Зіткнувся з ситуацією. Приходить дівчина дивиться квартиру для сім'ї з трьох осіб, все подобається, пропонує заставу. Я прошу підтвердити дві речі: дохід і дати адресу попереднього місця проживання і телефон господині, щоб перевірити чи були проблеми. Моє прохання викликає замішання і подив. Я пояснюю, щоб використовувати рік об'єкт вартістю мільйон грн рік, потрібно розповісти трохи про себе і показати що ти адекват, можеш і хочеш платити вчасно, що не змарнуєш квартиру. Все одно зустрічаю нерозуміння і замішання.
Реалтор дістає контракт. В її варіанті контракту, який підписується на рік є пункт що розірвати його можна з будь-якої причини повідомивши іншу сторону за місяць. "У чому тоді сенс підписувати на рік", - питаю я? Адже це, по суті, помісячна оренда. Відповідь: "Так прийнято".
У кого який досвід в даному питанні? Як ви перевіряєте потенційних квартирантів? Якщо знімаєте, про що запитували господарі перед здачею? Чи є пункт про дострокове розірвання з ініціативи квартиранта?
Як перевірити потенційних квартирантів?
Ви переглядаєте гілку форуму: Як перевірити потенційних квартирантів?
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі