Стіни в новобудові. Який варіант обробки вибрати?
- TuzemUn
Дано: маленька квартира в новобудові
Які дешеві варіанти обробки стін можливі? Грубо кажучи, під який варіант обробки потрібно проводити менше підготовчих робіт на поштукатуреній стіні? Шпалери? Фарбування? Декоративна цегла? Що буде дешевше?
Заздалегідь дякую за поради
Які дешеві варіанти обробки стін можливі? Грубо кажучи, під який варіант обробки потрібно проводити менше підготовчих робіт на поштукатуреній стіні? Шпалери? Фарбування? Декоративна цегла? Що буде дешевше?
Заздалегідь дякую за поради
- Yevhenia
Вариант выбора с ориентацией исключительно на цену, на мой взгляд, совершенно неправильный. Необходимо ориентироваться на конечный результат, что вы хотите получить. Дешево - обычно не очень хорошо и практично, и тем более помните ведь что скупой сколько раз платит. Может необходимо спрашивать про самый практичный вариант, а не самый дешевый?
- Valery
я короче может чет не понимаю
Но вот возьмем коридоры наши, чет я не осбо вижу трещины на них, вернее вообще не вижу.
Хотя это делали застройщики, явно не с лучшего что есть на рынке, не лучшей краской.
А че там еще говорят, а надо подождать столетие прежде чем штукаратурить стену, а то дом усадка, трещины пойдут. Ну выходит в коридоре они было покрашенные еще до того как мы на ремонт зашли
Еще если сравнить этот момент с Европой и США то ощущение что Украина в сейсмической зоне или тип того, что у нас у трещины идут по стенах. Может это просто ничем необоснованные страшилки?
Но вот возьмем коридоры наши, чет я не осбо вижу трещины на них, вернее вообще не вижу.
Хотя это делали застройщики, явно не с лучшего что есть на рынке, не лучшей краской.
А че там еще говорят, а надо подождать столетие прежде чем штукаратурить стену, а то дом усадка, трещины пойдут. Ну выходит в коридоре они было покрашенные еще до того как мы на ремонт зашли
Еще если сравнить этот момент с Европой и США то ощущение что Украина в сейсмической зоне или тип того, что у нас у трещины идут по стенах. Может это просто ничем необоснованные страшилки?
- Naba
Сужу по своему небольшому опыту крашенных стен - крашенная стена легче чем обои царапается/вминается. После повторной покраски это всё видно. Поэтому в таком случае не только красить а и шпаклевать. И тут уже не факт что легче чем обои переклеить
- Inna
А подскажите плиз, перед поклейкой обоев надо что-то делать с машинной штукатуркой? Есть люди, которые говорят, что мол зашлифовать и так пойдет с какими-нибудь виниловыми-флизелиновыми обоями, а другие говорят типа надо еще шпаклевкой. Кто-то делал или будет делать без шпаклевки? Мне честно говоря, лень ее сушить потом, уже штукатурку сушим, столько мороки, я чето думала,что все будет проще и быстрее)))
- Galaktika
Машинна штукатурка - робиться швидко, а миття машини і залишки цієї штукатурки куди дівають робочі ? Вірно - в унітаз. Тому, хто буде мешкати на нижніх поверхах, подаруйте одразу якусь ковирячку, щоб труби могли шкребти. Ну і якщо ЖЕК буде в курсі вашої штукатурки, то можете розраховувати на геморой.
- Valery
В бочку 200л и отстаивать несколько дней, а тех строителей, кто сразу все сразу в унитаз сливает самих головой в унитаз надо окунать. Потом в мешки остатки гипса выбрасываются
- Elena
я вам скажу так - зробили собі машинну і ні хвилини не пошкодував ... вона по технолгії ще й затирається (замилюється) стіни місцями були іеально гладкі
щодо висихання - про при правильному підході навіть зараз, вже як будуть батареї - думаю за 1 місяць можна висушити ...а за той час можна робити паралельну роботу - чорнову сантехніку, підлоги, монтаж коробок, пайку коробок, влаштування підрозетників, укладку плитки ...
і тільки після того переходити до малярки
щодо висихання - про при правильному підході навіть зараз, вже як будуть батареї - думаю за 1 місяць можна висушити ...а за той час можна робити паралельну роботу - чорнову сантехніку, підлоги, монтаж коробок, пайку коробок, влаштування підрозетників, укладку плитки ...
і тільки після того переходити до малярки
Ви переглядаєте гілку форуму: Стіни в новобудові. Який варіант обробки вибрати?
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі