Продам карбоновий кабель для теплої підлоги 33 Ом (найнижчі ціни)
Купить карбоновый нагревательный кабель 33 Ом по лучшей цене в Украине. Возможен опт
Правила форуму
Правила публікації пропозицій у розділі Робота та послуги з ремонту та будівництва
Дозволяється публікувати пропозиції щодо надання послуг та робіт як фізичним особам так і комерційним організаціям, при дотриманні наступних умов:
Повинні бути присутніми опис пропонуємих послуг та робіт саме з ремонту, дизайну інтер’єру та будівництва
Один рекламодавець - одна тема’ в якій можна розмістити декілька пропозицій
Не можна «піднімати» тему створюючи дописи без корисного контенту
Фотографії виконаних робіт вітаються (фотографії повинні бути вкладеннями до повідомлень).
Можливе розміщення посилання на свій сайт (сторінки в соціальних мережах), з описом послуг та робіт, при попередній оплаті за домовленістю з адміністрацією.
Адміністрація форуму може видалити тему або повідомлення з даного розділу, без пояснення причин!
Правила публікації пропозицій у розділі Робота та послуги з ремонту та будівництва
Дозволяється публікувати пропозиції щодо надання послуг та робіт як фізичним особам так і комерційним організаціям, при дотриманні наступних умов:
Повинні бути присутніми опис пропонуємих послуг та робіт саме з ремонту, дизайну інтер’єру та будівництва
Один рекламодавець - одна тема’ в якій можна розмістити декілька пропозицій
Не можна «піднімати» тему створюючи дописи без корисного контенту
Фотографії виконаних робіт вітаються (фотографії повинні бути вкладеннями до повідомлень).
Можливе розміщення посилання на свій сайт (сторінки в соціальних мережах), з описом послуг та робіт, при попередній оплаті за домовленістю з адміністрацією.
Адміністрація форуму може видалити тему або повідомлення з даного розділу, без пояснення причин!
- Faradey27
Продам карбоновий кабель з вуглецевого волокна (Карбоновый нагревательный кабель), який застосовується як нагрівальний елемент для теплої підлоги. Його можна укладати прямо в клей під плитку з мінімальною кількістю клею, що робить прогрів більш швидким та економічним. Ціна за 10 метрів – 80 грн.; від 100 метрів – по 7 грн за метр. Порізати можемо будь-якої довжини, кратної 10. Бухти запаковані по 100 метрів.
У комплекті йдуть термоусадочні рукава і мідна трубка для з'єднання карбонового кабелю з електричним. На кожні 10 м йде 2 трубки і 2 термоусадки.
Розрахунок потужності, довжини і напруги:
напруга * напруга / (33 Ом * довжина) = ... Вт
наприклад:
Карбоновий кабель довжиною 10м
220В * 220 / (33 Ом * 10 м) = 150Вт
Карбоновий кабель довжиною 15м
220В * 220 / (33 Ом * 15 м) = 100Вт
Для монтажу теплої підлоги рекомендується 140-180Вт на 1м2.
тобто необхідні куски по 8-10 метрів з'єднані паралельно в єдиний ланцюг.
Кабель при правильній укладці практично практично не має обмежень в термінах використання.
Переваги використання карбонового кабелю для монтажу теплої підлоги - дешево, легкий монтаж, надійно, безпечно.
Відправляю Новою поштою або з повною попередньою оплатою, або з передплатою мінімум 100 грн на випадок, якщо ви не заберете відправлення.
У комплекті йдуть термоусадочні рукава і мідна трубка для з'єднання карбонового кабелю з електричним. На кожні 10 м йде 2 трубки і 2 термоусадки.
Розрахунок потужності, довжини і напруги:
напруга * напруга / (33 Ом * довжина) = ... Вт
наприклад:
Карбоновий кабель довжиною 10м
220В * 220 / (33 Ом * 10 м) = 150Вт
Карбоновий кабель довжиною 15м
220В * 220 / (33 Ом * 15 м) = 100Вт
Для монтажу теплої підлоги рекомендується 140-180Вт на 1м2.
тобто необхідні куски по 8-10 метрів з'єднані паралельно в єдиний ланцюг.
Кабель при правильній укладці практично практично не має обмежень в термінах використання.
Переваги використання карбонового кабелю для монтажу теплої підлоги - дешево, легкий монтаж, надійно, безпечно.
Відправляю Новою поштою або з повною попередньою оплатою, або з передплатою мінімум 100 грн на випадок, якщо ви не заберете відправлення.
- Вкладення
-
- Карбоновий кабель для теплої підлоги в Україні - найнижчі ціни
-
- Карбоновий кабель для теплої підлоги в Україні - найнижчі ціни
- Artem
Читав та й погоджуюсь з тим що тепла підлога вбиває імунітет, тобто організм звикає до «тепличних» умов, і хочу собі зробити таку щоб була ледь тепла, тобто просто не холодна, а не тепла, якої довжини потрібно різати карбоновий кабель під укладку в клей під плитку, буду вдячний за відповідь тим, хто експериментував «вживу», а не в теорії
- Gora
Кто-то использует кабель карбоновый для теплиц. Надумал его в земле уложить, но не знаю чем его там защитить. Идеальный обогрев, если придумать изолирующий материал, который бы не гнил, не ржавел, хорошо проводил тепло. Вообще кто то так использует данный кабель?
- Faradey27
Трошки оживлю тему, та розповім про власний досвід використання. Отже підлога – вже залита забудовником стяжка, тож без будь-якого утеплення знизу, просто штроба в стяжці, потім туди закладений кабель і замазаний плиточним клеєм. Легко, швидко, дешево в результаті тепла підлога – зручно, комфортно, приємно, економно. Легко робити було бо стяжка від забудовника зовсім м’якою була, але під плитку було вирішено нічого не перероблювати, стоїть вже два роки й працює тепла підлога без будь-яких нарікань. Підлога ледь тепла, тому не думаю що буде шкоді й втрата імунітету через звикання до постійного тепла. Тим більше вона постелена перед великим вікном до самої підлоги й тому дуже доречна. Також використовував куски різної довжини, як виходило на місці, в середньому по 12-14 метрів виходило, тому й підлога ледь тепла, чи можна сказати не холодна й рахую цього цілком вистачає.
Щодо теплиць обігріву нічого писати не буду бо сам не пробував й не бачив. Хоча люди беруть на дуже різні цілі, хтось саморобну плитку робить для обігріву сарая, хтось використовує для обігріву труб від замерзання, варіантів багато, але я особисто лише робив теплу підлогу – нарікань немає, лише позитивні відгуки.
Кабель не завжди є в наявності, замовляємо невеликими партіями, але вже дуже давно, тому ціна найдешевша в Україні.
Казали покупці, що подібний карбоновий кабель вже роблять в Україні, я особисто не бачив і в руках не тримав. Ми продаємо китайський, який купуємо в одного продавця вже понад 2 роки, й ніяких нарікань на якість кабелю за цей час в мене немає.
Щодо теплиць обігріву нічого писати не буду бо сам не пробував й не бачив. Хоча люди беруть на дуже різні цілі, хтось саморобну плитку робить для обігріву сарая, хтось використовує для обігріву труб від замерзання, варіантів багато, але я особисто лише робив теплу підлогу – нарікань немає, лише позитивні відгуки.
Кабель не завжди є в наявності, замовляємо невеликими партіями, але вже дуже давно, тому ціна найдешевша в Україні.
Казали покупці, що подібний карбоновий кабель вже роблять в Україні, я особисто не бачив і в руках не тримав. Ми продаємо китайський, який купуємо в одного продавця вже понад 2 роки, й ніяких нарікань на якість кабелю за цей час в мене немає.
- Fikli
Интересует возможность использования кабеля в поилках для домашней птицы, чтобы не замерзали зимой. Можно ли кабель опускать в воду с самими поилками, или ради безопасности лучше обмотать. В целом интересует решение может уже кто-то так делал. И не решил вопроса относительно возможности применения диммера для регулировки температуры карбонового кабеля. К примеру, на улице сильный мороз, я включил большую мощность, меньший – меньшую. Знаю, что светодиодные лампы через диммер нельзя регулировать, а вот про карбоновый кабель не уверен.
И относительно заказа, можно заказать 20 метров? 160 грн – правильно?
И относительно заказа, можно заказать 20 метров? 160 грн – правильно?
- Faradey27
- Budmaster
Шукаю інформацію стосовно теплої підлоги й карбоновий кабель виглядає як найкращий варіант, ще й найдешевший. Хіба так буває? І ще на ОЛХ є оголошення про продаж карбонового кабелю виробленого в Україні, ніби то він в рази більш надійний ніж китайський. Ви продаєте китайський? Тоді то камінь у ваш город, китайський пишуть неякісний, а в них своє виробництво під маркою Tescabo, де вони використовують європейські матеріали. Знайшов ролик на Ютубі, де хвалять свій кабель. То правда Tescabo кращий?
- Faradey27
Буду чесним, кабель Tescabo в руках не тримав, тому було б цікаво дійсно потримати та порівняти з тим що продаю я.
Так, я продаю китайський карбоновий кабель від компанії Minco Heating. Магазин який продає його працює з лютого 2014. За цей час продано цього кабелю таку кількість, що важко уявити, й продають в усі країни світу. Магазин має 99,2 % позитивних відгуків. Також є сертифікат якості виданий європейським центром сертифікації, отриманий у жовтні 2018 року. В мене дома працює тепла підлога з цього кабелю вже 2 роки без будь-яких нарікань. Сертифікат прикладаю – дивіться. Стосовно Tescabo, не хочу робити так як вони - кажуть китайський поганий, а наш гарний. Тільки чомусь лише КАЖУТЬ – чому на відео не показати результати іспитів їхнього кабелю, де він нагрівається до заявленої температури, чому не показати лінію з виробництва, якщо вона існує, чому не показати сертифікати своєї продукції. А є на відео лише слова про сайт де можна побачити розрахунок довжини та потужності, а не процес виробництва, дослідів. Та й посилання на сайт під відео відсутнє, певно що й сайт лише в планах. Але здається що Tescabo то такий самий китайський кабель під вигаданою маркою і по ціні в два рази більше.
- Faradey27
Шановні покупці. Приношу свої вибачення – поки немає в наявності кабелю. Певно через Чорну п’ятницю на інші розпродажі пошти перевантажені і товар, який мав бути доставлений ще місяць назад досі десь у дорозі. А дзвінків багато, тож поки – немає у наявності. Як з’явиться, то відпишусь тут.
- Faradey27
Дозвольте підняти тему та оголосити що вже є в наявності кабель і всі попередні замовлення вже відправив. Також пропоную до кабелю недорогі терморегулятори за низькою ціною за цим посиланням.
- Faradey27
Кажуть долар падає, а ціни ні. У нас не так, і нова ціна за 100 м карбонового кабелю для теплої підлоги становить 650 грн.
Якщо різати то 8 грн метр, ріжемо кратно до 10. Бо бувають просять врізати 11 чи 14 метрів, вибачте такої можливості немає.
Наголошу нова ціна – 650 грн, дешевше не знайдете.
Якщо різати то 8 грн метр, ріжемо кратно до 10. Бо бувають просять врізати 11 чи 14 метрів, вибачте такої можливості немає.
Наголошу нова ціна – 650 грн, дешевше не знайдете.
- Faradey27
Шановні покупці, хочу пояснити чому я не відправляю накладеним платежем, бо переважна більшість пропонує саме цей варіант. Для покупця він самий вигідний, погоджуюсь, але покупець не завжди веде себе, на жаль, чесно. Буває, яr трапилось сьогодні, відмовляється від замовлення. І в таких випадках я несу збитки по оплаті доставки у два боки.
Я цього товариша опишу, може це кому допоможе в майбутньому не потрапити у таку ситуацію, коли він знову не забере своє замовлення. Отже, герой мого допису - (потерто за проханням ТС) замовив 100 метрів кабелю й відмовився забирати й слухавку не бере, ось така редиска.
Наголошую, що відправляю при мінімальній передплаті від 100 грн, або через ОЛХ доставку, де я також продаю кабель.
Я цього товариша опишу, може це кому допоможе в майбутньому не потрапити у таку ситуацію, коли він знову не забере своє замовлення. Отже, герой мого допису - (потерто за проханням ТС) замовив 100 метрів кабелю й відмовився забирати й слухавку не бере, ось така редиска.
Наголошую, що відправляю при мінімальній передплаті від 100 грн, або через ОЛХ доставку, де я також продаю кабель.
- Faradey27
Хочу зазначити, що товариш вийшов на зв’язок, бо під час мого попереднього допису його телефон був поза зоною, й погодився заплатити за доставку у обидві сторони. Вибачень з його боку я не почув, але гроші таки він повернув. Значить не дуже ще редиска, але надалі буду працювати лише за передплатою.
ПС. Попрошу адміністрацію форуму зітерти данні товариша, бо я не можу сам правити повідомлення
ПС. Попрошу адміністрацію форуму зітерти данні товариша, бо я не можу сам правити повідомлення
- Faradey27
Телефон вказаний в темі - телефонуйте, будемо домовлятись. На сьогодні так, ціна 650 грн за 100 метрів, сюди також входять мідні трубочки та термоусадки
- Faradey27
Деякий час не було кабелю, зараз знову є по старій ціні – 650 грн. Дешевше в Україні немає, у нас така ціна за рахунок гурту й гарних взаємин з китайцями. Відправляємо в день замовлення. Поспішайте, поки є у наявності, розкуповують досить швидко
Ви переглядаєте гілку форуму: Продам карбоновий кабель для теплої підлоги 33 Ом (найнижчі ціни)
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі