Стеля в стилі "Лофт"
лофт, стиль, ремонт, бетон, імітація цегли
- VLsmall
Скоро починати робити ремонт в новобудові. Хочеться щось нестандартного, бо натяжні, гіпсокартон й білий колір набридли. Стиль Лофт, коли стеля лишається після забудовника: монолітна плита лише оброблена черепашками та скрита лаком з дротами для освітлення і це мені так подобається візуально, що варіантів інших не хочу навіть розглядати. Але питання практичності такого стилю, не лише стелі з бетону, а стін з імітацією цегли й т.д. Й дуже хочеться почути думки тих, хто живе в квартирах з ремонтом у стилі Лофт, а якщо ще покажете фото буду дуже вдячний.
- Вкладення
-
- VLsmall
Шукаю приклади готових ремонтів, щоб визначитесь, що саме я хочу. Ось дуже сподобався варіант в оголошенні на ОЛХ - здається квартира. В мене немає такої великої площі, і чи буде приблизно такий ремонт виглядати так само гарно при невеликих площах?
- Вкладення
-
Ви переглядаєте гілку форуму: Стеля в стилі "Лофт"
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі