ЖК PANORAMA (ПАНОРАМА). Луцьк, вул. Стрілецька,6

Обговорення новобудов в Луцьку та Волинській області (новостройки Луцка). Моніторинг та відгуки про будівництво і роботу забудовників.
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

gitlo.in.ua
Site Admin

Повідомлення gitlo.in.ua » 11 березня 2019, 22:34

Адреса новобудови: Луцьк, вул. Стрілецька,6. Клас житла: еліт. Заявлене введення в експлуатацію: 4 кв. 2020.

Хто будує:
Замовник: Обслуговуючий кооператив "ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНИЙ КООПЕРАТИВ "ВЕСТ", код ЄДРПОУ 41960125
Генпідрядник: ТОВ "Група Техсервіс", код ЄДРПОУ 40019242
Девелопер: Невідомо

Характеристики новобудови: 1 будинок (10 поверхів). Технологія будівництва монолітно-каркасна.

Ціна за квадрат: невідомо

Переваги: PANORAMA - елітний житловий комплекс, який розташований у «тихому» центрі міста – за адресою Стрілецька, 6. Будинок знаходиться на відстані від шумних доріг, але водночас в 10 хв, від центру міста. Застосовані в будівництві сучасні, енергозберігаючі, екологічно чисті матеріали – це Ваша безпека і наша турбота! Наші проектанти передбачили найменші дрібниці, важливі для жителів житлового комплексу, продумані і різноманітні планування, сучасний паркінг, зелений та затишний внутрішній двір, упорядковану територію з дитячим та спортивним майданчиками, а головне – високий рівень захисту та безпеки мешканців.

Дозвільні документи:
Spoiler
Документи на земельну ділянку
Витяг з реєстру прав власності (інформаційна довідка) 129233953 від 12.12.2018, кадастровий номер 0710100000:22:208:0031, площа 0,9822 га.
Витяг з реєстру прав власност
Містобудівні умови та обмеження
Нове будівництво багатоквартирних житлових будинків із вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями комерційного та громадського призначення на вул. Стрілецька, 6 в м. Луцьку.
Документи на будівництво
Дозвіл на виконання будівельних робіт ІУ 113190522008 від 21.02.2019 р.
Дозвіл на виконання будівельних робіт ІУ 113190522008 від 21.02.2019 р.
Схеми фінансування: Невідомо

Контактний телефон: 032 294 92 98

Сайт ЖК PANORAMA
Скріншот головної сторінки ЖК PANORAMA
Скріншот головної сторінки ЖК PANORAMA
Візуалізація ЖК Панорама

gitlo.in.ua
Site Admin

Повідомлення gitlo.in.ua » 01 травня 2019, 21:35

Фотозвіт з будівництва ЖК Панорама станом на 17.04.2019 р.
Ми не зупиняємось! З кожним днем все блище до мети! І хочемо поділитися наступними новинами:
1. Завершили заливку ростверків.
2. На завершальному етапі заливка колон.
3. Триває заливка вхідної групи.
Вкладення

Duck

Повідомлення Duck » 02 травня 2019, 07:39

Перший будинок у Луцьку компанії забудовника Група Техсервіс, який неодноразово міняв свою назву вийшов не дуже вдалим, але наразі з горем пополам його все ж здали, а як буде з ЖК з помпезною назвою Панорама покаже час

Svetiia

Повідомлення Svetiia » 28 травня 2019, 14:59

Ми молода сім'я придбали квартиру у Сімейній фортеці близько одного року тому, ще на стадії будівництва. На той момент я була вагітна, заселились ми ще до народження дитини. Зараз нашому сину чотири місяці, і я щодня по декілька годин гуляю з ним на дворі. І хочу зауважити що двір нашого будинку достатньо великий та зручний для прогулянок коляскою. І що важливо по дорозі не їздять часто автомобілі, тобто тихо та затишно, а по асфальтованій дорозі можна прогулятися майже до самого лісу який тут неподалік. Тому для мене, мами у декреті, тут дуже круто. У нас уже з'явилися й сусіди, також з маленькими дітками, компанія зібралась хороша) До речі тут на території одного разу мене чоловік навіть навчав кермувати))) в мене чомусь ще не зовсім виходить, але місця вистачило для моїх маневрів.

Kateryna.lutsk

Повідомлення Kateryna.lutsk » 11 червня 2019, 14:59

Купували квартиру в даного забудовника у ЖК Luceoria. Дуже задоволені усім, починаючи від менеджерів і до робіт які були виконані у квартирі. Нещодавно ми стали власниками ще однієї квартири у цього ж забудовника але у ЖК Панорама. У них багато хороших планувань. Вибрали саме те, про що так давно мріяли. Завжди спостерігаємо за будівництвом, яке відбувається дуже активно. Радимо усім!!!

Vik

Повідомлення Vik » 11 червня 2019, 15:20

Незнаю як інші об’єкти забудовника, але особисто я і моя сім’я дуже задоволені. Не так давно, придбали квартиру в ЖК Панорама і неналюбуємось, будівництво активно ведеться і ми постійно за цим спостерігаємо. Лояльно віднеслися до нашої ситуації, та запропонували найвигіднішу ціну серед інших забудовників. Привітний колектив, які враховують усі наші побажання.Можливо як не місцевому забудовнику, мали різні труднощі, але наразі можу впевнено сказати, що надійний забудовник.Раджу всім!

Mental

Повідомлення Mental » 19 жовтня 2019, 11:01

Таке враження, що самі собі пишуть коментарі на форумі. Забудовник економить на всьому. Знаючи, скільки він платить за виконані роботи підрядникам і що матеріали використовуються самі дешеві, то там все мабуть тримається на соплях. Купуючи квартиру, хочеться знати, що твій дім - твоя фортеця, а не корбка сумнівної якості.

Jiuty

Повідомлення Jiuty » 19 жовтня 2019, 17:27

Mental писав:
19 жовтня 2019, 11:01
Таке враження, що самі собі пишуть коментарі на форумі. Забудовник економить на всьому. Знаючи, скільки він платить за виконані роботи підрядникам і що матеріали використовуються самі дешеві, то там все мабуть тримається на соплях. Купуючи квартиру, хочеться знати, що твій дім - твоя фортеця, а не корбка сумнівної якості.
Певно забудовник платить таким писакам, які хвалять його ЖК, бо виходить як в тій приказці, не похвалиш себе сам, той ніхто не похвалить. Бо й хвалити насправді немає за що, там хтось пише, що купив квартиру у цього забудовника в іншому ЖК у Луцьку, але не пише що той ЖК Luceoria здавали більше 2 років, обіцяли у 16 здати, а здали лише цього і до речі шукав про інші ЖК цього забудовника в інших містах, там також далеко не все гаразд. Так що сподіватись, що саме з Панорамою все вийде файно не варто, тому потрібно наймати писак щоб пропіарити

Ви переглядаєте гілку форуму: ЖК PANORAMA (ПАНОРАМА). Луцьк, вул. Стрілецька,6

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти