Вибір терморегулятора з Китаю для газового котла з керуванням через WI-FI

Форум електриків. Питання електромонтажу, електропроводки, заземлення та електробезпеки, обговорення схем розводки кабелів і електрощитів, правила і прийоми при проведенні електромонтажних робіт, освітлювальне обладнання та інші джерела світла, слабкострумові системи
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 19 жовтня 2018, 09:29

Вже скоро починати ремонт в новобудові де квартиру здають з газовим котлом і розведеним опаленням, лише шукаю терморегулятор чи термостат, не знаю як правильніше називати оту штуку. В українських інтернет-магазинах ціни надто високі в порівнянні з китайським aliexpres, тож шукаю саме там, тим більш вже купив там подібний лише для керування теплою підлогою. Ще не монтував але перевірив його роботу – все працює, можна керувати через WI-FI і дистанційно переглядати температуру, а також заблокувати керування термостатом безпосередньо на місці. Тобто у пріоритеті саме керування через мобільний додаток.
Поки зупинився на 2 моделях терморегуляторів - BEOK BOT-313 та MJZM BGL-002
Той що BEOK не має сенсорного керування, але й коштує дешевше, й до того ж подібний в мене вже для електричної теплої підлоги, тобто буде легше розібратись та налаштувати програмне забезпечення, воно однакове.
BEOK BOT-313
BEOK BOT-313
BEOK BOT-313
BEOK BOT-313
BEOK BOT-313
BEOK BOT-313
Другий, MJZM – має сенсорне керування, та й ніби то хочеться спробувати щось нове, щоб вияснити що більш зручне у використанні. Але кажуть не шукай добра від добра. Якщо чесно то більше й не знайшов, або досить суттєво дорожче, а функції виконують ті самі. Тож буду вдячний відгукам, якщо хтось користувався саме тими терморегуляторами, або подібними і має досвід.
MJZM BGL-002
MJZM BGL-002

Sidir

Повідомлення Sidir » 19 жовтня 2018, 12:25

Не думаю що їх масово купують, тому відгуків ви більше за все не знайдете, в кращому випадку може хто зняв налаштування та розпакування. А так ті хто хоче купити дешево зазвичай мусять ризикувати, ось у вас є можливість протестувати, так би мовити, в бойових умовах, обраний вами терморегулятор і розповісти на форумі свої враження про його роботу, зручність та надійність.

gitlo.in.ua
Site Admin

Повідомлення gitlo.in.ua » 19 жовтня 2018, 12:29

В мене зараз стоїть польський Auraton 2025 RTH, працює відмінно, зручний та легкий в налаштуваннях, він бездротовий, тобто можна керувати температурою в любій кімнаті, але не має функції управління через WI-FI, зате від надійного поставника, бо вже був гарантійний випадок, за тиждень прислали новий. У випадку з китайським про гарантію можна лише мріяти

Fedorovich

Повідомлення Fedorovich » 26 жовтня 2018, 15:41

Як на мене то терморегулятор для газового котла то не тим пристроєм на якому варто економити, по перше – це небезпечно, все що стосується опалення та газу повинно бути в першу чергу вкрай надійним, а по-друге не боїтесь підключивши той самий терморегулятор спалити свого котла, який коштує недешево?

Limonchik

Повідомлення Limonchik » 28 жовтня 2018, 07:09

Fedorovich писав:
26 жовтня 2018, 15:41
Як на мене то терморегулятор для газового котла то не тим пристроєм на якому варто економити, по перше – це небезпечно, все що стосується опалення та газу повинно бути в першу чергу вкрай надійним, а по-друге не боїтесь підключивши той самий терморегулятор спалити свого котла, який коштує недешево?
Ось існує думка що товари зроблені в Китаї чимось поступаються виготовленим в інших країнах. В Китаї давно купує, на Аліекспрес здебільшого і можу констатувати що в більшості випадків там можна купити значно дешевше і нічим не гріші а часом й кращі речі. Той самий терморегулятор в мене стоїть саме для газового котла з Китаю, правда без керування по вай-фай, але всі свої заявлені функції виконує вже 2 зими, легко програмувати і ніяких відхилень у роботі не було виявлено. Керує котлом дистанційно, тобто терморегулятор в спальні, і через повітря передає на прийомник, який під’єднаний до самого котла команди – зручно дуже.

Sirop

Повідомлення Sirop » 28 жовтня 2018, 17:42

В мене працює схожий терморегулятор називається Seesii для електричної підлоги, замовляв на Аліекспрес. В цілому задоволений, але керування по Wi-Fi я би не назвав зручним, зайти можна на керування терморегулятором не завжди з першого разу, і буває зв’язок губиться. В двох словах: працює, але частенько немає взагалі можливості переглянути температуру і керувати через Wi-Fi, а на місці все без будь-яких недоліків, можливо обновлять програмне забезпечення, бо те що зараз працює не дуже

Mag

Повідомлення Mag » 18 листопада 2018, 21:25

Я собі встановив термостат для теплої підлоги Ауратон 3000 програмований. Користуюся четвертий рік, працює справно, надійний термостат, а гарантія на виріб 3 роки, європейський виробник, не пам'ятаю точно яка країна. Кращий варіант для користувача, щоб можна було ставити температуру повітря і щоб був датчик у підлозі

Firo4

Повідомлення Firo4 » 29 листопада 2018, 16:19

В мене MJZM BGL-002, теоретично – можна миритись, заявлене виконує – можна знаходячись в іншому кінці міста керувати температурою вдома, але не дуже вдалий екран, мутний й погано видно, але в цілому він потрібен фактично лише коли налаштовуєш. За таку ціну нормальний терморегулятор, зірок з неба не хапає, але виконує те для чого він зібраний

Hirto8

Повідомлення Hirto8 » 29 квітня 2019, 09:53

В мене котел забудовник ставив і якщо не помиляюсь то марка котла VIESSMANN VITOPEND 100, дивися трохи інструкції й чесно кажучи взагалі не зрозумів чи можна до нього підключати термостат, бо ніби в самому котлі вже є можливість запрограмувати підтримувати в приміщенні задану температуру, хочеться підключити терморегулятор саме з можливістю керувати через інтернет

TuzemUn

Повідомлення TuzemUn » 29 квітня 2019, 12:40

Впевнений, що до любого сучасного котла можна підключити зовнішній терморегулятор, й не важливо чи є в ньому вже програмно реалізований. Принцип дії терморегулятора розмикання контактів, які дають команду на включення котла

Rumun

Повідомлення Rumun » 28 грудня 2020, 07:59

Hirto8 писав:
29 квітня 2019, 09:53
В мене котел забудовник ставив і якщо не помиляюсь то марка котла VIESSMANN VITOPEND 100, дивися трохи інструкції й чесно кажучи взагалі не зрозумів чи можна до нього підключати термостат, бо ніби в самому котлі вже є можливість запрограмувати підтримувати в приміщенні задану температуру, хочеться підключити терморегулятор саме з можливістю керувати через інтернет
Підключили терморегулятор? Якщо ні то можу розповісти, бо сам маю VIESSMANN VITOPEND 100 і підключав самостійно – нічого складного, тільки довго думав як передню частину з котла зняти, знімається вся передня частина, а держать її всього два гвинтики зверху

Valery

Повідомлення Valery » 18 січня 2021, 20:43

В мене відмінно працює вже не один рік MOES з Аліекспрес, який у нас також продається під різними назвами на кшталт Heat Plus, In-Therm чи ще якось, а начинка однаковісінька і робиться все то у Китаю

SJloki

Повідомлення SJloki » 21 січня 2021, 09:29

BEOK известная китайская компания, продукция которой заслуживает уважения при относительно низкой цене для такого качества. Терморегулятор на газовом котле работает уже вторую зиму и за все время один раз подвис был после того как пропало электричество, пришлось просто с розетки вынуть и снова включить и он сам определился и появился в сети.

Faradey27

Повідомлення Faradey27 » 16 жовтня 2021, 18:18

У меня сейчас пришёл, буду ставить вот такой как на фото, выглядит очень симпатично, передняя панель как зеркало, и есть варианты на 16 А и на 25. Проверял - работает и легко находит сеть, впечатления самые лучшие, китайцы научились делать качественно
Вкладення

Poster

Повідомлення Poster » 20 вересня 2022, 06:52

Ранее заказывал терморегуляторы фирмы MoesHouse и сейчас заказал её тоже новинку вот такую симпатичную
Вкладення

Ви переглядаєте гілку форуму: Вибір терморегулятора з Китаю для газового котла з керуванням через WI-FI

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти