Цена аренды квартиры в Киеве
Куда катится мир и цены на аренду жилья в Киеве
- Metropolis
По аренде рост цен в киеве за 3 месяца на 20-30 %. Если не будет чего типа ядерного удара, предполагаю к ноябрю цены на аренду выйдут на февральские показатели, пока в гривне. Ну а дальше как пойдет.
- Severina-R
я знімала оголошення своєї квартири під оренду до «кращих часів»
зраз вже думаю… чи то здати з котами, щоб вбили хату, чи то здати за практично безцінь…. пічалька
зраз вже думаю… чи то здати з котами, щоб вбили хату, чи то здати за практично безцінь…. пічалька
- Olena
Зїжджають орендарі, з якими підписувавли договіфр на півроку, а по факту прожили лише 3 місяці, і з причин відомих всім шукають щось нижче, більш тепле й т.д. Ще й біля інфраструктурного об'єкту будинок. Питання чи варто здавати зараз, чи чекати закінчення зими, бомбардувань, війни. Навіть не знаю, знову поселяться, а не буде води, світла, що зроблять з квартири, а квартира в новобудові й здача буле першою, все нове та дороге. Порадьте, здавати чи почекати?
Ви переглядаєте гілку форуму: Цена аренды квартиры в Киеве
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі