ЖК Symbol. вул. Багговутівська, 16. bUd development
✔️ Форум ЖК Symbol ✔️ Обговорення недоліків та переваг купівлі квартири в ЖК Symbol на форумі. ✔️Хід будівництва, ціни, документи.
- Andriy
Мені здалось що Символ порівняно з іншими об'єктами повільно будується.
Стабільно, але повільно. Мало робітників виділяють на об'єкт. Часто спостерігав картину коли є кілька ділянок над якими можна працювати одночасно (людська праця, без техніки), але робітники лише на одній зоні участку.
Не знаю чи це пов'язкно з темпами продаж саме цього об'єкта, чи з більшою пріоритизацією інших (салют, оазис, старт).
Надіюсь що зараз робота піде швидше враховуючи що попереду монолітні роботи вже нарешті, але символ явно не в лідерах по швидкості робіт як мені здалось.
Стабільно, але повільно. Мало робітників виділяють на об'єкт. Часто спостерігав картину коли є кілька ділянок над якими можна працювати одночасно (людська праця, без техніки), але робітники лише на одній зоні участку.
Не знаю чи це пов'язкно з темпами продаж саме цього об'єкта, чи з більшою пріоритизацією інших (салют, оазис, старт).
Надіюсь що зараз робота піде швидше враховуючи що попереду монолітні роботи вже нарешті, але символ явно не в лідерах по швидкості робіт як мені здалось.
- Andriy
Хто заїжджає глянути прогрес будівництва - скидайте фото та відео будь ласка 
В попередню суботу вже почали збирати опалубку для стелі паркінгу в південно-східній частині будинку та перемістили арматуру та устаткування з території біля будинку на дах паркінгу.
Цікаво чи весь інший паркінг навколо будинку будуть зараз копати чи вже в наступному році починатимуть.

В попередню суботу вже почали збирати опалубку для стелі паркінгу в південно-східній частині будинку та перемістили арматуру та устаткування з території біля будинку на дах паркінгу.
Цікаво чи весь інший паркінг навколо будинку будуть зараз копати чи вже в наступному році починатимуть.
- Leo
суд сказало что застройщик ничего не нарушил на сегодняшний день и ему нужно обратится ещё раз в минкульт для выдачи разрешения на земляные работы возле памятки архитектуры
Вообщем пока все норм)
Посмотрим что минкульт скажет при повторном обращении
Вообщем пока все норм)
Посмотрим что минкульт скажет при повторном обращении
- Andriy
Охорона сказала що майже місяць роботи по заливці моноліту були сповільнені через школярів "активістів" що блокували заїзд бетоновозів, але це питання врегулювали поліцією та роботи пішли швидше. На об'єкті зараз бригада призначена ~20 людей.
- Anastasova
Доброго времени суток , уважаемые инвесторы.
Объясните, в конце договора написано : " сума платежу , вказана у даному рахунку, є чинною виключно до зміни показника "К1" або показника"ПЦ". Я так понимаю, .что при полной стопроцентной оплате,
Застройщик оставляет за собой право менять цену квадратного метра
Объясните, в конце договора написано : " сума платежу , вказана у даному рахунку, є чинною виключно до зміни показника "К1" або показника"ПЦ". Я так понимаю, .что при полной стопроцентной оплате,
Застройщик оставляет за собой право менять цену квадратного метра
Ви переглядаєте гілку форуму: ЖК Symbol. вул. Багговутівська, 16. bUd development
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі