Як пояснити походження грошей при купівлі квартири?

Ринок нерухомості в Україні. Аналітика та прогнози на майбутнє. Вибір та порівняння міст для інвестицій у нерухомість
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

Ireen Kim

Повідомлення Ireen Kim » 13 лютого 2022, 11:54

А что значит для покупателей новый закон про проверку налоговой при оформлении права собственности на квартиры? Тоесть просто првоерили или если нет доказательств происхождения на покупку то будут вопросы и проблемы с оформлением

VolodDz

Повідомлення VolodDz » 13 лютого 2022, 14:20

Суть проверки будет заключаться в подтверждении сведений о заявителе, не больше, не меньше. К финмониторингу и проверке происхождения средств такое взаимодействие не будет иметь никакого отношения. Налоговая сможет ответить, например, что ИНН не совпадает. Я рассматриваю этот документ как средство борьбы с подделкой документов.
Когда ко мне обращаются за проверкой, я беру код, вбираю его в базу и проверяю дату рождения, сверяю ее с указанной в паспорте. Открытые источники не дают в результате поиска имя владельца кода. Налоговая же теперь при регистрации будет подтверждать, что да, этот код и этот человек соответствуют.

Aleksandr Stupa

Повідомлення Aleksandr Stupa » 15 лютого 2022, 18:51

Думаю, так кожен буде змушений спочатку заповнити 0-ву декларацію, сплатити 5% на кошти, які не можеш пояснити, а тоді отримаєш своє право власності 🤷‍♀️. А в кого білі кошти, той взагалі не відчує різниці в оформленні.

AlexAlex2

Повідомлення AlexAlex2 » 07 вересня 2023, 14:09

Також цікавить. Схожа ситуація.

benbenlol

Повідомлення benbenlol » 23 вересня 2023, 14:20

Думаю потрібно брати в кредит, частинами, тому не буде питань

Ви переглядаєте гілку форуму: Як пояснити походження грошей при купівлі квартири?

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти