Доброго всім дня. Хочеться розповісти про плани щодо розвитку та майбутнього форуму інвесторів. Сам форум задумувався як альтернатива іншому досить відомому про нерухомість, де можуть спілкуватись інвестори, які планують, або вже купили квартиру для здачі в оренду або власного проживання. На мій погляд, погано коли на ринку є монополія. І на сьогодні в Україні фактично один форум для спілкування інвесторів, який має досить багато обмежень, саме через те що він і є монополістом. Тому ми з вами тут.
Буду вдячний за любі зауваження та пропозиції щодо розвитку форуму і бачення щодо його майбутнього.
А поки власне хочу запропонувати й обговорити ще одну перспективу щодо розміщення оголошень про здачу в оренду, або продаж квартир на форумі. Таких сервісів в Україні вистачає, але на мій погляд, на всіх подібних майданчиках дуже багато оголошень від ріелторів. Тож думка розміщувати оголошення, для прикладу про здачу в оренду квартири чи будинку, лише від власника, з документальним підтвердженням того що саме власник хоче розмістити оголошення. Адже для тих хто хоче зняти досить складно знайти дійсно оголошення від власника, більшість всіх оголошень публікують саме ріелтори. Тож поки гадаю в який спосіб перевіряти що саме власник хоче розмістити оголошення. Буду вдячний всім за пропозиції та думки з цього приводу.
Думки щодо розвитку форуму
- gitlo.in.ua
- Site Admin
Час вносить свої корективи в роботу форуму й ми йдемо далі, розвиваючись, та спрямовуючи наші зусилля на пошук інформації про житлові комплекси, які будуються в Україні. Тим самим, на нашу думку, ми полегшуємо потенційним інвесторам перевірку документації стосовно окремих ЖК.
Також гадаю, що варто трохи розповісти про власника форуму, тобто про мене.
Отже, я не ріелтор, я купую квартири з метою перепродати, або здати в оренду. Купую лише в новобудовах. Для того щоб було легше вибрати цікавий, а точніше перспективний ЖК й було прийняте рішення про створення даного форуму. Це особисто для мене цікаво, й як я вважаю, буде корисним для тих, хто так само шукає варіанти для інвестицій, ну і певно має що інвестувати. В моєму баченні форум – це обговорення законності будівництва, та перспектив для інвестування у кожному конкретному випадку. До речі в Україні, щось є подібне – сайт, який збирає інформацію з відкритих джерел про ЖК та продає її інвесторам. Власник сайту запевняє що на пошук такої інформації варто потратити купу часу, а він пропонує вже готову за гроші, й не дуже велику суму. Я же роблю фактично те саме для широкого загалу і цілком безкоштовно. Буду радий якщо хтось захоче попрацювати волонтером, та допомогти у розвитку форуму, шукаючи інформацію про ЖК та викладаючи її на форумі. Тим самим є можливість знайти однодумців, допомогти іншим інвесторам не потрапити в ситуацію з довгобудом та знайти оптимальні варіанти для подальших інвестицій.
Ось так трохи розрізнено, але своїми словами про моє бачення на сьогодні ідеї форуму та його перспектив. Буду вдячний за зауваження, пропозиції, критику…
Також гадаю, що варто трохи розповісти про власника форуму, тобто про мене.
Отже, я не ріелтор, я купую квартири з метою перепродати, або здати в оренду. Купую лише в новобудовах. Для того щоб було легше вибрати цікавий, а точніше перспективний ЖК й було прийняте рішення про створення даного форуму. Це особисто для мене цікаво, й як я вважаю, буде корисним для тих, хто так само шукає варіанти для інвестицій, ну і певно має що інвестувати. В моєму баченні форум – це обговорення законності будівництва, та перспектив для інвестування у кожному конкретному випадку. До речі в Україні, щось є подібне – сайт, який збирає інформацію з відкритих джерел про ЖК та продає її інвесторам. Власник сайту запевняє що на пошук такої інформації варто потратити купу часу, а він пропонує вже готову за гроші, й не дуже велику суму. Я же роблю фактично те саме для широкого загалу і цілком безкоштовно. Буду радий якщо хтось захоче попрацювати волонтером, та допомогти у розвитку форуму, шукаючи інформацію про ЖК та викладаючи її на форумі. Тим самим є можливість знайти однодумців, допомогти іншим інвесторам не потрапити в ситуацію з довгобудом та знайти оптимальні варіанти для подальших інвестицій.
Ось так трохи розрізнено, але своїми словами про моє бачення на сьогодні ідеї форуму та його перспектив. Буду вдячний за зауваження, пропозиції, критику…
- KLO
Для розвитку чи то форуму, чи будь-якого стартапу потрібно мати джерело фінансування, і дивлячись на ваш форум, пан адміністратор, я не дуже уявляю те джерело, а саме з цього потрібно починати, бо на ентузіастах далеко не уїдеш, якщо й будеш трохи їхати то недалеко й недовго
- Krugosvetka
Я бы посоветовал в первое сообщение про каждый ЖК добавлять ссылки на группы в социальных сетях и официальные странички ЖК в сетях, думаю, каждый инвестор хочет почитать отзывы реальных людей не только на данном форуме, а и на других ресурсах, а сейчас социальными сетями пользуется практически каждый
- gitlo.in.ua
- Site Admin
Дякуємо за пораду, візьмемо до увагиKrugosvetka писав: ↑04 січня 2021, 10:37Я бы посоветовал в первое сообщение про каждый ЖК добавлять ссылки на группы в социальных сетях и официальные странички ЖК в сетях, думаю, каждый инвестор хочет почитать отзывы реальных людей не только на данном форуме, а и на других ресурсах, а сейчас социальными сетями пользуется практически каждый
Ви переглядаєте гілку форуму: Думки щодо розвитку форуму
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі