Нужен ли кондиционер в квартире на море
- Kotok
Всю жизнь живу без кондиционера и сейчас купив квартиру на море и планируя начинать делать ремонт задумался насколько необходим кондиционер. Какое-то у меня предвзятое к нему отношение, да и, честно говоря, жаба давит и жалко денег и времени на его установку. Квартира не только для себя чтобы приезжать, а и по возможности немного сдавать чтобы себя хоть окупала, имею ввиду коммунальные услуги, так вот приезжим обязательно наличие кондиционера? Насколько эта техника необходима? И сильно в цене проседает квартира без кондиционера при сдаче посуточно?
- Hyston
На морі певно потрібен кондиціонер, адже там клімат дуже гарячий, а ось в мене подібне питання чи потрібен кондиціонер в Києві в квартирі під здачу в оренду, в комплексі вже ставлять корзини під кондиціонери ось і думаю, сам ніколи не жив з ним, бо в будинку він здається зайвий, завжди є кімната, де прохолодно влітку
- Vovka
Великої різниці на вартість оренди квартири з кондиціонером і без не буде. А ось ремонт, профілактика і чистка, обійдеться в копієчку. Я квартиру здавав теж з кондиціонером, постійно ремонтував, пульт, потім мені цей пульт розбили квартиранти.
Ви переглядаєте гілку форуму: Нужен ли кондиционер в квартире на море
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі