Я відразу попереджаю, що продаю саме цієї фірми товари, тобто упереджений, але хоче не пропонувати зараз купувати, а спробувати розібратись за допомогою широкого загалу чи варто використовувати в своїх електричних щитах вироби саме цієї компанії. До речі в сусідній темі пропоную до критики план свого щита, який буде робити на більшості комплектуючих саме від TOMZN.
Для того щоб зрозуміти чи варто зупинятись на TOMZN необхідно мати статистику, скільки в звичайних умовах українських енергетичних мереж працює той чи інший прилад. Ось і пропонує якщо у вас в щиту стоїть саме TOMZN, то пишіть скільки місяців чи років політ і чи влаштовує, або навпаки два дні поробив і згорів.
Для себе бачу з переваг – найголовніше, ціна. Коли мені говорять про те що які гарантії на китайські вироби – відповідаю, що за такі гроші можна не паритись про гарантію, а купити декілька штук і при гарантійному випадку замінити.
Щодо думки що саме на електриці при ремонті не варто економити – не дуже погоджусь. Так, цілком зрозуміло, що при згорянні кабелю в стіні, замінити буде дуже важко, але в щиті замінити реле, яке вийшло з ладу справа декількох хвилин. Та й багато тестів на тому самому уютубі, про те, що в багатьох випадках TOMZN демонструє цілком гарний рівень виконання й спрацювання, при ціні в рази меншій ніж в інших виробників. Тож питання, навіщо платити більше.
І хочеться дуже, щоб в темі було фото приладу від TOMZN в щиті й опис скільки працює і чи є зауваження до його роботи, тоді можна було б говорити про об’єктивність, бо зараз налетять продавці Зубрів і будуть писати, що китайське все г…
Вироби фірми TOMZN
- Lisik
Скільки людей - стільки і думок буде. На Ютубі бачив досліди, де випробовують і порівнють реле напроуги в тому числі й від Томзн - результати не найкращі, але кращі в рази ніж іменитої Шнейдер при ціні в рази меншій. В мене стоять деяеі реле, діфи - все працює, буде можливість сфоткає щит
- Roman Rudnik
Цікавить «розумне», конкретно чи реле напруги, чи ввідний автомат, у Томзн є просто ввідний автомати з керуванням через вайфай, а у інших китайців бачив декілька в одному там реле напруги, діф і т.д. Но цікавить в першу чергу думка щодо довговічності подібних гаджетів, адже там всякі конденсатори, які висихають з часом. В цілому, на мою думку, щит – це таке що зробив раз і забув на десять-двадцять років, а якщо там будуть ці «розумні» чи не буде потреби лазити в той щит і міняти раз на пару років, те що «перестало працювати». Бо в звичайних автоматах мені здається й немає чому ламатись, а тут не знаю
- TomEL
Не бачу для себе проблеми замінити при потребі реле чи автомат раз на десять років. Купуючи телевізо чи ноутбук ми можемо бути впевненими що вони пропрацюють і не висохнуть конденсатори в них 10 років?, і не обираємо для себе рахувати на счетах бо вони більш надійні ніж калькулятори, тим більше ціни на вироби TOMZN не лякають високим цінником
Ви переглядаєте гілку форуму: Вироби фірми TOMZN
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі