Як пояснити походження грошей при купівлі квартири?
- VolodDz
Суть проверки будет заключаться в подтверждении сведений о заявителе, не больше, не меньше. К финмониторингу и проверке происхождения средств такое взаимодействие не будет иметь никакого отношения. Налоговая сможет ответить, например, что ИНН не совпадает. Я рассматриваю этот документ как средство борьбы с подделкой документов.
Когда ко мне обращаются за проверкой, я беру код, вбираю его в базу и проверяю дату рождения, сверяю ее с указанной в паспорте. Открытые источники не дают в результате поиска имя владельца кода. Налоговая же теперь при регистрации будет подтверждать, что да, этот код и этот человек соответствуют.
Когда ко мне обращаются за проверкой, я беру код, вбираю его в базу и проверяю дату рождения, сверяю ее с указанной в паспорте. Открытые источники не дают в результате поиска имя владельца кода. Налоговая же теперь при регистрации будет подтверждать, что да, этот код и этот человек соответствуют.
- Aleksandr Stupa
Думаю, так кожен буде змушений спочатку заповнити 0-ву декларацію, сплатити 5% на кошти, які не можеш пояснити, а тоді отримаєш своє право власності . А в кого білі кошти, той взагалі не відчує різниці в оформленні.
Ви переглядаєте гілку форуму: Як пояснити походження грошей при купівлі квартири?
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі