Меблі та техніка: необхідний набір для здачі в довготривалу оренду

Все про здачу в оренду квартир в Україні. Оформлення оренди, пошук орендарів та орендаторів
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 22 листопада 2018, 19:45

Цікавить що саме потрібно купити з меблів та побутової техніки у квартиру яку планую здавати в оренду. Квартира в новобудові. Питання щодо доцільності, для прикладу наступного:
Телевізор – в багатьох його вже й вдома немає, і коштує дорого, можуть побити чи вкрасти;
Пральні машинка – думаю що потрібно, бо важка, мало шансів що вкрадуть, і не думаю що у тих хто планує знімати возять свою;
Мікрохвильова піч – під питанням;
Посуд, рушники, білизна на ліжко, вилки, ложки, ножі і інша дрібниця.

Sdik

Повідомлення Sdik » 18 травня 2019, 13:08

Моє бачення критеріїв квартир під оренду. Я знаю про що говорю, і знімав, і здавав, в т.ч. і в якості агента.
1. Ціна
2. Локація-чим ближче до метро-тим краще. Піша доступність рулить.
3. Площа, чим менше - тим краще. Малогабаритна однокімнатна квартира або двушка – оптимальний вибір.
4. Ремонт-чим простіше. тим краще, знімуть першою в мінімалізмі з однотонними стінами в спокійних тонах, ніж наворочене вирви око з стелями-тортами.
5. Побутова техніка (бойлер, стіралка, електро або газова плита з духовкою, холодильник, все, цього достатньо).
6. Меблі - кухонний гарнітур, нехай найдешевший або старенький, або хоча б кухонна поверхня і внизу полки, можна без навісних. Стіл кухонний і пару табуретів. Ліжко з ламелями, матрац - за рахунок орендаря, з його гаманця і списку бажань, нехай забирає з собою, якщо з’їжджає. Ширини 140 см вистачить на двох, універсально. Шафа вбудована або гардероб, стіл в кімнаті і пару сітльців. Комод який-небудь. Прасувальна дошка та праска, сушка (щоб на дверях не сушили).
7. Сантехніка повинна бути в справному стані, плитка не відвалюватися.
Ще на додачу пару каструль і сковорідку, пару стаканів і тарілок еї завадило б, хоч стареньких, хоч з дачі приволокти, обживуться - куплять своє.
Вікна пластик, двері залізні, балкон склити. Ніяких килимів і покривал, постелі. Можна ковдру, якщо є старенька або плед.

Василь І

Повідомлення Василь І » 26 серпня 2019, 19:22

Sdik писав:
18 травня 2019, 13:08
Моє бачення критеріїв квартир під оренду. Я знаю про що говорю, і знімав, і здавав, в т.ч. і в якості агента.
1. Ціна
2. Локація-чим ближче до метро-тим краще. Піша доступність рулить.
3. Площа, чим менше - тим краще. Малогабаритна однокімнатна квартира або двушка – оптимальний вибір.
4. Ремонт-чим простіше. тим краще, знімуть першою в мінімалізмі з однотонними стінами в спокійних тонах, ніж наворочене вирви око з стелями-тортами.
5. Побутова техніка (бойлер, стіралка, електро або газова плита з духовкою, холодильник, все, цього достатньо).
6. Меблі - кухонний гарнітур, нехай найдешевший або старенький, або хоча б кухонна поверхня і внизу полки, можна без навісних. Стіл кухонний і пару табуретів. Ліжко з ламелями, матрац - за рахунок орендаря, з його гаманця і списку бажань, нехай забирає з собою, якщо з’їжджає. Ширини 140 см вистачить на двох, універсально. Шафа вбудована або гардероб, стіл в кімнаті і пару сітльців. Комод який-небудь. Прасувальна дошка та праска, сушка (щоб на дверях не сушили).
7. Сантехніка повинна бути в справному стані, плитка не відвалюватися.
Ще на додачу пару каструль і сковорідку, пару стаканів і тарілок еї завадило б, хоч стареньких, хоч з дачі приволокти, обживуться - куплять своє.
Вікна пластик, двері залізні, балкон склити. Ніяких килимів і покривал, постелі. Можна ковдру, якщо є старенька або плед.
Дійсно згоден з усім. Також думаю варто додати - забрати із квартири свої власні речі. Вивезти старі одяг, поламану побутову техніку і т.д.

Preo

Повідомлення Preo » 05 березня 2021, 07:47

Поделитесь опытом, какую технику покупаете для квартиры под сдачу

Kievlyzn

Повідомлення Kievlyzn » 13 березня 2021, 22:03

И ещё такой момент. Если нет лоджии/балкона стоит ли заморачиваться с машиной для сушки белья в комфорте?

Oleksa

Повідомлення Oleksa » 20 березня 2021, 19:46

Посудомойка должна быть. Я делал квартиру с бюджетным ремонтом под продажу, и то ставил посудомойку. И для всех этот пункт был обязателен. А процентов 40 ещё хотели и тёплые полы🙈 ну по крайней мере спрашивали есть или нет)

Joony

Повідомлення Joony » 13 травня 2021, 20:39

Ну если туда не ставить кондишины, посудомойку, встроенную духовку с плитой, кухню на доводчиках хоть и простых, а все реально делать бомж прям, то цена 9 на сегодняшний день ... это так что совсем прямо бюджетно , тогда 4к где-то вкинуть
Но нужно учитывать что и служить этот ремонт будет недолго. Дивану за 5к быстро придёт хана. Скупой платит дважды. Средний ремонт сделал и 15 лет ему ничего не будет

Breg

Повідомлення Breg » 01 грудня 2021, 14:06

Арендатор у нас очень балованный. Привыкайте к европейской модели сдачи недвижимости в аренду. Кухня, санузел и всё. Дальше сами. Меня, порой, очень удивляют вопросы потенциальных арендаторов о наличии всякой мелкой техники. Помимо кухни и санузла ставлю кондиционеры, дальше - сами. Ни о каких ТВ, утюгах, чайниках и пылесосах даже речи идти не может. Я о аренде в пределах 18-22к

Biker

Повідомлення Biker » 01 грудня 2021, 14:15

Благодаря некоторым «клиентоориентированным» арендодателям рынок долгосрочной аренды испортят вконец.
Мне недавно одна дамочка на просмотре заявила, что квартира за 20 тыс (это цена, по которой я сдаю) ей по факту обойдётся «в тысячу долларов», потому что я не включил в аренду коммунальные платежи и все, что ей придётся докупить (постельное, посуду, утюг и прочая хрень, которую обычно люди имеют свою и возят с собой).
Так вот, а «за тысячу долларов», по её мнению, «должен быть другой сервис».
Ещё посоветовала мне в ресторан ходить со своей посудой.
😂🤪
Разбаловали клиентов, короче.
Совсем своих денег арендодатели считать не умеют.

Averin

Повідомлення Averin » 01 грудня 2021, 15:53

Можно небольшую ремарку?
До 700$ в квартирах не требуется постельного белья, ложек - вилок и прочего.
От 1000$ арендаторы «балувані». Кроме чайника и микроволновки потребуют посуду на 2 персоны. Сушку для белья (стандартную).
От 2000$ измельчитель в раковине, переходник для индукции, стиральную машинку с сушкой, и тд.
От 3х-можно дальше писать опции.
И это право арендодателя давать эти опции или нет. Конкуренция на уровне 1000+ большая.

Bindeshwar Sah

Повідомлення Bindeshwar Sah » 02 грудня 2021, 21:20

Какой комплектации готовить квартиру под аренду - личное дело каждого

Graviti

Повідомлення Graviti » 02 грудня 2021, 21:22

По моему мнению постельное белье, подушка это предмет гигиены и должны быть на долгосрочной аренде свои. А еще, что-бы человек чувствовал себя дома, он должен иметь предметы обихода (свою любимую чашку, тарелку...), а по другому это гостиница.

Taureg

Повідомлення Taureg » 03 грудня 2021, 10:25

У меня бюджетное жильё, хотя и в новостройках. Где с духовкой, где - нет. Не во всех кондер. Везде стиралка, бойлеры, утепление по периметру изнутри. Достаточно шкафов и гардеробных, очень хорошие спальные места. Дальше - все))) без чайников, посуд И так далее

katerinaU

Повідомлення katerinaU » 05 грудня 2021, 20:30

Кухонная мебель, холодильник, бойлер, стиральная машина, кондиционер, обогреватель, шкаф коридорный, шкаф в комнате, кровать, интернет
Ершик в туалете и держатель туалетной бумаги, вешалки для полотенец в ванной, полка для шампуня. Карнизы для штор

Ви переглядаєте гілку форуму: Меблі та техніка: необхідний набір для здачі в довготривалу оренду

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти