Відгук про інтернет-магазин дверей «Дверной Олімп»
- Ciklop
В кінці травня замовили двері нестандартного розміру висота полотна 2100. Попередньо викликавши замірника від компанії Дверний олімп. Замовлення оформляли в Києві на проспекті Перемоги. Підписали договір, в якому вказані потрібні нам розміри, термін виконання поставили два місяці. Протягом двох місяців набирали менеджерів компанії, вони говорили, що все буде готово в зазначені терміни. І ось по закінченню двох місяців, в день коли повинна була бути поставка, нам дзвонить менеджер і каже, що двері такого розміру завод не виробляє. Якщо хочете ми зробимо вам знижку на двері стандартного розміру. Домовилися про повернення передоплати. Пообіцяли протягом трьох банківських днів перевести нам гроші. Минуло 28 календарних днів, гроші ніхто не повернув. Коли дзвониш в компанію обіцяють передзвонити. Дзвінка можна чекати тиждень. Нікому не рекомендую мати з цією компанією ніяких справ.
- Oituyj
О, вот только сейчас нашел несколько отзывов, и понял, что попал, нужно было раньше читать, а не сейчас после оплаты. Суть моих проблем в отношениях с Дверным Олимпом приблизительно та же что и у ТС. Коротко передам только что состоявшийся телефонный разговор с представителями этой компании:
- Добрый день вы заказывали обратный звонок в компании Дверной Олимп;
- Да, хочу узнать судьбу моего заказа от 6 августа, а точнее дату отправки;
- Номер заказа знаете?
- Да, -----.
- Спасибо, сейчас я свяжусь с отделом логистики, подождите, пожалуйста на линии;
Музыка играет секунд 30….
- Извините, отдел логистики не отвечает, я им передам, они с вами сегодня свяжутся.
Один в один был такой разговор уже два раза ранее, неделю назад и две. Потом связываются из отдела логистики и извиняются, ссылаясь на большое количество заказов и невыполнение обязательств компании-производителя мебели и обещают компенсацию за задержку, размеры которой оговорены в договоре. Компенсация смешная, и стремится к нулевой отметке, поэтому ее серьезно можно даже не вспоминать, нет смысла.
Остается ждать, так как половина суммы за двери оплачена, вопрос сколько хватит терпения…
- Добрый день вы заказывали обратный звонок в компании Дверной Олимп;
- Да, хочу узнать судьбу моего заказа от 6 августа, а точнее дату отправки;
- Номер заказа знаете?
- Да, -----.
- Спасибо, сейчас я свяжусь с отделом логистики, подождите, пожалуйста на линии;
Музыка играет секунд 30….
- Извините, отдел логистики не отвечает, я им передам, они с вами сегодня свяжутся.
Один в один был такой разговор уже два раза ранее, неделю назад и две. Потом связываются из отдела логистики и извиняются, ссылаясь на большое количество заказов и невыполнение обязательств компании-производителя мебели и обещают компенсацию за задержку, размеры которой оговорены в договоре. Компенсация смешная, и стремится к нулевой отметке, поэтому ее серьезно можно даже не вспоминать, нет смысла.
Остается ждать, так как половина суммы за двери оплачена, вопрос сколько хватит терпения…
- Bogdan
Долго выбирал, и еще дольше устанавливал. Покупал именно в Олимпе – все доставили в комплекте и хорошо упакованным. Немного долго отправляли, но не критично, двери тоже выбрал Lorenza, не жалею, смотрятся очень современно, установка прошла без проблем
Ви переглядаєте гілку форуму: Відгук про інтернет-магазин дверей «Дверной Олімп»
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі