Меблі та техніка: необхідний набір для здачі в довготривалу оренду
- TuzemUn
Цікавить що саме потрібно купити з меблів та побутової техніки у квартиру яку планую здавати в оренду. Квартира в новобудові. Питання щодо доцільності, для прикладу наступного:
Телевізор – в багатьох його вже й вдома немає, і коштує дорого, можуть побити чи вкрасти;
Пральні машинка – думаю що потрібно, бо важка, мало шансів що вкрадуть, і не думаю що у тих хто планує знімати возять свою;
Мікрохвильова піч – під питанням;
Посуд, рушники, білизна на ліжко, вилки, ложки, ножі і інша дрібниця.
Телевізор – в багатьох його вже й вдома немає, і коштує дорого, можуть побити чи вкрасти;
Пральні машинка – думаю що потрібно, бо важка, мало шансів що вкрадуть, і не думаю що у тих хто планує знімати возять свою;
Мікрохвильова піч – під питанням;
Посуд, рушники, білизна на ліжко, вилки, ложки, ножі і інша дрібниця.
- Sdik
Моє бачення критеріїв квартир під оренду. Я знаю про що говорю, і знімав, і здавав, в т.ч. і в якості агента.
1. Ціна
2. Локація-чим ближче до метро-тим краще. Піша доступність рулить.
3. Площа, чим менше - тим краще. Малогабаритна однокімнатна квартира або двушка – оптимальний вибір.
4. Ремонт-чим простіше. тим краще, знімуть першою в мінімалізмі з однотонними стінами в спокійних тонах, ніж наворочене вирви око з стелями-тортами.
5. Побутова техніка (бойлер, стіралка, електро або газова плита з духовкою, холодильник, все, цього достатньо).
6. Меблі - кухонний гарнітур, нехай найдешевший або старенький, або хоча б кухонна поверхня і внизу полки, можна без навісних. Стіл кухонний і пару табуретів. Ліжко з ламелями, матрац - за рахунок орендаря, з його гаманця і списку бажань, нехай забирає з собою, якщо з’їжджає. Ширини 140 см вистачить на двох, універсально. Шафа вбудована або гардероб, стіл в кімнаті і пару сітльців. Комод який-небудь. Прасувальна дошка та праска, сушка (щоб на дверях не сушили).
7. Сантехніка повинна бути в справному стані, плитка не відвалюватися.
Ще на додачу пару каструль і сковорідку, пару стаканів і тарілок еї завадило б, хоч стареньких, хоч з дачі приволокти, обживуться - куплять своє.
Вікна пластик, двері залізні, балкон склити. Ніяких килимів і покривал, постелі. Можна ковдру, якщо є старенька або плед.
1. Ціна
3. Площа, чим менше - тим краще. Малогабаритна однокімнатна квартира або двушка – оптимальний вибір.
4. Ремонт-чим простіше. тим краще, знімуть першою в мінімалізмі з однотонними стінами в спокійних тонах, ніж наворочене вирви око з стелями-тортами.
5. Побутова техніка (бойлер, стіралка, електро або газова плита з духовкою, холодильник, все, цього достатньо).
6. Меблі - кухонний гарнітур, нехай найдешевший або старенький, або хоча б кухонна поверхня і внизу полки, можна без навісних. Стіл кухонний і пару табуретів. Ліжко з ламелями, матрац - за рахунок орендаря, з його гаманця і списку бажань, нехай забирає з собою, якщо з’їжджає. Ширини 140 см вистачить на двох, універсально. Шафа вбудована або гардероб, стіл в кімнаті і пару сітльців. Комод який-небудь. Прасувальна дошка та праска, сушка (щоб на дверях не сушили).
Ще на додачу пару каструль і сковорідку, пару стаканів і тарілок еї завадило б, хоч стареньких, хоч з дачі приволокти, обживуться - куплять своє.
Вікна пластик, двері залізні, балкон склити. Ніяких килимів і покривал, постелі. Можна ковдру, якщо є старенька або плед.
- Василь І
Дійсно згоден з усім. Також думаю варто додати - забрати із квартири свої власні речі. Вивезти старі одяг, поламану побутову техніку і т.д.Sdik писав: ↑18 травня 2019, 13:08Моє бачення критеріїв квартир під оренду. Я знаю про що говорю, і знімав, і здавав, в т.ч. і в якості агента.
1. Ціна
- Joony
Ну если туда не ставить кондишины, посудомойку, встроенную духовку с плитой, кухню на доводчиках хоть и простых, а все реально делать бомж прям, то цена 9 на сегодняшний день ... это так что совсем прямо бюджетно , тогда 4к где-то вкинуть
Но нужно учитывать что и служить этот ремонт будет недолго. Дивану за 5к быстро придёт хана. Скупой платит дважды. Средний ремонт сделал и 15 лет ему ничего не будет
Но нужно учитывать что и служить этот ремонт будет недолго. Дивану за 5к быстро придёт хана. Скупой платит дважды. Средний ремонт сделал и 15 лет ему ничего не будет
- Breg
Арендатор у нас очень балованный. Привыкайте к европейской модели сдачи недвижимости в аренду. Кухня, санузел и всё. Дальше сами. Меня, порой, очень удивляют вопросы потенциальных арендаторов о наличии всякой мелкой техники. Помимо кухни и санузла ставлю кондиционеры, дальше - сами. Ни о каких ТВ, утюгах, чайниках и пылесосах даже речи идти не может. Я о аренде в пределах 18-22к
- Biker
Благодаря некоторым «клиентоориентированным» арендодателям рынок долгосрочной аренды испортят вконец.
Мне недавно одна дамочка на просмотре заявила, что квартира за 20 тыс (это цена, по которой я сдаю) ей по факту обойдётся «в тысячу долларов», потому что я не включил в аренду коммунальные платежи и все, что ей придётся докупить (постельное, посуду, утюг и прочая хрень, которую обычно люди имеют свою и возят с собой).
Так вот, а «за тысячу долларов», по её мнению, «должен быть другой сервис».
Ещё посоветовала мне в ресторан ходить со своей посудой.
Разбаловали клиентов, короче.
Совсем своих денег арендодатели считать не умеют.
Мне недавно одна дамочка на просмотре заявила, что квартира за 20 тыс (это цена, по которой я сдаю) ей по факту обойдётся «в тысячу долларов», потому что я не включил в аренду коммунальные платежи и все, что ей придётся докупить (постельное, посуду, утюг и прочая хрень, которую обычно люди имеют свою и возят с собой).
Так вот, а «за тысячу долларов», по её мнению, «должен быть другой сервис».
Ещё посоветовала мне в ресторан ходить со своей посудой.
Разбаловали клиентов, короче.
Совсем своих денег арендодатели считать не умеют.
- Averin
Можно небольшую ремарку?
До 700$ в квартирах не требуется постельного белья, ложек - вилок и прочего.
От 1000$ арендаторы «балувані». Кроме чайника и микроволновки потребуют посуду на 2 персоны. Сушку для белья (стандартную).
От 2000$ измельчитель в раковине, переходник для индукции, стиральную машинку с сушкой, и тд.
От 3х-можно дальше писать опции.
И это право арендодателя давать эти опции или нет. Конкуренция на уровне 1000+ большая.
До 700$ в квартирах не требуется постельного белья, ложек - вилок и прочего.
От 1000$ арендаторы «балувані». Кроме чайника и микроволновки потребуют посуду на 2 персоны. Сушку для белья (стандартную).
От 2000$ измельчитель в раковине, переходник для индукции, стиральную машинку с сушкой, и тд.
От 3х-можно дальше писать опции.
И это право арендодателя давать эти опции или нет. Конкуренция на уровне 1000+ большая.
- Bindeshwar Sah
Какой комплектации готовить квартиру под аренду - личное дело каждого
- Graviti
По моему мнению постельное белье, подушка это предмет гигиены и должны быть на долгосрочной аренде свои. А еще, что-бы человек чувствовал себя дома, он должен иметь предметы обихода (свою любимую чашку, тарелку...), а по другому это гостиница.
- Taureg
У меня бюджетное жильё, хотя и в новостройках. Где с духовкой, где - нет. Не во всех кондер. Везде стиралка, бойлеры, утепление по периметру изнутри. Достаточно шкафов и гардеробных, очень хорошие спальные места. Дальше - все))) без чайников, посуд И так далее
- katerinaU
Кухонная мебель, холодильник, бойлер, стиральная машина, кондиционер, обогреватель, шкаф коридорный, шкаф в комнате, кровать, интернет
Ершик в туалете и держатель туалетной бумаги, вешалки для полотенец в ванной, полка для шампуня. Карнизы для штор
Ершик в туалете и держатель туалетной бумаги, вешалки для полотенец в ванной, полка для шампуня. Карнизы для штор
Ви переглядаєте гілку форуму: Меблі та техніка: необхідний набір для здачі в довготривалу оренду
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі