ЖК Метрополіс, вул. Академіка Заболотного, 1. DIM Group

✔️ Форум ЖК Метрополіс. ✔️ Обговорення недоліків та переваг купівлі квартири в ЖК Метрополіс на форумі. ✔️Хід будівництва, ціни, документи.

Обговорення новобудов на правому березі Києва. Моніторинг та відгуки про будівництво і роботу забудовника.
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

Graf

Повідомлення Graf » 12 грудня 2018, 18:17

Дякую за роз’яснення, але це ваші висновки власні, чи коментарі відділу продаж? А щодо ціни цілком закономірно її підвищення, особливо зважаючи на ті темпи що вони демонструють, і ціни конкурентів які будують зовсім недалеко від Метрополісу. І вже є відео стану будівництва за листопад, видно що склять вже другий поверх, другого будинку першої черги. А ще здається намокла і замерзла камера що показує майданчик з третім будинком.

gitlo.in.ua
Site Admin

Повідомлення gitlo.in.ua » 12 грудня 2018, 18:21

Новорічні свята — це дивовижний час подарунків, на які кожен із нас чекає цілий рік!
Якщо під ялинку до Нового 2019 року ви вирішите підготувати нову квартиру для себе, родини чи близьких, ми із великим задоволенням допоможемо вам реалізувати цей задум за максимально приємною ціною!
Для цього у Екосфері Метрополіс до 27.12.2018 діє спеціальна знижка до 20,19%.
Вкладення

Kinit

Повідомлення Kinit » 12 грудня 2018, 18:28

Я смс-ку отримав про знижки, але те лише на 2- та 3-кімнатні, на жаль. І до речі, питання щодо поверховості також висить й надалі невирішене.
Вкладення

Kirtud

Повідомлення Kirtud » 12 грудня 2018, 20:04

Гарне відео, видно що вже деякі вікна засклені на другому поверсі у другому будинку. І питання чому нічого не показано з 3-го будинку. Там же й кран вже встановили й будуть на днях заливати фундамент, так мені здається. Мені б було цікаво подивитись як виглядає місце будівництва, а на відео взагалі не показали третій будинок.

UiPo

Повідомлення UiPo » 13 грудня 2018, 07:09

Чому про подібні знижки інвестори мають дізнаватись на подібних форумах, в соціальних мережах і т.д., а на офіційному сайті у розділі Акції та Новини немає жодної згадки про ці акції. І до речі там є можливість підписатись на новини та акції, вказавши свою поштову адресу, жодного листа з актуальними новинами за три місяці так і не отримав

Limonad

Повідомлення Limonad » 14 грудня 2018, 09:53

Були сподівання що на різдвяні чи новорічні свята будуть знижки на 1-кімнатні, але вони навпаки дорожчають, шкода, так я бачу дочекаюсь що ціни наздоженуть, а то й переженуть сусідню Республіку

Frik

Повідомлення Frik » 14 грудня 2018, 12:24

Дивно що дорожчають квартири, статистика ЛУН показує іншу ситуацію – у грудні ціни в ЖК Метрополіс в доларовому еквіваленті зменшились. І знову ж всі очікують прийняття рішення про 34 поверхи, тоді також гадаю на якийсь період дадуть знижки, щоб підігріти ажіотаж
Вкладення
Динаміка змін цін у ЖК Метрополіс
Динаміка змін цін у ЖК Метрополіс

Sila

Повідомлення Sila » 16 грудня 2018, 20:49

Не можу зрозуміти питання поверховості. В жодного іншого забудовника не бачив подібної ситуації, і мене особисто це питання турбує, адже воно вже висить в повітрі вже більше року, як почали будувати так і годують обіцянками, що скоро воно буде вирішене, вже перший будинок практично вигнали 22 поверхи, а далі що, будуть чекати якогось міфічного дозволу. Чому немає коментарів на офіційному сайті ЖК щодо цього питання, адже воно турбує багатьох інвесторів як діючих так і існуючих. Кожен менеджер у телефонній розмові викладає свій погляд на цю проблему, хтось каже що однозначно буде вирішене в найближчі дні, хтось каже що незрозуміло коли воно буде вирішене і як, а хтось й взагалі каже що не курсі.
Представники забудовника напишіть чітко і ясно, якого дозволу і коли саме та від кого ви чекаєте щодо кількості поверхів в ЖК Метрополіс?

Selo

Повідомлення Selo » 17 грудня 2018, 09:29

ПОЯНСІТЬ мені чому ціна від досить молодого досить забудовника, в активі якого 2-3 зданих будинки, на такому етапі будівництва –котлован, навіть ще не викопаний котлован у 3-му будинку, просто розчищена ділянка, де навіть не починали копати котлован, на кільцевій дорозі, тобто самісінький край Києва і ціна на той самий 3-ій будинок від 800 доларів, і люди беруть. Я маю не до забудовника питання, а до інвесторів 3-го будинку які масово розкуповують тут квартири - чим вам так подобається тут і що саме, будинок на картинках, довіра до забудовника, місце біля траси на окраїні міста, чи може ще щось чого я не знаю?

Graf

Повідомлення Graf » 19 грудня 2018, 16:37

Selo писав:
17 грудня 2018, 09:29
ПОЯНСІТЬ мені чому ціна від досить молодого досить забудовника, в активі якого 2-3 зданих будинки, на такому етапі будівництва –котлован, навіть ще не викопаний котлован у 3-му будинку, просто розчищена ділянка, де навіть не починали копати котлован, на кільцевій дорозі, тобто самісінький край Києва і ціна на той самий 3-ій будинок від 800 доларів, і люди беруть. Я маю не до забудовника питання, а до інвесторів 3-го будинку які масово розкуповують тут квартири - чим вам так подобається тут і що саме, будинок на картинках, довіра до забудовника, місце біля траси на окраїні міста, чи може ще щось чого я не знаю?
Я думаю кожному своє щось подобається, мені – темпи будівництва, та архітектура цього ЖК, вигляд інших ЖК побудованих цим забудовником.
І до речі зараз саме монтують вже другий кран на будівельному майданчику другої черги будівництва і встановлюють кабіну крана . цікаво дивитись
Вкладення

VegaN

Повідомлення VegaN » 19 грудня 2018, 18:06

Кран монтують то є добре. А може мені хто пояснити продаж на ОЛХ 1-кімнатних квартир в Метрополісі в першій черзі, тоді коли у відділі продаж вже давно немає вільних квартир, і до речі ціна куди нижча ніж останні продавались через відділ продаж. То продають перекупи? І чому така ціна низька? Чи взагалі то якесь шахрайство, і таких оголошень по ціні 900 тис грн декілька – три чи може більше. Ціна однакова у всіх продавців, продавці різні, квартири виставлені на продаж також різні, однакова лише ціна. Що то може бути навіть не уявляю
Вкладення
Оголошення на ОЛХ про продаж 1-к в 1-ій черзі
Оголошення на ОЛХ про продаж 1-к в 1-ій черзі

Fedorovich

Повідомлення Fedorovich » 19 грудня 2018, 19:37

Було зручно для інвесторів і дуже хочеться, щоб офіційний представник ДІМу був на цьому форумі, тому що виникають питання, на які хотілося б отримати відповіді, а не телефонувати кожного разу у відділ продаж

Frik

Повідомлення Frik » 24 грудня 2018, 13:04

Цікава статистика ЛУН і в ЖК Метрополіс де можна бачити зниження вартості квартир. Можливо я не дуже розумію механізм розрахунку і сподіваюсь що саме через появу в продажі квартир у третьому будинку і закінчення вільних у першій черзі така статистика, але як для діючого інвестора така статистика трохи напружує

Kursiv

Повідомлення Kursiv » 26 грудня 2018, 07:41

Ніхто не підкаже які плити будуть в цьому ЖК, тобто буде газ в будинку чи лише електрика і відповідно плити електричні. Не обізнаний щодо ситуації в Києві, чи проводять там газ в новобудовах, бо там де живу всюди газ в будинках, а як з цим ситуація у столиці і саме в Метрополісі?

Sheva

Повідомлення Sheva » 26 грудня 2018, 14:52

Kursiv писав:
26 грудня 2018, 07:41
Ніхто не підкаже які плити будуть в цьому ЖК, тобто буде газ в будинку чи лише електрика і відповідно плити електричні. Не обізнаний щодо ситуації в Києві, чи проводять там газ в новобудовах, бо там де живу всюди газ в будинках, а як з цим ситуація у столиці і саме в Метрополісі?
Зазвичай в будинках де кількість поверхів більше 9 не ставлять газові прилади через обмеження якісь, точно не знаю, але й гадаю що то краще, бо газ – то небезпека при будь-яких сучасних плитах та котлах, все ж електрика в рази біль безпечна, тим більше з новими цінами на газ, взагалі варто подумати про відмову від нього

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 28 грудня 2018, 09:37

Перша свічки має вже 22 поверхи і що далі, зупинка будівництва в очікування міфічного дозволу? Менеджери відділу продаж сумно зітхають у відповідь на питання про те коли буде рішення про поверховість Метрополісу. І така ситуація продовжується вже занадто довго, і що саме дивно офіційно забудовник на своєму сайті не висвітлює це питання, і кожен інвестор може тлумачити на свій розсуд ситуація. Навіщо плодити чутки і не дати офіційне пояснення мені особисто не зрозуміло

Limonad

Повідомлення Limonad » 02 січня 2019, 10:23

Розумію що новий рік і будівельники також люди й хочуть відпочити, але неспокійно якось на душі коли бачиш на камері штиль на будівництві.
Да, сусіди всіх з Новим роком, нехай всі ваші інвестиції будуть вдалими!

7sim

Повідомлення 7sim » 03 січня 2019, 07:57

Ну темпи будівництва у цьому ЖК взагалі вражали, практично без вихідних і перекурів, а зараз видно відпустили на пару днів додому будівельників, адже вони прямо там і живуть у вагончиках, тож хоч на свята побудуть з сім’ями, а потім з новими силами

Fedorovich

Повідомлення Fedorovich » 03 січня 2019, 08:48

Ну така у нас традиція - добре погуляти, аби потім не косячили, а то з перепою можна ого що набудувати

Stratan

Повідомлення Stratan » 04 січня 2019, 21:33

Було б правильним повідомити інвесторів на офіційному сайті ЖК чи на сайті ДІМ про графік роботи не лише відділу продаж, а самого будівництва, я розумію що свята, але поінформованість дає відчуття стабільності, а споглядання через камеру пустого будівельного майданчику не додає оптимізму

Ви переглядаєте гілку форуму: ЖК Метрополіс, вул. Академіка Заболотного, 1. DIM Group

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти