Війна - де краще жити?

Ринок нерухомості в Україні. Аналітика та прогнози на майбутнє. Вибір та порівняння міст для інвестицій у нерухомість
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

Valerynich

Повідомлення Valerynich » 30 серпня 2024, 09:52

До війни все було більш менш зрозумілим стосовно перспектив цін на нерухомість в різних регіонах. З початком війни все змінилось, ціни ростуть на Заході і все більше людей шукає житло саме в західному регіоні. Найбільш дорогим став Львів, після нього орієнтовно з однаковими цінами йдуть Луцьк, Ужгород, Івано-Франківськ. Тож хочу почути думки стосовно саме цих міст, або, можливо, інших на заході нашої країни з упором не на інвестиційну привабливість, а на вибір міста для комфортного й більш-менш безпечного проживання. Як на мене я би зупинився на Івано-Франківську: порівняно зі Львовом більш низькі ціни, недалеко гори, річки, тихе, спокійне, наскільки це можливо в умовах війни, місто

Andruha

Повідомлення Andruha » 01 вересня 2024, 21:17

Всі акценти на кшталт річки, інфраструктура, так далеко від головного й першочергового правила при виборі житла сьогодні - БЕЗПЕКА. Й найбільш безпечний регіон під час цієї війни - Закарпатська область. Комусь обласний центр до вподоби, в когось грошей не вистачає на обласний є немало невеличких містечок.

LVV

Повідомлення LVV » 03 вересня 2024, 08:55

Варто вибирати нове житло з врахуванням питань безпеки, а в нинішніх умовах в любому регіоні може статись ракетний обстріл, тому я би розглядав новобудови з підземним паркінгом чи коморами, де можна облаштувати місце для перебування під час ракетних атак. А так кожному своє, хтось любить Львів, а комусь не подобаються старі будинки і вузькі вулочки, вмощені бруківкою.

Tetyanko

Повідомлення Tetyanko » 21 вересня 2024, 18:04

Я ось вирішила, що варто розглянути Харків, не як місто для проживання, а як варіант для інвестицій, думала багато хто злякався війни й буде ладен продати за півціни. Така погана я - хотіла нажитись на війні - не сваріть сильно... Але не тут то було - подивіться оголошення, я нічого дешевого у Харкові не знайшла. Можливо погано шукала?

fadeevaroslav
Контактна інформація:

Повідомлення fadeevaroslav » 30 вересня 2024, 12:52

Ситуація в Україні постійно змінюється, тому перед прийняттям будь-якого рішення варто ознайомитися з останніми новинами та рекомендаціями офіційних джерел.

Ви переглядаєте гілку форуму: Війна - де краще жити?

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти