Інвестиції в здоров’я
- gitlo.in.ua
- Site Admin
В монети, нерухомість і т.д. Кому воно буде потрібно на фоні пандемії, смертності і втрати багатьма здоров’я. Я до того що освіта, нерухомість, гроші і т.д. – то все вторинне, а перше про що саме необхідно дбати – це власне здоров’я, і відповідно в нього інвестувати. З точки огляду нерухомості варто вибирати житло в екологічно-безпечних районах, про що саме й пропоную поговорити, де в Києві більш чисте повітря.
Ще хотілось би підняти питання екології й використання в побуті пластику, він же нікуди не дівається, а лишень вивозиться на смітники, де лежить тисячі літ, тобто ми збираємо зараз цей бруд, яким будуть дихати ще не одне поколонні наших онуків на їх нащадків. Може варто замилитись про довкілля поки не пізно?
Ще хотілось би підняти питання екології й використання в побуті пластику, він же нікуди не дівається, а лишень вивозиться на смітники, де лежить тисячі літ, тобто ми збираємо зараз цей бруд, яким будуть дихати ще не одне поколонні наших онуків на їх нащадків. Може варто замилитись про довкілля поки не пізно?
- Alina Viatkina
У нас и в мирное время вопросу экологии практически не уделялось внимания, а сейчас и говорить на эту тему никто не хочет, тут каждый думает, как бы до лета дожить, учитывая состояние нашей медицины и количество заболевших, которое растёт с каждым днем.
А пластик – бич современного мира, от которого никуда не деться, и опять же в условиях пандемии, экономического кризиса никто этим серьёзно заниматься не будет, а очень жаль смотреть на горы мусора не только в городах, но в лесах
А пластик – бич современного мира, от которого никуда не деться, и опять же в условиях пандемии, экономического кризиса никто этим серьёзно заниматься не будет, а очень жаль смотреть на горы мусора не только в городах, но в лесах
- SakuraS
Для тех кто хочет инвестировать в свое здоровье, советую купить велосипед. Это и личный транспорт будет, на котором удобно по городу ездить, и полезная физическая активность. Я сама недавно пересела на велосипед и даже не ожидала такого результата. После месяца катания стала намного лучше себя чувствовать, улучшился сон и настроение. Так что вот отличный вариант для вложений.
- Mashka32
Ніколи не потрібно шкодувати робити інвестиції у власне здоровя... Необхідно відмовлятися від шкідливих звичок, займатися спортом, при можливості загартовуватися... Необхідно також не забувати про здорове харчування... Старатися їсти натуральні продукти... Щиро раджу дуже хороший магазин, де можна їх придбати....
- Invest63
Сейчас в Киеве и правда стал воздух чище, так что в дефиците топлива есть свои плюсы, еще бы этот дефицит подтолкнул власти к созданию транспортной инфраструктуры дружественной к велосипедистам и т.д. Считаю, что в нашей стране очень слабо развита культура физического развития, сохранения здоровья - все фастфуды даже в нынешнем положении заполнены, а спортплощадки по большей степени пустуют
- Don
тут головне більш духовне, ніж заробіток. Після всіх вкладених грошей у житло, я вже розумію, що гонитимете за фінансовою незалежністю - це прое**ти найкращі роки свого життя на роботу, яку не любишь. Тепер роблю тільки те, що любою))) і нехай увесь світ почекає
- dendruusremooosi
Виправдано обирати житло в районах з чистим повітрям та здоровою довкіллям, особливо в умовах пандемії. Це може включати в себе вибір квартири або будинку в зелених зонах, подалі від промислових об'єктів і автомагістралей. Дослідження рівня забруднення повітря та якості води в обраному районі може бути корисним.
- dendruusremooosi
Існують різноманітні екологічно чисті ініціативи в багатьох містах, включно з Києвом, спрямовані на зменшення забруднення повітря та покращення якості середовища. Ще важливо знаходити хороші клініки, бо, наприклад, знайомий, якому потрібна була допомога з гріжі хребта, заледве знайшов адекватних спеціалістів. Шукайте можливості долучитися до таких ініціатив, співпрацюйте з організаціями громадянського суспільства та підтримуйте сталий розвиток.
Ви переглядаєте гілку форуму: Інвестиції в здоров’я
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі