Перспективні для інвестування ЖК в Києві

В якому ЖК в Києві купити квартиру для вигідних інвестицій

Ринок нерухомості в Україні. Аналітика та прогнози на майбутнє. Вибір та порівняння міст для інвестицій у нерухомість
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 26 лютого 2019, 21:54

Хотілось би розпочати тему, в якій кожен може довести свої думки щодо перспективності, на його погляд, житлових комплексів в плані інвестицій з метою продажу або здачі в оренду. Гадаю що така тема допоможе визначитись з інвестиціями та й комплексам які на думку багатьох будуть перспективні отримають якийсь бонус в тому що люди з більшою охотою будуть туди інвестувати.
І так, на мою думку, є багато ЖК в Києві які цікавлять мене для інвестування, в деякі вже інвестував, тож поділюсь своїми думками:
Місто квітів та Варшавський плюс – на сьогодні ціна не враховує будівництва станції метро на Виноградар, і думаю після його запуску ціни суттєво підростуть.
Urban Park – так, багато спорів щодо екологічності, але з часом вони забудуться, а ціна суттєво впливає на вибір інвесторів, тим більше для здачі в оренду близькість метро дуже суттєвий плюс.
Olympiс Park та Метрополія – знову ж екологія, лівий берег, але ціна й близькість метро роблять ці ЖК привабливими.
Ну і Метрополіс і Світлопарк – приблизно рівні за потенціалом, знову ж метро, Метрополіс – парк, Світлопарк – Лиса гора та близькість до центру.
Запропоновані ЖК вибрані з метою інвестування для подальшої здачі в оренду, гадаю кожен з них привабливий для купівлі квартири. З радістю вислухаю інші думки.

Tani_a

Повідомлення Tani_a » 30 липня 2019, 17:39

Як на мене Світлопарк - це не дуже гарна ідея. По-перше, це промзона-промзона. Може років через 10-15 щось зміниться. Але тоді це ну дуже довготривала інвестиція. По-друге, там найближча станція Видубичі. Поруч вокзал і станція електрички - а це відповідний контингент. Якось так. Але може це все ще зміниться. А і дорога на Обухів, які живе день і ніч прямо попід комплексом.

provincial

Повідомлення provincial » 14 січня 2020, 09:14

Хотел создать похожую тему, в которой бы опытные могли делиться советами и мнениями относительно выбора перспективного ЖК для инвестиций с дальнейшей сдачей или перепродажей. Сам я не отношу себя к опытным и пока ищу первую свою квартиру в Киеве. И сам живу далеко от Киева, поэтому выбирать еще сложнее и приходится в первую очередь полагаться именно на форумы. Но выбирать реально очень сложно, ЖК сотни, если не больше, и про фактически каждый можно найти негатив. А белых и пушистых не бывает. И тут ведь необходимо учитывать, как минимум два фактора – надежность застройщика и наличие всех документов на строительство, а также перспективы дальнейшей сдачи и продажи, и окупаемость. Думаю, развитие темы выбора недвижимости в Киеве с целью инвестиций буде полезной не только таким «нубам» как я, но и опытным инвесторам.

Lusya

Повідомлення Lusya » 14 січня 2020, 09:34

Для інвестицій - Абрикосовий від КГС. Надійний забудовник, зараз при 100% оплаті знижка на однокімнатні 10 відсотків, до метро не так далеко й можна пішки, правда район поки не дуже обжитий, але добудує КАН поруч, колись відкриють ТРЦ Республіку й буде куди краще

Finansist

Повідомлення Finansist » 14 січня 2020, 12:32

Lusya писав:
14 січня 2020, 09:34
Для інвестицій - Абрикосовий від КГС. Надійний забудовник, зараз при 100% оплаті знижка на однокімнатні 10 відсотків, до метро не так далеко й можна пішки, правда район поки не дуже обжитий, але добудує КАН поруч, колись відкриють ТРЦ Республіку й буде куди краще
Ви зателефонуйте й запитайте що лишилось з однокімнатних й тоді стане все на свої місця, те що ніхто не хотів брати – кутові, незручні планування, перші та останні поверхи. Краще зачекати старти продаж нових ЖК, для прикладу КМБ планує біля метро «Житомирська» новобудову за адресою Федора Кричевського, 19, а також біля станції Берестейська ЖК за адресою вул. Миколи Василенка, 2. Можна підписатись на новини про ці ЖК на ЛУН і на пошту прийде повідомлення про старт продажу у цих ЖК. Ось тоді й знижки можливі й вибір буде

Tani_a

Повідомлення Tani_a » 17 січня 2020, 13:03

provincial писав:
14 січня 2020, 09:14
Хотел создать похожую тему, в которой бы опытные могли делиться советами и мнениями относительно выбора перспективного ЖК для инвестиций с дальнейшей сдачей или перепродажей. Сам я не отношу себя к опытным и пока ищу первую свою квартиру в Киеве. И сам живу далеко от Киева, поэтому выбирать еще сложнее и приходится в первую очередь полагаться именно на форумы. Но выбирать реально очень сложно, ЖК сотни, если не больше, и про фактически каждый можно найти негатив. А белых и пушистых не бывает. И тут ведь необходимо учитывать, как минимум два фактора – надежность застройщика и наличие всех документов на строительство, а также перспективы дальнейшей сдачи и продажи, и окупаемость. Думаю, развитие темы выбора недвижимости в Киеве с целью инвестиций буде полезной не только таким «нубам» как я, но и опытным инвесторам.
В першу чергу документи варто дивитися і дозволи. На кожне конкретне будівництво. Забудовник як на мене теж досить вагомо, але вторинно. Як показав минулий рік - надійні забудовники з купою проектів іноді не завжди виявляються такими надійними. І навіть надійні забудовники не завжди будують з чистими документами.

Рыбак_В

Повідомлення Рыбак_В » 17 січня 2020, 13:59

Я вот амбассадор ЖК за Киевом) Живу в Броварах и планирую брать жилье сыну здесь же, в соседнем ЖК. Рекомендую локальные комплексны Альянс Новобуд, особенно Крона Парк II - с просторной територией и собственной инфрастуктурой. Цены на жилье в своем классе дешевле, чем в Киеве

Tani_a

Повідомлення Tani_a » 31 січня 2020, 17:06

Рыбак_В писав:
17 січня 2020, 13:59
Я вот амбассадор ЖК за Киевом) Живу в Броварах и планирую брать жилье сыну здесь же, в соседнем ЖК. Рекомендую локальные комплексны Альянс Новобуд, особенно Крона Парк II - с просторной територией и собственной инфрастуктурой. Цены на жилье в своем классе дешевле, чем в Киеве
Не всі готові за місто перехати. От я, наприклад.

Рыбак_В

Повідомлення Рыбак_В » 20 лютого 2020, 13:57

Tani_a писав:
31 січня 2020, 17:06
Рыбак_В писав:
17 січня 2020, 13:59
Не всі готові за місто перехати. От я, наприклад.
Уверен, что причин здесь несколько. Но если у вас есть друзья за городом - наведайтесь в гости. Здесь бурлит жизнь и нету чувства давления "большого города", если понимаете о чем я

Haker

Повідомлення Haker » 09 березня 2020, 13:56

Вибираю для подальшої здачі в оренду 1-кімнатну квартиру. Поки зупинився на двох – Світло Парк та Медовий. Ціновий діапазон приблизно однаковий, 1-кімнатні є в обох, Забудовник у Медового КМБ, на мій погляд один з самих надійних, тут краще екологія, але набагато далі від центру. Обидва райони не дуже обжиті, здаються перші черги майже одночасно.

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 09 березня 2020, 20:58

Я вважаю близькість до метро одним з вирішальних факторів при виборі ЖК під оренду, і Медовий не підходить під цей критерій вибору

Denis Moroz

Повідомлення Denis Moroz » 28 січня 2021, 17:06

Що з Варшавським відбувається?
ЖК Варшавский, Варшавский Плюс, Варшавский 2 – обманщики! Молчанова верни нам наши деньги! Молчанова верни наше жилье!
Сегодня возле КМДА был многочисленный митинг обманутых инвесторов ЖК Варшавский, Варшавский Плюс и Варшавский 2. Люди вышли на митинг из-за того, что строительство комплекса прекратилось, их оставили и без жилья, и без денег. Представители Stolitsa Group, которые занимаются строительством данного жилого комплекса, общаться с инвесторами отказались.
По данным инвесторов, Stolitsa Group продолжает активно продавать квартиры в недострое. Инвесторы вышли к КМДА, чтобы попросить у властей защиты и помощи в строительстве своего дома.
Ранее Stolitsa Group приостановила строительство ЖК Варшавский, Варшавский Плюс и Варшавский-2. Одной из владелиц компании является черный рейдер Влада Молчанова, которая пытается захватить рынок Столичный. Молчанова проходит в качестве подозреваемой по ряду уголовных дел, связанных с рейдерством и мошенничеством.
Вкладення

Oleksa

Повідомлення Oleksa » 29 січня 2021, 14:03

Если вам надо по приятной цене, то смотрите на Нордика Резиденс. Там сейчас котлован еще и нельзя сказать, что это будет прям таки бизнес-класс, но позиционируют его именно так. Я бы сказал Комфорт++ с большой претензией на бизнес, так как будут навесные фасады и довольно большой паркинг.

Lids

Повідомлення Lids » 02 лютого 2021, 06:50

Всім доброго ранку. Ось я в роздумах. Підкажіть, будь ласка, хто в має думки стосовно наступних ЖК. Розглядаю три варіанти: Медовий-2, Твін Хаус і Оранж Сіті. Беру квартиру не для життя там, а для перспективної здачі в оренду або перепродажу. Медовий-2 (30м2) 25500 у.о. Оранж Сіті (26м2) 19800 у.о. і Твін Хаус (36м2) 27000 у.о. У плані інфраструктури мені здається твін Хаус впевнено виграє. Але сумніваюся в плані перспективності здачі через те, що це Деснянський район. Хоча мені до цього ЖК найближче. Що ви думаєте з цього приводу. Дуже потребую вашої рекомендації. Дякую)

Denis

Повідомлення Denis » 02 лютого 2021, 09:36

Хто що думає про ЖК Вудсторія, ціна бросова, піша доступність до метро ... під оренду або перепродаж здається непоганий варіант

Weresk

Повідомлення Weresk » 15 лютого 2021, 10:55

Що скажете про ЖК Варшавський + або Варшавський? Нещодавно відкрили продаж Варшавський 2, за два дні розібрали всі квартири. Ціни там більш-менш, але чекати півтора року мінімум. Чому такий дикий попит там? Метро незрозуміло коли буде і чи взагалі буде, лише сподівання. В цьому році точно не здадуть, думаю. Цікавить думка за цими ЖК. Також як приклад ЖК Стар Сіті, убоге місце, взагалі нічого немає кругом, ціни космос на котловані і чекати років 3, а враховуючи як будує КГС то може й більше. А ціна вже від 22 тис.

Oituyj

Повідомлення Oituyj » 15 лютого 2021, 11:54

Не вижу сегодня перспективных ЖК. Цены существенно выросли, новых больших комплексов не появилось. Разгребают Варшавский и Диброву по цене в разы выше, чем на старте. Куда дальше расти и еще такими темпами, неужели думают люди что рост этот не остановится ,когда покупают в Варшавском на котловане по полторы за метр

Tani_a

Повідомлення Tani_a » 15 лютого 2021, 17:37

Oituyj писав:
15 лютого 2021, 11:54
Не вижу сегодня перспективных ЖК. Цены существенно выросли, новых больших комплексов не появилось. Разгребают Варшавский и Диброву по цене в разы выше, чем на старте. Куда дальше расти и еще такими темпами, неужели думают люди что рост этот не остановится ,когда покупают в Варшавском на котловане по полторы за метр
Ну можна почекати кілька місяців. Подивитися як буде поводитися ринок в весняно-літній період. Проте я не думаю, що ціни будуть знижуватися.

Jimond

Повідомлення Jimond » 15 лютого 2021, 18:09

Буду признателен за комментарии-сравнения что лучше под перепродажу Диброва, Варшавский, Чаривне место. Просто читаю по форуму – самый сильный ажиотаж как мне кажется именно на эти столичные ЖК

Korra

Повідомлення Korra » 16 лютого 2021, 12:51

[/quote]
Ну можна почекати кілька місяців. Подивитися як буде поводитися ринок в весняно-літній період. Проте я не думаю, що ціни будуть знижуватися.
[/quote]
плюсую. Мені здається що після корони вони тільки піднімуть ціни, хоча літо - це не сезон для купівлі, наскільки мені відомо

Ви переглядаєте гілку форуму: Перспективні для інвестування ЖК в Києві

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти