Генератори в ЖК Києва – сварки та скандали

Форум електриків. Питання електромонтажу, електропроводки, заземлення та електробезпеки, обговорення схем розводки кабелів і електрощитів, правила і прийоми при проведенні електромонтажних робіт, освітлювальне обладнання та інші джерела світла, слабкострумові системи
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

Irtof

Повідомлення Irtof » 04 грудня 2022, 21:11

Присутній в декількох групах ЖК у Києві і зараз найгарячіша тема спорів то збір коштів на закупку генераторів і палива для нього. На мій погляд ситуацію люди мало усвідомлюють і хочуть скинувшись по пару тисяч гривень з квартири убезпечити себе від локдауна й мати тепло і воду у своїх квартирах за допомогою генератора. Але варто зазначити для тих же людей що тепло буде лише в разі так би мовити м’якого локдауну, тобто коли буде працювати критична інфраструктура, а варіант повного локдауну взагалі чомусь не розглядають, що на мене дивно. І генератор для насосів, ліфтів – то вимагає дуже великих коштів і зібрати у великої кількості мешканців, думаю не вдасться. А от купити невеличкий генератор і поставити його у подвалі, чи десь в кімнаті для велосипедів, хто де має, і живити ним зарядку для телефонів, чайник з гарячою водою для всіх мешканці, як на мене куди більш практичний і маючий шанс зробити випадок

Oplokit

Повідомлення Oplokit » 05 грудня 2022, 06:22

Ті хто зараз лише думає купити, то вже цієїх зими малоймовірно що встигнуть, або ціни драконівськи. Якщо замовляти з Польщі від виробника то чекати мінімум 2-3 місяці. Ось така ..., малята

Ви переглядаєте гілку форуму: Генератори в ЖК Києва – сварки та скандали

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти