Ділимося досвідом інвестицій

Актуальні питання про інвестування. Вибір варіанту для інвестицій, порівняння, обмін досвідом та знаннями. Як інвестувати без ризиків, теоретичні основи та практичний досвід
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 15 вересня 2020, 12:47

Пропоную тему «Ділимося досвідом інвестицій» в якій кожен зможе поділитися своїм інвестиційним досвідом. Упевнений, що багато хто з вас пробували інвестувати у фондовий ринок або форекс, хтось вкладав гроші в ПІФи або венчурні фонди, а хтось брав участь в створенні стартапів. Крім того, є і десятки інших способів інвестування, наприклад, нерухомість 😊.
Далеко не завжди такий досвід буває позитивним, але не дивлячись на це він завжди цінний як для вас, так і для всіх, з ким ви готові ним поділитися.

Fomenko

Повідомлення Fomenko » 15 вересня 2020, 14:40

Ну я інвестую, як і певно більшість, в золото (як злитки, так і пам'ятні та інвестиційні монети), відкриваю різні вклади. Хоча вклади - питання спірне, особливо враховуючи проценти на сьогодні. Інвестував в бізнес - окупався пару років, потім в кризовому 2008 розорився до нитки. Також вигідно завжди інвестувати в нерухомість і купувати землю! До цього йду, моя найближча мета! Що стосується інвестування в інтернеті, то тут одне лише слово - Форекс! Звідси висновок: найвигідніше зараз - квадратні метри в хорошому районі великого міста! Ну і золото, звичайно.

Kira

Повідомлення Kira » 15 вересня 2020, 16:10

На даний момент, я реально вважаю, що найкращий спосіб заробити на інвестування - це вкладення грошей в нерухомість. Моя подруга давно займається цим бізнесом, і заробила на ньому чимало грошей. Почала з однієї квартирки, хоч і не в центрі, але яка все одно, на щастя, користувалася попитом. Здавала за прийнятну ціну. Зрозуміла, що такий метод інвестування для неї прибутковий, купила ще пару квартир. Нерухомість не простоює, окупається досить швидко. У будь-якому випадку, з таким бізнесом не прогориш. У будь-якому випадку, квартири знадобляться майбутньому поколінню, навіть якщо впадуть в ціні. Так що думаю і сама спробувати зайнятися.

Alina Viatkina

Повідомлення Alina Viatkina » 01 листопада 2020, 21:18

Прогореть можно с любым бизнесом, особенно в нашей стране, сколько пирамид в недвижимости было? Элита-центр, Войцеховского, Аркада, УкрБуд и т.д.

Kira

Повідомлення Kira » 02 листопада 2020, 06:38

Не варто просто купувати за дуже дешево як було у Войцеховського і т.д. Для більшої безпеки купуте на стадії вводу в експлуатацію, тоді ризики будуть близькими дло нуля, відповідно чим більш ризикована інвестиція тим більш вона дохідна, зрозуміло що є виключення, але в зазвичай саме так

Ви переглядаєте гілку форуму: Ділимося досвідом інвестицій

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти