Запити на пошук інформації (дозвільної документації) про житлові комплекси в Києві та регіонах

Все що стосується роботи форуму. Ваші пропозиції та побажання, бачення та думки стосовно розвитку форуму можете висловлювати саме в цьому розділі
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

gitlo.in.ua
Site Admin

Повідомлення gitlo.in.ua » 17 лютого 2019, 07:41

Наша команда має певний досвід роботи в мережі, пов’язаної з пошуком інформації про забудовників та житлові комплекси. Інформації самої різної, від дозвільних документів, до якості будівництва та відгуків про той чи інший ЖК. Далеко не кожен потенційний інвестор може знайти потрібну інформацію про житловий комплекс, куди він планує інвестувати. Тому ця тема відкрита для запиту на пошук інформації про ЖК. Так само можна тут залишати й пропозиції щодо житлових комплексів, про які ви гадаєте варто відкрити тему для обговорення на нашому форумі.

Olimp

Повідомлення Olimp » 04 червня 2019, 19:49

Похоже я буду первым, который хочет воспользоваться предложенной вами услугой, ув. Рассматриваю варианты инвестировать в Одессу и заинтересовал ЖК Costa fontana. Строит КГС – надежней застройщика в Украине не найти (это моя точка зрения), но с этим объектом явно не сложилось у КГС. Просрочка со сдачей уже более 2 лет, такого по другим объектам КГС я не встречал, и на сегодня ЖК вроде как и построен полностью, но в эксплуатацию так и не принят. Хотелось бы узнать про судьбу и побольше фактов про ЖК Costa fontana. Заранее спасибо, буду признателен за информацию по этому ЖК.

Odesit

Повідомлення Odesit » 01 березня 2020, 12:27

А меня заинтересовал объект, про который нет нигде информации, ни на ЛУН, ни где бы то ни было. Хотя уже есть разрешение ГАСИ на проведение строительных работ ОД 112200161425 от января сего года, по недавно присвоенному адресу м. Одеса, ул. Радостная (укр. Радісна), 29, земельному участку под номером 5123755800:00:003:0034. Также есть Одесского горсовета про утверждение проекта землеустройства нескольких участков, находящихся во владении ТОВ «Офис на Владимирской» и имеющих следующие адреса: Радісна, 37-А, Радісна, 39, Радісна, 35-Б, Радісна, 29, Радісна, 33. Место там сейчас пустырь и есть где разгуляться, скорее всего планируется что то масштабное, но пока это вся информация что я нашел, может плохо искал

gitlo.in.ua
Site Admin

Повідомлення gitlo.in.ua » 10 серпня 2020, 12:38

Інформація про даний об'єкт під названою ЖК Простір на Радісній на сторінці

Ви переглядаєте гілку форуму: Запити на пошук інформації (дозвільної документації) про житлові комплекси в Києві та регіонах

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти