Стіни: повнотіла керамічна цегла 380мм. Цегла покладена досить рівно. Штукатурний шар в основному до 1 см. Місцями менше, місцями трохи більше. Думаю маяки брати 6 мм.
Скажіть будь ласка, чим краще штукатурити стіни?
Полазив по інтернету, нарив наступну інформацію:
Штукатурити краще цементно-піщаним розчином, а ще краще цементно-вапняним.
Але при цьому шар штукатурки не менше 1,5 см. обов'язково повинен бути інакше ... взагалі лякають всякими страшилками.
Вапняна штукатурка дорого і погано нібито. Найгірша адгезія до цегли. Менш міцна і т.д.
Але шар можна робити до 1 мм.
І найголовніше нібито штукатурка обов'язково повинна мати меншу паропрозорість, ніж стіни. Т. е. в моєму випадку підходить штукатурка на основі цементу. Але мені не хочеться робити товстий шар при рівних стінах.
Друзі, дуже потребую Ваших порад.
P. S. Супутнє питання про електрику.
Розвів на стелі, але по стінах поки не пускав. Думаю розвести проводку чи оштукатурити, потім проштробити?
Порадьте чим штукатурити цегляні стіни всередині
Ви переглядаєте гілку форуму: Порадьте чим штукатурити цегляні стіни всередині
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі