Інвестиції в монети

Актуальні питання про інвестування. Вибір варіанту для інвестицій, порівняння, обмін досвідом та знаннями. Як інвестувати без ризиків, теоретичні основи та практичний досвід
Відповісти
У разі проблем з відображенням форуму відключіть блокувальник реклами

Yinir

Повідомлення Yinir » 12 жовтня 2020, 20:51

Цікавий для душі варіант. Не дуже вірю що щось можна на цьому заробити в досяжній перспективі, але за років 100 певно те що збережеться з колекції сучасних українських монет буде вартувати немалих грошей, маю на увазі ювілейні монети українські

Linof

Повідомлення Linof » 13 жовтня 2020, 10:27

Для того чтобы заработать на монетах, и особенно украинских, которые по меркам нумизматики стоят довольно дорого, необходимо очень хорошо в них разбираться. И думаю лучше такое хобби рассматривать с точки зрения инвестиций в себя, в свое удовольствие и радость от жизни – от тогда такой вариант очень даже, сам люблю рассматривать рисунки художников, воплощенные в кусочки металла

Weresk

Повідомлення Weresk » 08 грудня 2020, 13:47

Нумізматика то не інвестиції, а хобі, тим більше це стосується українських ювілейних монет. Якщо саме для інвестицій, то золоті монети потрібно купувати, і російської імперії, а не сучасні українські, які через пару років іржавіють

Linof

Повідомлення Linof » 13 грудня 2020, 20:18

Украинская юбилейка тоже в цене, не все монеты, но есть такие что существенно дорожают. Я может из патриотических чувств, но отдаю предпочтение именно украинским монетам

Limonchik

Повідомлення Limonchik » 26 грудня 2020, 16:21

Такий товар з часом не втрачає вартості, але не є ліквідним товаром. Висока ймовірність підробки (я б сказав дуже висока)
P / S Якщо вже купувати з метою інвестиції, то явно не купу 100 літніх копійок за ціною 1000 грн за штуку. Я б звернув на золоті, на крайній випадок срібні монети. Принаймні, легше продати буде в разі потреби.

Neron

Повідомлення Neron » 27 грудня 2020, 19:53

А где покупать золотые монеты украинские? И есть ли в этом смысл?

Krugosvetka

Повідомлення Krugosvetka » 05 січня 2021, 09:01

Нацбанк запустил интернет-магазин нумизматической продукции и в первый же день он не выдержал нашествия желающих и перестал работать. Популярным оказывается способом у нас инвестиции в украинские монеты

SJloki

Повідомлення SJloki » 06 січня 2021, 09:59

А какие цены были в этом магазине и какие монеты, потому что сейчас там красуется лишь надпись что все поломалось, и они работают над скорейшим восстановлением. У нас в стране столько нумизматов? Не думал, что все так серьезно с украинскими деньгами

Invest63

Повідомлення Invest63 » 27 липня 2022, 16:03

Тоже интересует вопрос как и где приобрести монеты НБУ, но не у перекупов на Виолити или newauction, а в банках, как происходит покупка, нужно как то заказывать или просто идешь в отделение и говоришь что тебе нужно

Natallia_Averina

Повідомлення Natallia_Averina » 23 серпня 2022, 07:04

Правда що українські монети з золота псуються через деякий час? Наразі хотілось би купити, але підкажіть де саме купувати золоті українські монети

Olfikj

Повідомлення Olfikj » 10 травня 2023, 09:43

В мене питання чи є українські монети присвячені війні з Росією, як розумію є точно присвячені збройним силам та ТРО, але саме нашій обороні проти вторгнення рашистів не знаходив, можливо не знаю де шукати чи погано шукав

Ви переглядаєте гілку форуму: Інвестиції в монети

Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!

Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі
Відповісти