Перспективні для інвестування ЖК в Києві
В якому ЖК в Києві купити квартиру для вигідних інвестицій
- errror
Имею квартиру в первой очереди СвитлоПарка, сейчас думаю что лучше взять еще одну в 3-ей очереди, которую обещают вот-вот начать продавать, и думаю там цена будет в районе 1тыс за однокомнатную или Lucky Land где цены соизмеримы. Локация я бы сказал в Lucky Land приятней, но далеко от центра и нет метро, в случае со СвитлоПарком наоборот близко и метро, и центр, но локация не ахти, трасса, высоковольтная линия, заводы, гаражи и т.д. Что важнее при сдаче для арендаторов и в каком комплексе будет стоить дороже аренда, кто что думает по этому вопросу
- Mashenka
Сейчас сложилась такая ситуация на рынке что конечный покупатель не хочет платить много денег. Застройщики цены подняли, заработок инвестора сократился. Тут или вдолгосрок зайти у кого нервы железные или аренда. Пока вижу рынок так.
Из интересных ЖК на мой взгляд: Поэтика, Креатор, Варшавские, Диброва, Грейт. Ещё объекты КАН, но я не знаю кто будет покупать ту же Республику по 2000 дол метр, тут надо смотреть детальнее. Разве что ярый поклонник Кан
Из интересных ЖК на мой взгляд: Поэтика, Креатор, Варшавские, Диброва, Грейт. Ещё объекты КАН, но я не знаю кто будет покупать ту же Республику по 2000 дол метр, тут надо смотреть детальнее. Разве что ярый поклонник Кан
- Marina Kupkina
Я розглядала в середньому ціновому сегменті:
1. Лайфсторі на Заболотного і Шалєтт на Житомирській, обрала ЛакіЛенд
2. Ціна, близькість до метро/ загазованість
3. Ціна/ ліс/ мені не треба на роботу добиратися/ місто в місті
1. Лайфсторі на Заболотного і Шалєтт на Житомирській, обрала ЛакіЛенд
2. Ціна, близькість до метро/ загазованість
3. Ціна/ ліс/ мені не треба на роботу добиратися/ місто в місті
- Yuliia Zaichyk
Добрый вечер, о, мудрейшие инвесторы 
Буду безмерно благодарна за Ваше мнение о том, к каким жк лучше присмотреться для покупки жилья (до 55м2) при бюджете до 80к, но при условии, что дом сдан/почти сдан в эксплуатацию.
Больше смотрели новострой, но концепция изменилась
Симпатизируют Поэтика2 и Креатор (уж простите).
Как считаете, Поэтика и Креатор, после сдачи или по переуступке для такой площади на сколько потянет?
Спасибо!
Буду безмерно благодарна за Ваше мнение о том, к каким жк лучше присмотреться для покупки жилья (до 55м2) при бюджете до 80к, но при условии, что дом сдан/почти сдан в эксплуатацию.
Больше смотрели новострой, но концепция изменилась
Как считаете, Поэтика и Креатор, после сдачи или по переуступке для такой площади на сколько потянет?
Спасибо!
- Andriy
особистий топ для життя (не для інвестицій, не для випадків, коли треба пожити найближчі 3 роки і кудись звалити, а на середньострокову перспективу):
1. Риба
2. Новий Поділ
3. UNIT.Home
4. Файна Таун
5. Chicago
6. Edeldorf
7. О2 (без жартів)
8. Montreal
9. Oasis (виключно верхні поверхи з видом на Поділ)
Ще кілька будинків виділяю окремо, оскільки оверпрайс, але цілком хотілося б жити там - Linden, Arsenal House, і цілий пакован від Саги - Philadelfia, Kyivproekt, SAGA City Space та Andriivsky.
у Саги найкращі проєкти і локації, але в короткостроковій перспективі це не найкращі варіанти (хоча можуть давати дохідність дуже непогану)
1. Риба
2. Новий Поділ
3. UNIT.Home
4. Файна Таун
5. Chicago
6. Edeldorf
7. О2 (без жартів)
8. Montreal
9. Oasis (виключно верхні поверхи з видом на Поділ)
Ще кілька будинків виділяю окремо, оскільки оверпрайс, але цілком хотілося б жити там - Linden, Arsenal House, і цілий пакован від Саги - Philadelfia, Kyivproekt, SAGA City Space та Andriivsky.
у Саги найкращі проєкти і локації, але в короткостроковій перспективі це не найкращі варіанти (хоча можуть давати дохідність дуже непогану)
- Alexs
Прокомментируйте Gravity Park пожалуйста.
Свое видение такое.
Из плюсов:
проект от Архиматики
закрытая територия
нравится застройщик
экологичность, лес, озера
относительно пешая доступность к метро
легко добраться в Киев
Из минусов:
отсутствие магазинов и другой инфраструктуры
ну и безусловно цена вопроса - не дешево, не дорого, на сегодня адекватана.
Как видно больше плюсов, для меня во всяком случае именно так, буду рад услышать другие точки зрения
Свое видение такое.
Из плюсов:
проект от Архиматики
закрытая територия
нравится застройщик
экологичность, лес, озера
относительно пешая доступность к метро
легко добраться в Киев
Из минусов:
отсутствие магазинов и другой инфраструктуры
ну и безусловно цена вопроса - не дешево, не дорого, на сегодня адекватана.
Как видно больше плюсов, для меня во всяком случае именно так, буду рад услышать другие точки зрения
- SinonuM
в нас все, що від КАН, UDP, Столиця, а.девелопмент- сприймається як мана небесна.
Умовний Креатор Сіті росте тільки за рахунок зростання цін в UNIT.Home...
Ріхерт чекали, бо модний забудовник й гарна локація (так відбабахали на замовлення ОПр. Арсенальну площу, біля президентського будинку- Монстру, Іпсіланті, реставрація минулих маєтків) ...А вони взяли, й зазвєздилися- після виграного тендеру на Більшовик, і покидали на бронюванні своїх давніх прихильників та інвесторів...
Місто Квітів розкуповують ті, кому на Файну не вистачає вже майже 3куе/за метр...
Але в перспективі хотіли б вчити дітей в Академия А +.
Дехто досі живе в Комфорт Тауні тільки через це...
Зажатий з усіх сторін як не будинками, то вільними земельними ділянками Фйорд продається, бо поруч з Новолипками.
І перспектива на 40га побудувати щось грандіозне підніме локацію.
Правда коли це буде, невідомо..
А очікування чогось - задирає ціну занадто рано, як з метро на Виноградар.
Ще першу чергу Ліпінки продавали з цим гаслом. Низькоповерхове житло неподалік нової станції метро. А метро протягнуть аж до 2027...
Умовний Креатор Сіті росте тільки за рахунок зростання цін в UNIT.Home...
Ріхерт чекали, бо модний забудовник й гарна локація (так відбабахали на замовлення ОПр. Арсенальну площу, біля президентського будинку- Монстру, Іпсіланті, реставрація минулих маєтків) ...А вони взяли, й зазвєздилися- після виграного тендеру на Більшовик, і покидали на бронюванні своїх давніх прихильників та інвесторів...
Місто Квітів розкуповують ті, кому на Файну не вистачає вже майже 3куе/за метр...
Але в перспективі хотіли б вчити дітей в Академия А +.
Дехто досі живе в Комфорт Тауні тільки через це...
Зажатий з усіх сторін як не будинками, то вільними земельними ділянками Фйорд продається, бо поруч з Новолипками.
І перспектива на 40га побудувати щось грандіозне підніме локацію.
Правда коли це буде, невідомо..
А очікування чогось - задирає ціну занадто рано, як з метро на Виноградар.
Ще першу чергу Ліпінки продавали з цим гаслом. Низькоповерхове житло неподалік нової станції метро. А метро протягнуть аж до 2027...
Ви переглядаєте гілку форуму: Перспективні для інвестування ЖК в Києві
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі