Інвестиції в квартиру в Києві чи пригороді?
- TuzemUn
Де більше можна заробити при однакових сумах. Тобто берем для прикладу 50 тис у.о. і вибираємо квартиру в Києві, а в пригороді за ці гроші обираємо дві квартири. І порівнюємо по цінам на оренду на ОЛХ. А може хто має досвід здачі оренди як в Києві так і в пригороді.
- 7sim
Мінімальна нормальна 1-кімнатна з роздільними кухнею і кімнатою в Києві коштує від 27000 $ і це не біля метро. Звідси і ціна оренди близько 400 $. 10% річних виходять, економіку не обдурити.
У передмісті за таку суму можна дві таких взяти і здавати від 200 $ кожну. Теж саме виходить. Все впирається в ремонти. Якщо ремонти максимально здешевити, то вигідно. Я знаю як зробити дешево і сердито.
Думаю, що кілька дешевих квартир будуть надійніше, ніж одна дорожча, Так як може трапиться форс-мажор (наприклад, елементарна заборгованість по внесках), то в цей же час на другій квартирі ймовірно буде все нормально.
Буду поки інвестувати в дешеве передмістя. Сам в передмісті живу, в цілому подобається. Буду шукати орендарів і отримувати досвід. Краще потренуватися і набити всі шишки на мінімальних інвестиціях. Потім завжди можна продати.
У передмісті за таку суму можна дві таких взяти і здавати від 200 $ кожну. Теж саме виходить. Все впирається в ремонти. Якщо ремонти максимально здешевити, то вигідно. Я знаю як зробити дешево і сердито.
Думаю, що кілька дешевих квартир будуть надійніше, ніж одна дорожча, Так як може трапиться форс-мажор (наприклад, елементарна заборгованість по внесках), то в цей же час на другій квартирі ймовірно буде все нормально.
Буду поки інвестувати в дешеве передмістя. Сам в передмісті живу, в цілому подобається. Буду шукати орендарів і отримувати досвід. Краще потренуватися і набити всі шишки на мінімальних інвестиціях. Потім завжди можна продати.
- Firo4
Зараз йде перенасичення ринку оренди. Падіння попиту на тлі зростання пропозиції, в першу чергу, з боку новобудов, хоча і «хрущовки» під здачу в оренду не перестають скуповувати ті хто розчарувався в депозитах. Одночасно попит на оренду падає на очах.
Це відчувається у всіх сегментах, і саме неліквідні варіанти в столиці і в передмісті це б'є в першу чергу. Коли стало 90 покупців на 100 квартир купують з метою здачі оренду, висока ймовірність, що найближчим часом ціна оренди буде й далі лише падати.
Це відчувається у всіх сегментах, і саме неліквідні варіанти в столиці і в передмісті це б'є в першу чергу. Коли стало 90 покупців на 100 квартир купують з метою здачі оренду, висока ймовірність, що найближчим часом ціна оренди буде й далі лише падати.
Ви переглядаєте гілку форуму: Інвестиції в квартиру в Києві чи пригороді?
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі