Електрична тепла підлога у ванній

Чи варто робити теплу підлогу у ванній кімнаті, наскільки це безпечно?

Форум електриків. Питання електромонтажу, електропроводки, заземлення та електробезпеки, обговорення схем розводки кабелів і електрощитів, правила і прийоми при проведенні електромонтажних робіт, освітлювальне обладнання та інші джерела світла, слабкострумові системи
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

Sidir

Повідомлення Sidir » 18 жовтня 2018, 20:50

знавці, підкажіть яку вибрати електричну теплу підлогу у ванній? так щоб струмом не вбило і простота монтажу, бажано в плитковий клей.
питання досить термінове завтра будуть стяжку у ванній робити, а я поки в роздумах ... і взагалі лячно трохи якось ... електричні дроти на мокрій підлозі і тут я такий весь вологий виходжу із душа

Stratan

Повідомлення Stratan » 01 травня 2019, 12:11

Як вирішили своє питання, закладали теплу підлогу чи передумали? Якщо закладали то як працює, э якісь нарыкання?

Maestro

Повідомлення Maestro » 15 березня 2020, 17:05

Не понимаю зачем она в ванной? Туда мы заходим 1-2 раза в день... смысл тратить деньги.. ладно детская или спальня..

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 15 березня 2020, 17:14

Сенс тратити гроші в тому, що ванна – найбільш вологе приміщення в квартирі, і навіть якщо саме ви туди заходите 2 рази на день, рушники й все інше завжди будуть вологі й т.д. Я за теплу підлогу саме у ванній однозначно. І коштує то взагалі копійки, той самий карбоновий кабель на ванну потрібно максимум метрів 30

Finansist

Повідомлення Finansist » 25 січня 2021, 21:17

Погоджусь що тепла підлога в ванній - дуже корисна й приємна річ

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 25 січня 2021, 21:22

Тут питання безпеки, й гадаю йому варто приділити увагу, адже дійсно ванна кімната - волога й електрична підлога несе підвищену небезпеку. Гадаю потрібно підключати теплу підлогу через спеціальний діфавтомат, який зменшить ризики ураження струмом

Frik

Повідомлення Frik » 25 січня 2021, 21:27

Шо то за штука "діфавтомат"?

Qw Wq

Повідомлення Qw Wq » 17 грудня 2021, 13:11

У нас плитка всюди, крім спальні (коридор, кухня, ванна, балкон).
Для мене у ванній це принципово) Вартість невелика, але ж як приємно ставати босими ногами на тепленьке)
А на балконі - щоб там комфортно було знаходитись і не мерзнути (там планую організувати прасування).
В кухню не ставимо, бо там батарея, і повно приладів від яких і так тепло.
В коридорі меблі, і в принципі там ніхто стояти не буде, це прохідне приміщення, тому теж не ставимо.
Сподіваюсь, що ситуація з опаленням зміниться, і я про таке рішення не пошкодую)

Ви переглядаєте гілку форуму: Електрична тепла підлога у ванній

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти