Перспективні для інвестування ЖК в Києві

В якому ЖК в Києві купити квартиру для вигідних інвестицій

Ринок нерухомості в Україні. Аналітика та прогнози на майбутнє. Вибір та порівняння міст для інвестицій у нерухомість
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

errror

Повідомлення errror » 12 травня 2021, 10:23

Имею квартиру в первой очереди СвитлоПарка, сейчас думаю что лучше взять еще одну в 3-ей очереди, которую обещают вот-вот начать продавать, и думаю там цена будет в районе 1тыс за однокомнатную или Lucky Land где цены соизмеримы. Локация я бы сказал в Lucky Land приятней, но далеко от центра и нет метро, в случае со СвитлоПарком наоборот близко и метро, и центр, но локация не ахти, трасса, высоковольтная линия, заводы, гаражи и т.д. Что важнее при сдаче для арендаторов и в каком комплексе будет стоить дороже аренда, кто что думает по этому вопросу

Mashenka

Повідомлення Mashenka » 30 травня 2021, 12:49

Сейчас сложилась такая ситуация на рынке что конечный покупатель не хочет платить много денег. Застройщики цены подняли, заработок инвестора сократился. Тут или вдолгосрок зайти у кого нервы железные или аренда. Пока вижу рынок так.
Из интересных ЖК на мой взгляд: Поэтика, Креатор, Варшавские, Диброва, Грейт. Ещё объекты КАН, но я не знаю кто будет покупать ту же Республику по 2000 дол метр, тут надо смотреть детальнее. Разве что ярый поклонник Кан

Adore

Повідомлення Adore » 07 червня 2021, 18:50

Здравствуйте! Посоветуйте в какой жк в Киеве сейчас выгодно инвестировать на раннем строительстве, которые ещё есть у застройщиков в отделах продаж или которые в скором времени поступят? Однокомнатные, для себя, аренды, перепродажи.

Marina Kupkina

Повідомлення Marina Kupkina » 07 липня 2021, 06:51

Я розглядала в середньому ціновому сегменті:
1. Лайфсторі на Заболотного і Шалєтт на Житомирській, обрала ЛакіЛенд
2. Ціна, близькість до метро/ загазованість
3. Ціна/ ліс/ мені не треба на роботу добиратися/ місто в місті

Yuliia Zaichyk

Повідомлення Yuliia Zaichyk » 13 липня 2021, 21:37

Добрый вечер, о, мудрейшие инвесторы ☺️
Буду безмерно благодарна за Ваше мнение о том, к каким жк лучше присмотреться для покупки жилья (до 55м2) при бюджете до 80к, но при условии, что дом сдан/почти сдан в эксплуатацию.
Больше смотрели новострой, но концепция изменилась 😅 Симпатизируют Поэтика2 и Креатор (уж простите).
Как считаете, Поэтика и Креатор, после сдачи или по переуступке для такой площади на сколько потянет?
Спасибо! 🙏🏼

Tanya

Повідомлення Tanya » 26 липня 2021, 20:01

Что скажите на счёт жк Кириловский Гай? Вроде строят быстро но сроки сдачи на 24 год. Есть смысл туда вкладываться?

Andriy

Повідомлення Andriy » 07 серпня 2021, 14:43

особистий топ для життя (не для інвестицій, не для випадків, коли треба пожити найближчі 3 роки і кудись звалити, а на середньострокову перспективу):
1. Риба
2. Новий Поділ
3. UNIT.Home
4. Файна Таун
5. Chicago
6. Edeldorf
7. О2 (без жартів)
8. Montreal
9. Oasis (виключно верхні поверхи з видом на Поділ)
Ще кілька будинків виділяю окремо, оскільки оверпрайс, але цілком хотілося б жити там - Linden, Arsenal House, і цілий пакован від Саги - Philadelfia, Kyivproekt, SAGA City Space та Andriivsky.
у Саги найкращі проєкти і локації, але в короткостроковій перспективі це не найкращі варіанти (хоча можуть давати дохідність дуже непогану)

Miner

Повідомлення Miner » 19 грудня 2021, 08:34

Доброе утро всем. Подскажите свое мнение, стоит ли купить 2 квартиры по 41м на21 этаже, по 1480$/м в жк новая англия. (Скидка6% при 100% оплате). Очередь сдается ноябрь23.

Alexs

Повідомлення Alexs » 14 січня 2022, 16:47

Прокомментируйте Gravity Park пожалуйста.
Свое видение такое.
Из плюсов:
проект от Архиматики
закрытая територия
нравится застройщик
экологичность, лес, озера
относительно пешая доступность к метро
легко добраться в Киев

Из минусов:
отсутствие магазинов и другой инфраструктуры

ну и безусловно цена вопроса - не дешево, не дорого, на сегодня адекватана.
Как видно больше плюсов, для меня во всяком случае именно так, буду рад услышать другие точки зрения

SinonuM

Повідомлення SinonuM » 23 січня 2022, 13:11

в нас все, що від КАН, UDP, Столиця, а.девелопмент- сприймається як мана небесна.
Умовний Креатор Сіті росте тільки за рахунок зростання цін в UNIT.Home...
Ріхерт чекали, бо модний забудовник й гарна локація (так відбабахали на замовлення ОПр. Арсенальну площу, біля президентського будинку- Монстру, Іпсіланті, реставрація минулих маєтків) ...А вони взяли, й зазвєздилися- після виграного тендеру на Більшовик, і покидали на бронюванні своїх давніх прихильників та інвесторів...
Місто Квітів розкуповують ті, кому на Файну не вистачає вже майже 3куе/за метр...
Але в перспективі хотіли б вчити дітей в Академия А +.
Дехто досі живе в Комфорт Тауні тільки через це...
Зажатий з усіх сторін як не будинками, то вільними земельними ділянками Фйорд продається, бо поруч з Новолипками.
І перспектива на 40га побудувати щось грандіозне підніме локацію.
Правда коли це буде, невідомо..
А очікування чогось - задирає ціну занадто рано, як з метро на Виноградар.
Ще першу чергу Ліпінки продавали з цим гаслом. Низькоповерхове житло неподалік нової станції метро. А метро протягнуть аж до 2027...

Geturf

Повідомлення Geturf » 15 лютого 2022, 19:50

А что на сегодня, по вашему мнению, может помочь приумножить накопления с минимальным риском молодому человеку. Есть такие ЖК где еще может заработать "худой" молодой человечек.

Ви переглядаєте гілку форуму: Перспективні для інвестування ЖК в Києві

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти