Тут товарищ спрашивал про терморегуляторы для конвектора с управлением через WI-FI, я же думаю, что гораздо лучше приобрести конвектор, в который уже встроен блок управления с WI-FI модулем. И таким примеров могут служить модели компании ATLANTIC - ALTIS ECOBOOST 3 WI-FI. Правда найти сайт официальный реально довольно сложно, но вроде нашёл «правильный» официальный - https://www.atlanticgeyser.com.ua/ и модели всего 3 мощностью от 1 до 2 кВт. Цена реально низкая, по сравнению с аналогами, но отзывов не нашёл, буду признателен, если кто пользовался т поделиться впечатлениями.
Интересна тема и конвектор правда хорош, если им можно удалённо управлять. Но вот посмотрел видео про его настройки и подключение к телефону и там спросили про возможность управления конвектором по вай-фай удалённо из другой сети, на что ответили, что можно с другой сети, но должен быть выделенный адрес. Что это значит я не понял, у меня терморегулятор китайский дома подключен к домашней сети вай-фай, и я с мобильного интернете через телефон управляю терморегулятором из любой точки Украины, тут не так, что значит выделенный адрес?
Тут товарищ спрашивал про терморегуляторы для конвектора с управлением через WI-FI, я же думаю, что гораздо лучше приобрести конвектор, в который уже встроен блок управления с WI-FI модулем. И таким примеров могут служить модели компании ATLANTIC - ALTIS ECOBOOST 3 WI-FI. Правда найти сайт официальный правда довольно сложно, но вроде нашёл «правильный» официальный - https://www.atlanticgeyser.com.ua/ и модели всего 3 мощностью от 1 до 2 кВт. Цена реально низкая, по сравнению с аналогами, но отзывов не нашёл, буду признателен, если кто пользовался т поделиться впечатлениями.
Screenshot_3.jpg
Сайт Атлантик-Гейзер это сайт самого производителя, на нем вы заказать ничего не сможете, только перейдя по вкладке Партнеры выбрать какой-то из магазинов-партнеров и там уже заказывать. Я где-то пол года назад брал такой на 1500Вт вот тут, это магазин-партнер, но там их уже нету. Как сказал менеджер, их забрали из розничных продаж интернет магазинов, теперь такие конвекторы есть только в Эпицентре.
Я где-то пол года назад брал такой на 1500Вт вот тут, это магазин-партнер, но там их уже нету. Как сказал менеджер, их забрали из розничных продаж интернет магазинов, теперь такие конвекторы есть только в Эпицентре.
Ну не только в Епике, есть и на других сайтах. У меня вопрос, Вы брали именно с управлением по WI-FI, опишите как впечатления, работает с телефона?
Я би брав терморегулятор окремо й конвектор без нього - легше й дешевше замінити, тим більше терморегуляторв зараз море, вибирай, а конекторів з керуванням через вай фай одиниці, й як їх ремонтувати, викидати шкода, бо недешеві, а простий конвектор в рази дешевше
А цены на конвекторы существенно подросли, практически в два раза, понятно что долар вырос, но он то не в 2 раза. Возможно к концу зимы упадут, но пока ДОРОГО
Ви переглядаєте гілку форуму: Конвекторы электрические ATLANTIC с управлением по WI-FI
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України.
Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект.
Читати далі
Інвестиція в нерухомість - популярна практика в усьому світі. Ціни на нерухомість достатньо стабільні.
Почнемо з того які бувають цілі для інвестицій в нерухомість
Для перепродажу:
Покупець нерухомості (його ще називають інвестором), купує нерухомість в новобудові на старті продажів або на етапі будівництва - ціна на неї мінімальна. Ближче до здачі будинку він перепродує її, так як ціна на цю квартиру вже піднялася в середньому на 20-30%.
Для здачі в оренду:
Купівля квартири для подальшої здачі її в оренду (подобово або довготривало). Необхідно обрати квартиру, на яку буде попит у орендарів. Тобто відразу визначитися, кому буде здаватися квартира, як часто, за якою ціною і т.д.
Купуючи нерухомість - важливо правильно вибрати забудовника, а також розташування об'єкта.
Крім того, є різні типи нерухомості:
Комерційна - дорожчий тип нерухомості. Але і окупається швидше. Менше вкладень в ремонт і техніку. Не потрібно купувати меблі і т.д.
Житлова - дешевше. Зрозуміліше кому здавати.
Ще раз нагадаємо відому істину. Інвестиція = ризик. Безризикових інвестицій немає, але ці ризики можна намагатись звести до мінімуму, й саме для цього ми запрошуємо ділитись думками на нашому майданчику.