Меня сетки раздражают, на съёмной летом приходится ставить конечно из-за комаров, но в своей квартире хочу решить полностью приточкой этот вопрос и пыль чтобы не летела. Они грязные всё время жутко эти сетки.
Проветривание надо например чтобы ребёнка с улицы позвать домой и неохота за ключами лезть для этого
Когда есть доступ к режиму проветривания без ключа, то ключ несколько раз в год доставать надо всего.
у нас рекуператоры запрещены, так как нельзя делать отверстия в стене во всех комнатах по нормальному не сделать, приток воздуха = окно, а устраивать летом охоту на всякую живность среди ночи и потом оттирать кровь со стен не лучший досуг ручки визуально с шнурами выглядят отвратно, с замками по лучше, но не очень удобно, ну и ручка с замком не отменяет москитную сетку
было бы хорошо что бы ручка умела блоироваться на замок чисто режим полного открытия
Приточная вентиляция
- Geturf
Ну я собі в майбутньому планую ще й сітки антидєтка ставити. Але окрім цього виконую постійну виховну роботу і забороняю вилазити на підвіконня дитині чи підходити до вікон без догляду. При тому що стоять замки і пояснюю що це може бути небезпечно. В знайомої дитина з 5-го поверху випала. Але добре що все закінчилося добре...
Ви переглядаєте гілку форуму: Приточная вентиляция
Раді Вас вітати на форумі інвесторів в нерухомість!
Наш майданчик створений і працює для тих, хто шукає вигідні напрямки для інвестицій в нерухомість. Користувачі можуть вільно ділитися своєю думкою, досвідом, оцінювати ситуацію на ринку нерухомості в Києві і в різних областях України. Ми сподіваємось, що спілкування однодумців, які шукають вигідні варіанти інвестицій в нерухомість, допоможе кожному знайти цікавий проект. Читати далі