартир у другому будинку, вирішив поділитися своїм досвідом. Я придбав однокімнатну квартиру, шоу рум в першому будинку. Найцікавіше почалося під час приймання квартири. Перший косяк, який я знайшов - це фартух на кухні (робоча стінка) який був покладений на 10 см вище, ніж необхідно. Від підлоги 95 см.
На мої зауваження виконроб Володя мені запропонував купити кухню з подовженими ніжками. Я від почутого трохи офігів і написав зауваження - докласти ще один ряд плитки під фартухом. Було ще пару косяків на балконі, але не дуже істотних. Всього було 4 зауваження. Прораб сказав, що все усунуть протягом тижня і можна приїжджати приймати квартиру. Через місяць, після попередньої розмови телефоном з Володею (виконробом), я приїхав і виявив, що нічого не зроблено взагалі! Добре, що я взяв відгули і у мене був запас по часу. Коротше плитку вони поклали в цей же день. Після чого говорять - підписуй акт. На що я сказав, поки воду на квартиру не включать, нічого підписувати не буду. Загалом подали воду і тут почалося... З першого поверху прибіг консьєрж і сказав що його заливає. Для того щоб виявити місце течі довелося вивернути половину ванної кімнати з демонтажем ванни і т.д. Виявилося, що не запресований розгалужувач, який йде на бойлер і на змішувач. Протягом двох днів ванну мені відремонтували і заново заклали плиткою. Далі. Виявилася не робоча розетка під стиралку. Електрик мені сказав, що при монтажі спочатку закладають проводку, а потім пиляють штроби під бойлер і мабуть перерізали проводку. Так, що перевіряйте всі розетки, хоча-б зарядкою від мобілки. Наступне: коли прийшов час подавати опалення, виявилося, що радіатори не прикручені до труб... Коротше перевіряйте розведення і радіатори. До речі, сантехніки мені сказали, що труби опалення закладені в підлогу, і коли монтують поріжки на вході в кімнати їх можуть пошкодити. Як це перевірити за відсутності води в трубах- не знаю. Доводиться сподіватися на удачу. Ну начебто з основного все.

Ви переглядаєте гілку форуму: ЖК Сирецькі сади, вул. Маршала Гречка, 10б. Інтергал-Буд

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти