Інвестиції в монети
- Yinir
Цікавий для душі варіант. Не дуже вірю що щось можна на цьому заробити в досяжній перспективі, але за років 100 певно те що збережеться з колекції сучасних українських монет буде вартувати немалих грошей, маю на увазі ювілейні монети українські
- Linof
Для того чтобы заработать на монетах, и особенно украинских, которые по меркам нумизматики стоят довольно дорого, необходимо очень хорошо в них разбираться. И думаю лучше такое хобби рассматривать с точки зрения инвестиций в себя, в свое удовольствие и радость от жизни – от тогда такой вариант очень даже, сам люблю рассматривать рисунки художников, воплощенные в кусочки металла
- Limonchik
Такий товар з часом не втрачає вартості, але не є ліквідним товаром. Висока ймовірність підробки (я б сказав дуже висока)
P / S Якщо вже купувати з метою інвестиції, то явно не купу 100 літніх копійок за ціною 1000 грн за штуку. Я б звернув на золоті, на крайній випадок срібні монети. Принаймні, легше продати буде в разі потреби.
P / S Якщо вже купувати з метою інвестиції, то явно не купу 100 літніх копійок за ціною 1000 грн за штуку. Я б звернув на золоті, на крайній випадок срібні монети. Принаймні, легше продати буде в разі потреби.
- Krugosvetka
Нацбанк запустил интернет-магазин нумизматической продукции и в первый же день он не выдержал нашествия желающих и перестал работать. Популярным оказывается способом у нас инвестиции в украинские монеты
- SJloki
А какие цены были в этом магазине и какие монеты, потому что сейчас там красуется лишь надпись что все поломалось, и они работают над скорейшим восстановлением. У нас в стране столько нумизматов? Не думал, что все так серьезно с украинскими деньгами
- Natallia_Averina
Правда що українські монети з золота псуються через деякий час? Наразі хотілось би купити, але підкажіть де саме купувати золоті українські монети
Ви переглядаєте гілку форуму: Інвестиції в монети
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі