Вибір міжкімнатних дверей. Відгуки про матеріали і виробників
- NatalKa
Виникла проблема вибору міжкімнатних дверей. Пропозицій багато, на чому зупинитися навіть і не знаю. Сподобалися моделі шпонованих МДФ-дверей, але чула, що масив більш екологічний. Правда ціна у них дуже кусається. Хто-небудь стикався з МДФ дверима? Довговічні вони, як в експлуатації, чи варто переплачувати за масив?
- TuzemUn
Є ряд питань.
1. Двері діляться на розсувні і стулчасті (1 і 2). Яких виробників порекомендуєте - обох типів?
2. Стулчасті двері є як порожні усередині, так і цілісні (повністю дерев'яні). Який тип порекомендуєте?
3. Яка зазвичай гарантія дається - к-ть років?
1. Двері діляться на розсувні і стулчасті (1 і 2). Яких виробників порекомендуєте - обох типів?
2. Стулчасті двері є як порожні усередині, так і цілісні (повністю дерев'яні). Який тип порекомендуєте?
3. Яка зазвичай гарантія дається - к-ть років?
- Kolyan
Розрекламований український виробник Папа Карло не відповідає якість ціні. Двері криві, перепад до 4 мм на полотні вважається нормою. Різний тон фарбування: відтінок коробки відрізняється від полотна, лиштви та плінтуса. Зрозуміло, що всі елементи мають свій неповторний відтінок, тому не ведіться на їх нібито комплектні плінтуса за космічну ціну. Ущільнювач чіпляє коробку при відкриванні, магнітні засувки гучні. На всі претензії мені відповіли, що це не брак, а межах норми. Єдине, що порадувало - шумоізоляція. Середньої якості двері за дорогою ціною.
- Toman
Нікому не рекомендую брати двері виробництва ПАПА КАРЛО. Ставлення до клієнта просто дивує що таке ще десь є. Двері привезли не в повній комплектації, після цього чекаю вже 2 місяці коли приїдуть і закінчать роботу. Вже 3-й тиждень обіцяють що зроблять "завтра-післязавтра", менеджери взагалі впали на мороз і не беруть трубку. За фактом хлопці забрали всю оплату на перед, роботу не зробили, і зараз вже набрали нових замовлень. Не повторюйте моєї помилки якщо хочете зберегти час і нерви!
- UUU
Ставив собі двері від Папи Карло. Як на мене так занадто дорого за пресований картон... Стоять вже 3 роки, нарікань немає. Але по такій ціні очікував щось більшого, а так звичайні двері, які довго очікувати і які коштують занадто дорого, у інших виробників ціни куди біль поблажливі при тій самій якості
- Silikon
Я якийсь час підробляв установкою дверей, включаючи міжкімнатні. Чесно кажучи, люди стільки неякісних дверей замовляють, що диву даєшся! Зрозуміло, що в кімнату не обов'язково ставити супер товсті двері з дорогого матеріалу, але найдешевші - теж не варіант. Їх поки поставиш і відрегулюєш, здуріти можна. Не двері, а картон! Зрозуміло, що продавець пропонує різні двері, і стверджує, що і найдешевші нормально прослужать, але логіка то повинна підказувати, що ціна не зі стелі береться і коштувати дешевше 5 тис нормальні двері не можуть.
- Yuliia Zaichyk
кто ставил себе двери скрытого монтажа Secret Doors поделитесь отзывами, спасибо
- Roman Rudnik
Смотря на какой ценовой сегмент вы рассчитываете. Все магазины дверей сотрудничают с одними и теми же производителями. Я выбрал двери крашенный мдф фабрики Омега (Белая церковь), ничуть не хуже Папы Карло. Выглядят отлично. У этой же марки взяли 1 дверь скрытого монтажа.
- Resdit
Ми брали виробника Омега - в Білій Церкві здається роблять - питань по якості немає абсолютно і продавець порадив саме цього виробника по параметру ціна-якість, ми прислухались і не шкодуємо. Модель Lines F5 white, за 2 двері з комплектом коробка, добірні планки, лиштва вийшло 24 тис. двері мають фрезерування та фарбовані.
Ви переглядаєте гілку форуму: Вибір міжкімнатних дверей. Відгуки про матеріали і виробників
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі